cfare beni kur e coni trurin tuaj me pushime ?

plakudhedeti

Primus registratum
cfare beni kur e coni trurin tuaj me pushime ?

une per vete, kenaqem kur e dergoj trurin me pushime. psh. sot kur u ktheva nga restoranti (ne dreke) kam ecur nja 100 m pas nje vajze qe kishte veshur pantallona roze (si popline, si pambuk i tejdukshem) dhe string (ne shqiperi string=tanga?) blu poshte. gjate ketyre 100 m e cova trurin me pushime !

dhe ju vajza jeni shume te keqija qe na beni gjera te tilla !!!!

crazy

Primus registratum
Re: cfare beni kur e coni trurin tuaj me pushime ?

ju doni edhe me keq akoma,por cfare te bejme ne qe na vjen edhe keq ndonjehere. /pf/images/graemlins/wink.gif

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga serena_e_vogla:
[qb] ju doni edhe me keq akoma,por cfare te bejme ne qe na vjen edhe keq ndonjehere. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif

Belina1986

Primus registratum

E moj juve po cfar doni qe te bejm kur truri eshte ne pushime?Thjjesht asgje..ehehehehe"!

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belina18:
[qb] E moj juve po cfar doni qe te bejm kur truri eshte ne pushime?Thjjesht asgje..ehehehehe"! [/qb]
JO SEZBEN asgje. une per vehte, bej nga gjerat me hallucinante, nganjehere (bile shume shpesh) gomarlleqe te medha. me vone them "he mo ska gje! e kisha cuar trurin me pushime prandaj!"

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga plakudhedeti:
[qb]
Fillimisht postuar nga Belina18:
[qb] E moj juve po cfar doni qe te bejm kur truri eshte ne pushime?Thjjesht asgje..ehehehehe"! [/qb]
JO shpesh) gomarlleqe te medha. me vone them "he mo ska gje! e kisha cuar trurin me pushime prandaj!" [/qb]
SEZBEN asgje. une per vehte, bej nga gjerat me hallucinante, nganjehere (bile shume

:lol: ti po e ke ne terezi

crazy

Primus registratum

bera nje lemsh me keto dy pergjigjet e fundit po nuk e kisha mendjen ne vend,se me kishte ikur truri me pushime.

albavina

Primus registratum

truri im eshte me pushime 365 dit te vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une e coj trurin me pushime sa here shtrihem te fle .Gjithnje ne te njejtin vend ,ne nje plazh te vetmuar ku une eci duke lene gjurme ne rere ,nje perendim i bukur dielli :wub: ,nje ere e lehte .....sa prehje.... :angel:
Ej...nuk jam ne enderr /pf/images/graemlins/tongue.gif ,thjesht me pushime dhe me duket se nuk do te mund te fle po nuk shkova atje . /pf/images/graemlins/smile.gif

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une e coj trurin me pushime sa here shtrihem te fle .Gjithnje ne te njejtin vend ,ne nje plazh te vetmuar ku une eci duke lene gjurme ne rere ,nje perendim i bukur dielli :wub: ,nje ere e lehte .....sa prehje.... :angel:
[/qb]
ka lezet moira !
nje :kiss: te madhe per ty. e ke fituar !

ezhderha

Primus registratum

Truni cohet me pushime kur punojne te tjerat organe /pf/images/graemlins/wink.gif !

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb] Truni cohet me pushime kur punojne te tjerat organe /pf/images/graemlins/wink.gif ! [/qb]
eshte njeri nga rastet, pse jo !

Diavolessa

Valoris scriptorum

Truri nuk cohet me pushime kurre! Edhe kur fleme enderrojme!

Ne pune gjithmone i shkreti..e shyqyr qe funksionon /pf/images/graemlins/laugh.gif

plakudhedeti

Primus registratum

nuk e di juve, por truri im kur kthehet nga pushimet behet shume i bezdisur !

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Truri nuk cohet me pushime kurre! Edhe kur fleme enderrojme!

Ne pune gjithmone i shkreti..e shyqyr qe funksionon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
papera behet fjale per diferencen ndermjet id-it dhe ego-s. kur id-i merr fuqine mbi ego-n une konsideroj qe "e kam cuar trurin me pushime"

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga se_di:
[qb] truri im eshte me pushime 365 dit te vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
brava....