CFARE do ju pengonte ne dashuri?!

Shqiptarja

Primus registratum
CFARE do ju pengonte ne dashuri?!

Albforumas!

<span style="font-weight: bold">Ketu mund te flitni per cfaredo qe mendoni se do iu beheshte pengese ne dashuri!
Shkurt dhe qarte apo?</span>

Shqiptarja

P.S. Ne rast nevoje per ndonje sqarim jeni te lire te me drejtoheni! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Shqiptarja

Primus registratum
Re: CFARE do ju pengonte ne dashuri?!

Po te mos kishte sens humori!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

popkin

Forumium praecox

PO CFARE JAN PROBLEMET
UNE DO TE TREGOJ NJE TE SHKURTUR TE JETES TIME
ISHEM ME NJE FEMER PER NJE KOFE PO AJO ME TRELLTOJ TANI E KAM SHUM TE VESHTIRE TE BESOJ NE FEMER PO KAM FJALEN PER KOFE TE GJATE SI PUNEN E &lt; TA MARTOSH NJE FEMER ?&gt;

RAUL

Primus registratum

mua nuk me ka penguar asgje ne dashuri ate qe kom dash perher e kom marr.. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

do vdes per ty

Primus registratum

cdo me pengonte ne dashuri??? hic asgje fare jam nje tip qe kur dua dicka e marr nqs e dua nje cun sdua tja di do apo sdo mami me babin, jam nga ata njerezit qe mendojne qe jeta jetohet vetem njehere nqs nuk ndjek zemren ne dashuri ne djall vafte cdo gje. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

popkin

Forumium praecox

po ashtu ishem the une po njerzit nderrojn me kalimin e kohes po &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt; sikure te rrish nje kofe te gjat me nje femer takolosh shum mire
wub.gif
pastaj te ndafesh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; per arsye jasht zakonisht te veshtir &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

vajze tirane

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kontakt:
[qb] PO CFARE JAN PROBLEMET
UNE DO TE TREGOJ NJE TE SHKURTUR TE JETES TIME
ISHEM ME NJE FEMER PER NJE KOFE PO AJO ME TRELLTOJ TANI E KAM SHUM TE VESHTIRE TE BESOJ NE FEMER PO KAM FJALEN PER KOFE TE GJATE SI PUNEN E &lt; TA MARTOSH NJE FEMER ?&gt; [/qb]
ti e paske kollaj fare
rolleyes.gif
martohu me mashkull dhe bjer rahat
smash.gif
cte duhet ta hash prap me na nji femer
lol.gif

edhe mund ta shpjegosh cfar te beri ajo tamam?
trelltoj?? se kuptoj hic
shrug.gif

TeanD

Primus registratum

logjika
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

picasso

Forumium maestatis

per averti...farei di tutto.trane perdere la stima di me stesso.
pra pervec asaj,agjen nuk me ndalon dot.
por nuk eshte pak!

do vdes per ty

Primus registratum

nje vjerr super e poshter qe te mos me linte te fejohesha me rrushin tim megjithate edhe asaj ja beja dermanin ja plasja turinjve ti conin syte xixa &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; bejme shaka, nuk jemi kam te dhunshem tani deri diku jemi po jo edhe kaq sadiste

S6T6N6

Forumium maestatis

alkooli eshte gje e keqe por me i keq eshte dajaku qe vjen mbrapa nga nje burre i dehur...

Shqiptarja

Primus registratum

Eshte interesante se ca njerez EDHE PSE i dine se c'jane pasojat e alkoolit, madje droges e substancave tjera, ata prapeseprap i konsumojne ato!!!!

S'duroj dot alkoolin dhe drogen dhe...

Sa per gjerat te tjera gjithmone ka zgjidhje....!