chokolata chokolata /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Luminus:
[qb]Festat po vijne (papritur) dhe eshte koha qe ti shprehim ndjenjat to our loved ones edhe nepermjet materializmit.
Une i bleva vetes nje kapuc alla Craig David dhe pres dhurata te medha nga te tjeret...
PO JU?[/qb]
Keq po me vjen per ty por megjithate ne i themi me mire se pa gje kshu qe ke pakon e cumcakizave por cfare do te besh kur ta mbarosh ate se eshte shume shpejt akoma krishlindjet kan kohe dhe nja 3 dite kshu qe te duhet te blesh nje pako tjeter megjithate jam larg por do te kisha blere une nje pako tjeter. :thumbsup:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Me sa po shoh as nuk ka per te me bere njeri dhurate,as nuk kame per te ber ti bere dhurate ndokujt.periudh shume e varfer(sentimentale).
Veten e kenoqa me nji pako cumcakizash te bleme te shumica!!!!!S.O.S /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nafije NUk me njeh Prandaj jep Kete gjykim . Nese une Gatuaj Per Nje shishe wiskas qe dmth une nuk do gatuaj per nje shishe Wiskas por qe do e marr do gatuaj per dicka tjeter qe nuk e imagjinon dot dhe nuk arrin te afrohesh Personit qe une do ja gatuaj . Wiskas Perdoret nga ne Pijedashesit wiski por ska gje do e kuptosh me vone nese do kesh rastin te jesh me nje nga dora ime qe e di se cfare eshte Wiskasi dhe kusuri . Ika dhe erdha Cfaredo qofshin dhuratat NUk jane te krahasuara ne bote me Ndonje Puthje engjellore nga ndonje Vashe ... :thumbsup:Fillimisht postuar nga lule ne dritare:
[qb]Eh....morre Tedi sa keq me vjen qe do vihesh ne pune edhe do te gatuash drek thjesht per nje shishe wiski te paska rrene pazari fare mundet te te blihesh kollaj.Por ne fillim meso te shkruash shqip njehere pastaj futu ne diskutime :rockband:
Ne cdo shkrim shumica shkruajne ne fillim ose ne fund shprehje Italiane ose Angleze dhe harrojne se si te urojne shqip.[/qb]