Cfare do te thoje ti...?

brenatohyseni

Forumium maestatis
Cfare do ti thoje ti ???

1)Thone qe ne kete bote jemi engjej vetem me nje krahe
dhe kjo nuk eshte fraze e kote gjthkush ne zemer ate e ka
prandaj ne qiellin e lumturise vetem smund te shkosh
duhet te gjeshe nje engjell tjeter qe me dy krahe te fluturosh….

2)Nje femije pyet nje te rritur Cfare eshte lumturia !? Ai i tha rri kaq qe ta mesosh Femija pyeti perseri Po dashuria !? I thane rritu qe ta shijosh....

3)Ti je si djalli i pazbuluar
Qe dashurin nuk e pelqen
Por kur vjen casti per te dashuruar
Nuk di ta shprehesh ate qe ndien.

4)Nje jete me dashuri do kete ca gjemba, por nje jete pa dashuri s'do kete trendafila

5)Te ardhmen nuk e parashikoj dot.Te kaluaren nuk e ndryshoj dot.Kam vetem nje moment te tanishem..

6)Nese do dicka qe kurre nuk e ke pasur, bej dicka qe kurre nuk e ke bere.
Mos shko drejt rruges, ku jeta te con, merre jeten ngado qe te shkosh.
Dhe mos harro: Ke lindur per te jetuar, nuk jeton sepse ke lindur!.

7)Nuk kam frik te dashurohem,por e vetmja frik e imja eshte se mos vuaj serisht.

8)Nuk ka asgje me te keqe ne kete bote se sa te humbasesh toruar per dike qe ska per ta humbur kurr per ty.

8)Disa njerez ne fillim te lendojne, dhe ..pastaj te flasin sikur nuk ka ndodhur asgje.

9)U ktheva ne kohe dhe kuptova fakti qe te desha nuk ishte nje gabim....por gabim ishte qe te besova.

10)Mos me kerko vetem kur te leverdis ty... do te vij dita qe nuk do te pergjigjem kurre me.

11)Ka histori qe fillojne nga nje miqesi.... dhe ka edhe histori qe fillojne nga nje urrejtje qe shenderrohet ne dashuri........

12)Kam hequr menjan shume gjera,por nuk arrij te kuptoj se perse un nuk mund te heq menjan edhe ty....

13)Femra, do te donte nje mashkull te embel,te thjesht, romantik...por ne fund terhiqet gjithenje nga djalli...

14)Ne fillim te dhembe pak...por ne fund kupton qe te till njerez eshte me mire ti humbesh..

15)Nuk behem pishman per momentet qe kam vuajtur, mbaj mbi vete shenja si te ishin medalje...

16)♥ Ajo ♥hecen gjithenje me nxitim por eshte pa shpirt binjak, Ajo kur eshte vetem mbyllet ne dhome dhe kendon,kercen,loz, Ajo shikon filma dhe enderron te jete protagonista kryesore, ajo vdes te bej shaka,ajo e dashuron detin dhe perendimin, ndonjehere numeron yjet, i enderron, ajo eshte nje vajze...

17)Mijera dashuri mund te trokasin ne deren time, por tashme un kam vendosur!! zgjedhe fatin tim, e ai je ti

18)Askush nuk mund te lendoj me shume se ti vet....demin qe i ben vetes eshte i tmerrshem.

19)Zemer dashuria eshte luks, kujt sja mban xhepi shtiret.

20)Mund edhe te fal...por, ca fjal nuk mund te harrohen lehte: te trondisin zemren ♥

21)Ka momente qe e gjej veten duke te menduar, te tjera momente te imagjinoj,
te tjera te enderroj.... atje te kam takuar.... brend enderrave te mia ne menyre te till qe askush te mund largoj nga un.... sepse ti nuk ekziston ne bote ti ekziston brenda meje......

22)Do te kujtohesh per mua kur do te me kesh humbur pergjithemon..
Do te dashurohesh me mua kur un zdo te jem me pran teje.....e do te me riduash kur zdo te jem me kurr.....

23)Nese do te beja nga nje tatuazh per secil zhgenjim qe kam mar nga kjo jete,
jua siguroj qe trupi im do te ishte ber nje veper arti

24)Sot dua te gerthas, qe te mund te heq gjysmen e gjerave qe mbaj ne shpirt.

25)Sa e’veshtir te jesh vetvetja ne kete bote,kopjesh.....por pra un fitoj se kam te leht por.. nuk jam nje kopje por thjesht unike

26)Po e pranoj ne pamje te pare, dukem e ftohte, por te me njohesh do te kuptosh qe kam nje zemer me te madhe se tenden.....
.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Punoi pa pushim. Punoi nate dhe punoi dite. Bleu me ne fund nje shtepi te madhe. Shtepia nuk ishte ne anen tjeter te qytetit por ne anen tjeter te botes. Larg. Shume larg. Po te kishte qene afer levizjen e moblave dhe gjithckaje qe pronesonte do t'a bente gradualisht. Do te mund te gjendej edhe tek shtepia e re edhe tek shtepia e vjeter. Do t'i levizte te gjitha duke mbushur te rene dhe boshatisur te vjetren. Do te linte te vjetren akull, te paster dhe ne gjendje gatishmerie per pronarin e ri te hynte brenda.

Fatkeqsisht shtepia ishte shume larg. Bisedoi me real-estate agent dhe e ngarkoi me detyren e pastrimit te shtepise dhe pritjen e plackave. Paketoi dhe futi ne kuti kartoni gjithe jeten e vet. Kutia e DVD. Kutia e muzikes. Kutia e librave. Kutia e veglave muzikore. Paketoi cdo gje qe nuk ka jete brenda. Gjithcka qe nuk vdes, sepse nuk jeton. Ne fund me akuariumin e vogel ne dore (peshku jeton) me qenin dhe femijet merr avionin. Sigurisht keto qenie qe jetojne nuk mund te jene te parat qe dergohen diku larg. Keto qenie qe jetojne nuk mund te futen ne kuti. Keto qenie nuk kane korniza. Keto qenie nuk jane enciklopedi. Avioni e con ne destinacion. Kohe e gjate ka kaluar. Kohe shume e gjate. Mbi porten e shtepise nuk sheh emrin e tij. Nje fytyre e panjohur i del kur troket. Duhet te jete sherbetori, mendon me vete.

Keni ngaterruar adrese i pergjigjet fytyra. Shtepia eshte e imja.

Morali: Gjerat artificiale edhe pse jane te parat qe mberrijne ne destinacion nuk jane gje tjeter vecse artificiale. Nuk vdesin sepse nuk jetojne. Nje i pajete i mbylli deren JETES.

EL