cfar mendimi keni per plazhin e velipojes shkoder??

Guest
Re: cfar mendimi keni per plazhin e velipojes shkoder??

plazhi i velipojes esht nje nga plazhet me te bukura.shengjini eshte000000000000.

hawk

Primus registratum

Kan ken dit me shi.
Njerzit neper mejhane diten e naten.Natyrisht deri ne mesnat se mas ktij orarit shteti mendon se kena nevoj per gjum. /pf/images/graemlins/sleep.gif
Nuk asht problemi te infrastruktura se sa te njerzit /pf/images/graemlins/shrug.gif.
Hala kena "insan" n'shekullin e filmave me sherifa /pf/images/graemlins/cry.gif.

Megjithate e ka marr vedin si me than "ishtu /pf/images/graemlins/thumbsup.gif ma ke Lashin"..

Marsida

Primus registratum

ishte shume pis
une skam pa njerz njashtu pa tru, hedhin plehna gjithkund se kujtojne se i bajn dam vetem tjereve e ja vedit po e kan shum gabim....ishtu si kan fillu, tapo na bahet edhe velipoja si durresi qe vetem me ju afru detit edhe mushesh ne puça, le ma me hi mren....
mfalni pak po jam shum me nerva, n'at vend vetem njerz pa edukate shef....edhe pritezot, ba me fillu me mledh plehnat e meturinat t'shofin si me ken ufo: "ca ban kja idiote" do te thojne vec...
E dyta e puns, qendra asht skandal....si se shtrunen nji rruge te pakten...edhe kur ngrehalucen katunaret edhe qytetaret besa, ne maje te takave neper llac e pluhun....shkurt jam skandalizu.....alamet plazhit, mas me dit me e shfrytzu....po na per te miren tone po e kena e ja per kojshine....nejse boll u nxeva....vitin tjeter nuk shkoj ma ne velipoje, me shume keqardhje...

dusho

Primus registratum

Nuk ka rendesi se bie shi apo jo.E rendesishme eshte se sa njerezit ndihen te lumtur e entuziaste ne gjirot e darkave te vona nen pranin e atyre qe kane perkrah.Koha sado qe te jete e zymte nuk mund te shuaj gezimin ne syte e tyre.
Velipoja ka qene dhe mbetet nje plazh ku lindin dhe forcohen miqesite apo dashurit.Nga ajo te mbetet nje kujtim i harruar ose nje tjeter qe e jeton me zjarr.
Nejse se u zgjata,por mbase pikerisht per te tilla motive edhe konsiderohet,pothuajse nga te gjithe,nje plazh i mrekullueshem,pavaresisht nga anet e tjera negative qe ka.
E duam se aty kemi marre e pse jo lene dicka te tonen. /pf/images/graemlins/wave.gif

hawk

Primus registratum

Jam dakord me ty.Pra njerzit jan investimi krysor jo vetem i plazhit por i cdo ambjenti.
Velipoja ka ken dhe asht nji vend "luksi" per shkodrant.Nuk e kam fjalen per luks ne infrastrukturat pritse,rruget,qendra,plazhi por per ambjentin t cilin e bajn njerzit.Kto t funit kujtohen e jo plazhi i pist,llaci etj etj...

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk ka rendesi se bie shi apo jo.E rendesishme eshte se sa njerezit ndihen te lumtur e entuziaste ne gjirot e darkave te vona nen pranin e atyre qe kane perkrah.Koha sado qe te jete e zymte nuk mund te shuaj gezimin ne syte e tyre.
Velipoja ka qene dhe mbetet nje plazh ku lindin dhe forcohen miqesite apo dashurit.Nga ajo te mbetet nje kujtim i harruar ose nje tjeter qe e jeton me zjarr.
Nejse se u zgjata,por mbase pikerisht per te tilla motive edhe konsiderohet,pothuajse nga te gjithe,nje plazh i mrekullueshem,pavaresisht nga anet e tjera negative qe ka.
E duam se aty kemi marre e pse jo lene dicka te tonen. /pf/images/graemlins/wave.gifMi ke marre fjalet nga goja, dhe eshte me te vertet ashtu.Dua edhe te shtoj edhe n.q.s kena mundesi me pa dicka tjeter me te bukur"dikund Jashte shtetit" /pf/images/graemlins/wink.gifVelipoja mbetet ma e mira.

