Re: C'fare beni kur skeni c'fare te beni?
HI,
ah, kam mesuar te gjej dicka per te bere kur nuk kam plane per diten.
Ps: gjeja e pare e coj trurin ne hemisferen e gezimit dhe shikoj rreth vetes se cfare do te me kenaqi ne kete kohe dhe puf me lindin iderat :idea:
degjoj muzike, lexoj, shkruaj, shkoj ne librari kot dhe shikoj libra te ndryshem shikoj revista te ndryshme duke pire nje caffe, shkoj ne muzeum,dal per shetitje me qenin tim te dashur,etc, kur nuk me dilet nga shtepia gjej gjera te tjera: organizoj syrtaret dhe letrat e billat e panevojshem :goofy: ,dollapet, sidomos ne ndryshimin e stineve kam qef te bej kete se heq gjerat qe si perdor dhe shikoj se cmud te fal dhe se cmund te blej te re /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe e bej duke kercyer e duke degjuar muzike
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
.Marr ne telefon shoke & shoqe, kusherinj se thone pastaj qe ke humbur fare keshtu bej telefonatat e rastit e cmallem e di se c'eshte e re ne rrethin familjar etc...Ne vere uuuuuu gjithmone e gjej ndonje gje koha e mire te jep me shume variacion
Pra kur do gjithmone e gjen nje gje nuk dua te merzitem se nuk kam nje plan per sot ose nuk me ka ftuar njeri te bej dicka.... i therras trurit dhe e gjej nje gje qe me perlqen dhe e bej :shrug:
xoxoxoxox :wave: