Cfare doni te hani?

ladouce2005

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pse s pin dot me goten time ti...apo te vjen ashtu nga goja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ti e di qe skam merak nga ty, po gota ishte pa emer, dhe une si fus turinjte ne cdo gote /pf/images/graemlins/devil.gif

Dolores

Primus registratum

Po miiiiii Impulsi s me durohej ...jam e frymezum /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Shiro imja mi imja qe gota...po po e sjell edhe nji per ty
308472.jpg

KoDoShi

Primus registratum

eh c'me hahen ca qofte tashi......

[/ QUOTE ] ME QEP I DO ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Amon mos na i banalizoni temen me qofte dhe qep, kemi ushqime me te rendesishme per me permend ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Nje cope torte millefoglie nuk do ishte keq. Para saj byrek me kungull /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ladouce2005

Primus registratum

un po iki per dreke tek Lombardi's se ka njera 59 vjetorin /pf/images/graemlins/devil.gif
time for pizza /pf/images/graemlins/wave.gif
najso /pf/images/graemlins/kiss.gif

sweet eda

Primus registratum

kush na paska 59 vjetorin kshu?shyqyr qe e paske sqaru se cafre restoranti eshte Lombardi's /pf/images/graemlins/lol.gif, se ketu ke neve ai eshte dyqan Peshku...... /pf/images/graemlins/tipsy.gif

shire /pf/images/graemlins/kiss.gif

Guest

kumlla /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kumblla frigoriferi
Kumblla shaine

Bohhh, c´na i kujtove keto /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

kumblla jeshile me krip ...sa kisha pa i kujtu , lol,

sot kam shije me te sofistikuara, du te haj nji gjo extra te mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

E ca osht ajo gjoja ekstra e mire...se dhe mu me pelqejne shume gjonat ekstra /pf/images/graemlins/laugh.gif te mira.

bob

Primus registratum

ca ka ndonji gje per te ngrene,mbarova /pf/images/graemlins/frown.gif(

I love new york

Primus registratum

lere se me kane sjelle nje liber guzhine nga memedheu me updated recete shqiptare and I am so excited to get my hands on the characteristics /pf/images/graemlins/goofy.gif

KoDoShi

Primus registratum

boh besoj se do kete dhe per rakine aty se si zihet ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

cpaskam me u knoq me buke e djathe ne darke une /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif