Cfare doni te hani?

Verizion

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

Du te haj kallamari /pf/images/graemlins/frown.gif
fried_calamari.jpg

bob

Primus registratum

nje fergese tirane,ju lutem!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

ghost75

Primus registratum

Tave Kosi,
Kush me jep receten ju lutem? Vetem se jam guzhinjeri me i keq qe ka pare bota.

ghost75

Primus registratum

Ah kjo po eshte keshille e mire!!!! S'e kisha menduar kurre!!!
Rrofsh Tedo!!!!!!!!

EB

Primus registratum

Asgje...jam aq e ngopur. Ky Thanksgiving te ben te shtosh 5kg per dy dite...

mostro

Putraku

yyy dhe mu me ka marre malli per nji luge te ngrohte trahane me nji pike vaj lule uliri...me lepi gishtat.

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] yyy dhe mu me ka marre malli per nji luge te ngrohte trahane me nji pike vaj lule ulliri...me lepi gishtat. [/qb]
he pra fol, s'ka gje me te mire tani qe eshte dhe ftohte :wave: :wave:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Pinkie.:
[qb] Du te haj kallamari /pf/images/graemlins/frown.gif
fried_calamari.jpg
[/qb]
yummy ... keto jane te mira te ngrohta ... kur ftohen bohen si llastik ... ka raste qe te fluturo ene nga pjata kur i ngul pirunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Pinkie.:
[qb] Du te haj kallamari /pf/images/graemlins/frown.gif
fried_calamari.jpg
[/qb]
yummy ... keto jane te mira te ngrohta ... kur ftohen bohen si llastik ... ka raste qe te fluturo ene nga pjata kur i ngul pirunin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Friture eh Amon sjan gjo . KOm un i Recete Japoneze me I Bo KAllamaret qe t hiki Petlla Fare ...

pipiricka

Primus registratum

sa me haet ne keto momente nje tave me paterxhane te mbushura po nga ato qe ben mami ime,dhe po te donit u ftoja te gjitheve per dreke dhe ia futnim nje pikniku ne llogora,ua ua ua sa me iken inagjinata,nejse tani qe po ftillohem me haet dhe nje pajte e mire me arapash!!!!!!!! :goofy:

anny

Primus registratum

ik o pipi ja fut pordhes ti tani,nje tave qe do bej mama jot nuk del as per mua e per ty jo me per te tere ata qe jane ketu pastaj ne llogora tani bem plevit hidhet poshte ideja

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] ik o pipi ja fut pordhes ti tani,nje tave qe do bej mama jot nuk del as per mua e per ty jo me per te tere ata qe jane ketu pastaj ne llogora tani bem plevit hidhet poshte ideja [/qb]
te desh una pel tya,po ti me keta thoni qe do vijme njehere,pastaj cke ti jam ne pallat me dhjete kate une,do mbledhim tavat e te gjithe pallatit dhe do ti kenaqim robte,pastaj dhe na nje gote vere te mire nga ajo e nenes time ne fshat dhe ja u lame,pastaj sa per ne llogora,pa merak se ka autobuza dhe keta nuk do vijne pa xhupa,moret vesh mo njerez?hajt cohu ti ,ate bej se do ikim te thashe.

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga peson:
[qb] si i bohet per icik gjize se na mori malli [/qb]
po ne nje mendim mi paskemi qene ,po mua faktikisht me hahen speca te skuqura me gjize.le se na ka vajt ne maje te hundes

peson

Primus registratum

speca te kuq me gjise njami mmmmmmmmmmmmmmmmm te shijojne me mire /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wink:

anny

Primus registratum

a dini se ckam gatur une tani?!kulace,kam edhe djathe te bardhe mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sa qef se me kishte marre malli,po mezor gjeta sode edhe pas nje muaj kerkimi ja harrita qellimit,urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doni edhe ju?

ps:nuk e di nqs ju thoni kulace ju