Do shikoj te me gjejne disa shV. me te dashur. Edhe po te jem duke u ndare me ndonjeren, ta shtyj deri sa te me gjej shV. me te
Ta kem ne kurikulum. S'i dihet, ndonje punesim me vone... 
kushedi se cfare dite do te bjere vitin tjeter !E martë
Siç ishte edhe javën që shkoi dmth
Cne kaq indiferente ti, tinker? Apo je merzitur ngaqe 'ai' s'te premtoi ndonje dhurate per t'u mbajtur mend ? 
Vetëm e premte të mos jetëkushedi se cfare dite do te bjere vitin tjeter !Cne kaq indiferente ti, tinker? Apo je merzitur ngaqe 'ai' s'te premtoi ndonje dhurate per t'u mbajtur mend ?
(tema) eshte nje dite, ne mos tjeter, qe te jep argument bisede me ndonjeren qe e sheh dhe te pelqen, pikerisht kete dite. (kur s'te vjen asgje tjeter per te thene)

Asnje gje qe jeton e vetme, e papare, e padeshmuar nuk ekziston!
Nje lule e bukur mori jete vetem sepse une e pashe dhe deshmova prezencen e saj dhe bukurine e saj! Te thush se te gjithe jane unike ose te vecante eshte njesoj sikur te thuash se nuk ka asnje gje unike dhe te vecante! Eshte sikur te mohosh rrallesine e ekzistences se dickaje apo te nje fenomeni! Megjithate, jo cdo gje e rralle eshte domosdoshmerisht e bukur! Festat ekzistojne per ndarjen e tyre nga ditet normale dhe te zakonshme.
Per mua Shen Valentini eshte thjesht jo vetem demonstrim i hapur i sentimentit per partnerin por edhe DESHMIM nga shoqeria e nje lidhjeje e cila atehere dhe vetem atehere merr legjitimitet.
"Dashuria e nje periudhe, dashurise se nje tjeter periudhe, nuk i ngjan." Mund te kete raste ku nje cift, ose nje "cift", kujtohet se eshte 'cift' ngaqe kjo date dicka u kujton. Pastaj mendo qe ka edhe te vjeter ne moshe dhe nje kujtese (per ata qe nga natyra e tyre moshore, vujane nga kjo gje) s'eshte asnjehere pa dobiVetëm e premte të mos jetë
nuk fillohet weekendi i tillë...
Për mua vetëm festë që nuk është! Nëse ke vërtetë ato ndjenja, dashurin, nuk pret 14 t'i theksosh, për më tepër të bësh dhurata!
Bëhen çdo ditë , tregohen në gjërat e vogla
Tani e gjitha komerciale është.
Per pjesen tjeter mendoj se eshte sic thua ti.
Do te bjere, do te bjere
, kurse une, s'di pse me peqen qe te jete e hene...