[/ QUOTE ] <font color="red"> </font> <font color="red"> </font> <font color="blue"> </font>

Guest

resurset jane te jashtezakonshme. por vendesit jane njerezit ma nyqa ne bote.

hawk

Primus registratum

U qfar nyqit...kush t'ka ba abetare mar aag !?

S

Scorpion

Guest

Kete vit ihere m'ka knaq, pa drita, koha shi e furtune, mbeturina gjithandej, cmimet si ne Las Palmas, kosovari e refugjati madh etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Kete vit ihere m'ka knaq, pa drita, koha shi e furtune, mbeturina gjithandej, cmimet si ne Las Palmas, kosovari e refugjati madh etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Habitem me ty Scorpe se vajte nejte sa nejte ne Velipoj dhe tani vjen e ankohesh ketu... /pf/images/graemlins/confused.gif
Nuk e di po mua keto 2 vjetet e fundit Velipoja me ka kenaqur, eshte vend i shtrenjte ne cmime po gjithsesi mbetet me i lire se plazhet e jugut.
Velipija per mua eshte i vetmi vend i mbetur ne Shqiperi ku mund te shkosh per nje relaks total... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

woooooow

Primus registratum

Une skam qene ndonjehere vete, po kam degjuar qe ka shume mushkonja. Si vend mesiguri duhet te jete i bukur.

mostro

Putraku

nji dit te bukun ne velipoj tesh besa qesh tu hec me pa a me gjet nai lulbor,te me ket hy nji gjem ne kom qe se kom qit dot per tri ore me rradh.qy athera vallai nuk kom shkel dhe emni i plazhit me ban alergji...
te ka lezet shpirti leshterikun e durrsit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

putrak, s'ka lulebor n'velipoj tamarrsha.
prit sa t'bine bore, edhe germo tare per lulet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Une skam qene ndonjehere vete, po kam degjuar qe ka shume mushkonja. Si vend mesiguri duhet te jete i bukur.

[/ QUOTE ]

Te me degjosh mua Gloria shkon nje here, nuk ka per te gjetur gje nga ca pickime mushkonajsh njehere ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
E verteta eshte se sivjet ishte perfunduar rruga per ne Velipoje, qe e lidh me Shkodren, dhe udhetimi ishte me i lehte, normale qe mushkonja kishte po e cuditshmja ishte qe kishte vetem nje ore gjate tere mbremjes kur te shqetesonin dhe pastaj te linin rehat thua se ishin ngopur... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

U po se harrova mushkonjat gjenetikisht te modifikume dhe gjarperinjte e ca gjallesa te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Ne fakt per te shkuar eshte me kete lloj reklame qe i beni ju ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif Me behet qejfi qe paska perfunduar rruga te pakten.

S

Scorpion

Guest

Shko moj rrapatushe shko, se vend fantastik eshte. Une kam nja 3 vjet qe shkoj, pavaresisht se e shaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une dhe ne Karaibe te shkoj prape ankohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

per foto te velipojes

http://www.shkodraonline.com/galeria

kenaquni

scorpion nqs ke naj foto ket vit futi ketu nqs s'priton jane nja 100 foto te velipojes.. bashi qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

Musolini

Primus registratum
Re: cfar mendimi keni per plazhin e velipojes shk

posa erdha nga pushimi ne Shqiperi ku isha nga Sranda e deri ne Shkoder e velipoj, plazhi me i bukur me dukej ne Sarande e sa i perkete velipojes ishte i mire sikurse pjesa tjeter e shqiperise, perpos qe kata policet e pantollona te gjata e te armatosur nuk i kuptoj dote, pse nuk kane pantollona te shkurta dhe te ecin apo me biqikleta, apo ta mbajne nga nje qese te madhe dhe ti mbledhin berllogun e plazhes sesa te sillen me dure ne xhepa pa bere asgje te mire..