Cfare dhuratash do beni? Cfare prisni?

Luminus

Primus registratum
Cfare dhuratash do beni? Cfare prisni?

Festat po vijne (papritur) dhe eshte koha qe ti shprehim ndjenjat to our loved ones edhe nepermjet materializmit.
Une i bleva vetes nje kapuc alla Craig David dhe pres dhurata te medha nga te tjeret...
PO JU?

Goca

Primus registratum
Re: Cfare dhuratash do beni? Cfare prisni?

Pres nji e-mail po s'e di a do e coj nji une?!

Ehhhhh largesia...... na beri te varemi nga teli, celli, maili.... etj.....

Guest

Fillimisht postuar nga Luminus:
[qb]Festat po vijne (papritur) dhe eshte koha qe ti shprehim ndjenjat to our loved ones edhe nepermjet materializmit.
Une i bleva vetes nje kapuc alla Craig David dhe pres dhurata te medha nga te tjeret...
PO JU?[/qb]
chokolata chokolata /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UN do boj Dhurate nje Dreke te fuqishme te Gatume nga ana ime dhe do marr per dhurate nje shishe Wiskas t mire ene 2 shishe vere ... :thumbsup:

Heneza

Primus registratum

Deri tani kam marre ca te mira, te vogla, por te mira, qe me duheshin, psh gift cards, personal care stuff, nje cante te vogel Coach... I like that. Pres ndonje gje te madhe, por jo nga te tjeret, me shume dua t'i ble vete, por kur t'i gjej tamam per qejfin tim. Tani me duhet nje fustan i mire. Nje vareses me diamandt ne Tifanny's ia kam vene syrin por te shohim me kohe. Ndoshta nga muaji tjeter, kur te kem para ne banke... Tani per tani kam paguar shkollen, jam pak e lodhur nga ana financiare... ;-)

Per te dhene, kam dhene kremra, gift cards, CD-s, shume cokollata (gjeja me e lehte per t'i kenaqur njerezit qe s'i ke asgje dhe nuk do t'ju transmetosh gje).

Heneza

Primus registratum

Kur ma mba xhepi qe c'ke me te... shtri kembet sa ke jorganin moj zane.

mostro

Putraku

Me sa po shoh as nuk ka per te me bere njeri dhurate,as nuk kame per te ber ti bere dhurate ndokujt.periudh shume e varfer(sentimentale).
Veten e kenoqa me nji pako cumcakizash te bleme te shumica!!!!!S.O.S /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lule ne dritare

Primus registratum

Eh....morre Tedi sa keq me vjen qe do vihesh ne pune edhe do te gatuash drek thjesht per nje shishe wiski te paska rrene pazari fare mundet te te blihesh kollaj.Por ne fillim meso te shkruash shqip njehere pastaj futu ne diskutime :rockband:
Ne cdo shkrim shumica shkruajne ne fillim ose ne fund shprehje Italiane ose Angleze dhe harrojne se si te urojne shqip.

Eddi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Me sa po shoh as nuk ka per te me bere njeri dhurate,as nuk kame per te ber ti bere dhurate ndokujt.periudh shume e varfer(sentimentale).
Veten e kenoqa me nji pako cumcakizash te bleme te shumica!!!!!S.O.S /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Keq po me vjen per ty por megjithate ne i themi me mire se pa gje kshu qe ke pakon e cumcakizave por cfare do te besh kur ta mbarosh ate se eshte shume shpejt akoma krishlindjet kan kohe dhe nja 3 dite kshu qe te duhet te blesh nje pako tjeter megjithate jam larg por do te kisha blere une nje pako tjeter. :thumbsup:

eM

Paper Moon

kete vit kam bere me shume dhurata se kurre!

Mamit i bleva 12 pjata! Ishalla na ben ndonje gje speciale per ti inauguruar! /pf/images/graemlins/smile.gif
Babit nje si mjet elkektrik per te gdhendur :rolleyes:
Redit(vellait) nje kartoline! Vjet ai sne solli gje, pastaj kete vit nuk po e shoh! :mad:
pastaj bleva nje qere me cokollata per shok e shoqe. hmmmmm

pak a shume!

Per te mare:
Kam mare nje qere me kartolina. Ka shume dhurata qe nuk i kam hapur akoma si per tradite. Po nje e vecante! Nje shoqe si e "zgjuar" qe eshte me solli toe socks dhe dicka tjeter! :smash:

kaq...
eM

edda

Primus registratum

une mora shume dhurata kete vit por me e bukura qe: libri i Elvira Dones "yjet nuk vishen keshtu" dhe ai i Aurel Plasarit...ka kaq kohe qe s`kam lexuar libra ne shqip prandaj me pelqeu shume kjo dhurate

sweet_eyes

Primus registratum

Kete vit kam bo qere me dhurata mo duke filluar nga cokollatat e kam perfunduar tek enet e kuzhines /pf/images/graemlins/smile.gif
Kurse per te marre mora vetem cokollata, gift cards,ene gjithato shishe vere /pf/images/graemlins/frown.gif
Une nuk e mbaj as veten per pijanece /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga lule ne dritare:
[qb]Eh....morre Tedi sa keq me vjen qe do vihesh ne pune edhe do te gatuash drek thjesht per nje shishe wiski te paska rrene pazari fare mundet te te blihesh kollaj.Por ne fillim meso te shkruash shqip njehere pastaj futu ne diskutime :rockband:
Ne cdo shkrim shumica shkruajne ne fillim ose ne fund shprehje Italiane ose Angleze dhe harrojne se si te urojne shqip.[/qb]
Nafije NUk me njeh Prandaj jep Kete gjykim . Nese une Gatuaj Per Nje shishe wiskas qe dmth une nuk do gatuaj per nje shishe Wiskas por qe do e marr do gatuaj per dicka tjeter qe nuk e imagjinon dot dhe nuk arrin te afrohesh Personit qe une do ja gatuaj . Wiskas Perdoret nga ne Pijedashesit wiski por ska gje do e kuptosh me vone nese do kesh rastin te jesh me nje nga dora ime qe e di se cfare eshte Wiskasi dhe kusuri . Ika dhe erdha Cfaredo qofshin dhuratat NUk jane te krahasuara ne bote me Ndonje Puthje engjellore nga ndonje Vashe ... :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

une nuk kam bere shume dhurat kete vit, vetem disa. psh shoqes ne pune i bera nje komplet intima dhe nje picture frame, nje tjetre nje snow globe me dy engjej, cokollata, dhe rrushit tim i kam blere nje pulover te ngrohte, dorashka dhe kapuc qe t'ia hudhi dimrit mire.
una kam marre nje cante Nine West, cokollata, vere, dhe nje bonus te mire tek puna. te shoh sot ne darke c'me ka bere rrushi :confused: :confused:

gangsterja

Primus registratum
Per vitin2012 do ti bej vellait dhurate nje pako kapsolle te mira qe tua hedhe gocave nga kembet,un nuk pres me dhurate ngaqe nuk jam femije.

mirdita

Papirus rex
Do tia beja nje dhurat vellaut tim qe tani ka ditlindjen do ti blija diqka me shenjen e Barcelones sepse esht ekipi i preferuar i tij ndersa un e urrej kete ekip po meq qe esht dhurat duhet tia blej, ndersa qfar dhurate do ta prisja do te ishte gjdo dhurat e mirpritur sepse dhuratat jan gjera shum te bukura