Cfare doni te hani?

ujku81

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ah e di ti qe kane filluar ta bejne dhe ketu keshtu /pf/images/graemlins/frown.gif
Ne kemi nje gjelltore afer punes qe shkojme e falemi cdo dreke dhe porosita nje dite tere qejf une, hengra gjithe tasin po sme shijoi hic.
Ok po vij taratorin e sigurova tani vetem puna me ka ngel /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ke Moza eeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Ke dhe nje tjeter aty afer pro credit, harmonia a se si e ka, dikur i benin te mira (cmimet afersisht si Moza, ha gjithe banka atje) po se di tani, kam kohe qe nuk vete.

Ne te njejtin hall jemi dhe ne ketu, sidomos tani qe eshte vere dhe nuk dilet. Jemi duke menduar seriozitikisht blerjen e nje mikrovale si kolektiv, me e mor gjellen me vete nga shpia, se ambientin e kemi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Kingu mbetet njish /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ujku81

Primus registratum

Aq sa te zgjasi, aman te kalojme vapen njehere, se na u merziten Pica Tani dhe sanduicet. /pf/images/graemlins/frown.gif(

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif C'na kujtoni te ngrenen edhe ju aman...

Ufff, ketej nga ne, te duhet te ecesh nje cerek ore per te shkuar ne ndonje restorant te hajrit. D.m.th. kaq eshte Kingu larg, se per te tjeret as qe behet fjale /pf/images/graemlins/frown.gif .

Nejse, te kingu gatuajne shume mire /pf/images/graemlins/wub.gif , po eshte ajo qe thote Iola, perdite atje s'te zgjat shume kartagjena /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Eshte larg mi Lara nga ketej ku jam une /pf/images/graemlins/cry.gif . Megjithese, edhe Taverneta te shkund per cmime /pf/images/graemlins/shrug.gif .

/pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

Erind

Forumium maestatis

buke me gjalp, apo s'ka me kohe maja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

lara, hapim nje han te vogel andej nga blloku dhe ju mbledhim leket ketyre, se i shikoj shume te llastuar ne guzhine! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Jo moj ca teli, po ketu ku jam une vetem buke me qofte ka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Haja njehere e nje kohe, po tani /pf/images/graemlins/cry.gif, aha, diete mbi diete /pf/images/graemlins/cry.gif .

Nuk jemi me te vendi ku ishim Lara /pf/images/graemlins/cry.gif. Kemi ca qe s'jemi takuar, prandaj dhe ti s'e di /pf/images/graemlins/shrug.gif .

</font>

alinos

Forumium maestatis

gra qenkeni per menie te keqe sot e?
Vallai Lara ato pastat e Tavernetes s'ia vlejne hic mundimin, vetem ato sallatratat coku te kenaqin.

Mu sot me hahet kalastren me pilaf, por s'di kur do mbaroj ketej nga jam.

Lara,
ne krieqytet je ti? /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis

kalastreni eshte zog pule gati 1 vjecar, sic e bejne ke Kingu. Pyt Kordin se ke per te pa si do t'i leshoje leng goja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Iole une isha atje ku te thashe sot ke harmonia, kisha kohe pa vajt. Sallate, supe ose tarator, mishi vici me perime = 350 leke oferte ditore (keshtu e bejne perdite). Se vi garba.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

O Ers e hapim /pf/images/graemlins/laugh.gif po ti do gatuash une do mbledh leket /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

sa dallavere qe je, po ti harove qe ne kete rast eshte me mire ti mbledhi leket nje cun, pasi target yn eshte femror?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde fara ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

*Do perfundojme dhe sot tek Luckies /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

Ti mos je ai qe mbaron gjithmone pecetat rreth ores 12.30-13.00 ulur ke tavolina pronarit ngjti me deren e banjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Avash mi se me trembe, kam frike me ta thon se po m'ha ne mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ku te doni mo, sallate ka kudo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo mor bir, eshte nje homolog me Mozen /pf/images/graemlins/laugh.gif . </font>

ana karenina

Primus registratum

Kusho po ti do marresh prape google'in ne tel? /pf/images/graemlins/laugh.gif Se une hyra ne mengjes e me tha: 'no more food images, everything bought by XXXX representatives, please come back tomorrow before 09.00 o'clock in the morning' /pf/images/graemlins/devil.gif