C'eshte ky APOSTOL NOTI ne albtelekom !?

C'eshte ky APOSTOL NOTI ne albtelekom !?

Nuk e marr vesh mor vella edhe ne albtelekom drejtor greke paskemi vene? :mad: :mad: :mad:
Nuk e di se c'far mendimi keni po te gjithe keta apostola,fotaqer,janullatora,papakristora,bollanora e shume e shume te tjere si keta qe fatkeqesishte kane funksione kyce ne shqiperi ,nuk jane asgje me shume vecse vegla te ndyra te shovinisteve grek. :mad:

adani

Primus registratum
Re: C'eshte ky APOSTOL NOTI ne albtelekom !?

Ah mu kujtuan edhe dy bukurosha te tjere qe lexova sot ne gazete /pf/images/graemlins/laugh.gifhimiter Doka dhe Arqile Berxolli. Keta dy bukurosha te rinje duan ti paraqesin botes qe ne shqiperi ka me shume minoritet( greker,etc )se cka eshte ditur me pare :smash:

olti

Neo

Jane ortodokse shqiptare e jo greke. Mos i ngaterro gjerat!

adani

Primus registratum

E di qe jane ortodoksa shqipetare por ne syrin time duken sikur shpien uje ne burimin e grekut.

fjorent

Primus registratum

O Adam mjer ti qe mendon se ne ortodokset shqiptare qenkemi greke.
Po ne po mundohemi me te gjitha menyrat t'i themi grekut se jemi shqiptare se jemi krenare qe Fan Noli ishte ortodoks e shqiptar i denje, dhe cfare me shikojne syte : Nje i ashtuquajtur shqiptar me emer Adam qe po na nxjerr grek.
Po a ka pasur shqiptar me atdhetar se Noli mor i shkreti Adam? Apo na deshe me emra si Haxhi Qamili per te na quajtur shqiptare?
Mjere shqiperia po pati shume njerez qe mendojne si ty se nuk arrini ende te kuptoni se shitja e Shqiperise nuk vjen nga emri ortodoks, por nga ajo klase politike qe shitet ne Shqiperi shume lehte. Eshte klasa politike pasqyra e Shqiperise dhe e popullit te saj

beshbossi

Primus registratum

mire qe qenkeshka grek(?)po s'di sa jan etarifat per internetin(te rejat)!!!a thu e di kush,jemi qe jemi?

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fjorent:
[qb] 15 impulse per 1 ore me cmimet e vjetra [/qb]
a cuno ate dija po po pyes per te rejat.mgjth flm!

fjorent

Primus registratum

O goce une di te lexoj shqip. Pergjigja eshte 15 impulse me cmimet e vjetra, pra per internetin nuk kane ndryshuar cmimet
Gjithe te mirat

beshbossi

Primus registratum

[qb] O goce une di te lexoj shqip. Pergjigja eshte 15 impulse me cmimet e vjetra, pra per internetin nuk kane ndryshuar cmimet
Gjithe te mirat [/qb]
me fal por une degjova te business(TCH)se eshte pergjysmuar prandaj!!!!!!e sa leke jane 15 impulse?me fal!

fjorent

Primus registratum

Une kete lajm te TCH nuk e di se jam ne Itali, por nese shkon ne faqen e fundit (24) te gazeta Shqiptare" lexova Albtelekom ofron sherbimin DIAL-Up ne te gjithe vendin pa ndryshuar tarifen per minute te sherbimit. Kjo eshte reklama e dites se sotme.
Mbase ke te drejte ti, shpresoj te jene pergjysmuar se me thene te drejten jane te larta krahasuar me nivelin ekonomik te Shqiperise

fjorent

Primus registratum

Harrova te them per parate e harxhuara 1 impuls 4 leke 15 impulse 60 leke te reja ora.

beshbossi

Primus registratum

[qb] Une kete lajm te TCH nuk e di se jam ne Itali, [/qb]
aha me fal atehere,po a s'e di ti se duhet me lexu 10 gazeta me i mbledh tarifat me i pjesetu me 10 e te del a s'te del rezultati tamam!!!!!!jetojme ne shqiperi!

adani

Primus registratum

Fiorent me ke keqkuptuar komplet. Une nuk shkruajta ketu te ofendoj ortodoksat e shqiperise sic shkruan ti por thash qe keto veprime duken ne syrin tim sikur shpien uje ne burimin e grekut.Dhe mos me thuaj qe nuk eshte e vertete qe telefonia shqipetare nuk eshte e pushtuar nga kompanit greke! E pra kur une lexoj qe drejtori i albtelekomit Apostol Noti dyfishon tarifat e impulseve mua me duket si e qellimshme qe edhe kjo kompani e vetme qe eshte shqipetare te falimentoj dhe te dali nje i zgjuar greke dhe ta blej.Pra sic e shikon une nuk dua te them qe ortodoksat e shqiperise jane greke se ky do te ishte gabimi me i madh dhe i pa falshem per mua.Une e kame me disa persona te vecante qe jane te shitur te greku si psh Bollano etc.
Per kete Apostolin une nuk di fare se c'far loje loze,mbase jame gabim mbase jo....

Ps.Kame shume shoke ortodoksa ,vete jame i krishtere ,respektoj fete e tjera ,dua gjithe shqipetaret.
Gjithe te mirat

fjorent

Primus registratum

O angel ajo qe te thashe une nuk eshte lajm gazete. Eshte reklama e Albtelekomit e stampuar ne gazete. NQS nuk mund t'i besojme as reklames per saktesine atehere asnje lajm nuk eshte i sakte.
Me sa di une reklamat e fundit qe nxirrte Albtelekomi per dyfishim cmimi urban dolen te verteta, besoj se edhe kjo eshte e tille.

fjorent

Primus registratum

E di qe jane ortodoksa shqipetare por ne syrin time duken sikur shpien uje ne burimin e grekut.

Kjo me siper eshte fjali jote Adam.
Duket qarte qe ti akuzon ne pergjithesi ortodokset sikur shpien uje te greku. Ti e di shume mire qe nuk ka nevoje qe ne Shqiperi drejtori i Albtelekomit te jete ortodoks per t'ju bindur Nanos. Dhe po ju binde nanos dhe Raftit patjeter qe i sherben nje kaste te caktuar.
Eshte e cuditshme sesi ssot hetohen ne Shqiperi disa nepunes te thjeshte te Albtelekomit per perfitime dhe drejtori kryeso rafti qe eshte pergjegjesi kryesor i katrahures zgjidhet zevendesminister.
Shqiptaret e kane vete fajin. vazhdojne te zgjedhin nanon me raftin ne krye. Atehere eshte e jkote qe une dhe ti mundohemi te mbrojme albtelekomin. kur nuk duan tja dijne shqiptaret e Shqiperise, mua me intereson 100 here me pak

adani

Primus registratum

Me ate ortodosllekun e trashe fare biseden.Te thashe nje her qe per mua TE KRISHTERE E MYSLIMAN TE GJITHE SHQIPETAR JANE, por ata qe jane te shitur te greku jane te shitur dhe pike qofte ai Nano qe eshte pas Apostolit apo qofte dhe ai budallai tjater SALIU qe bene kualicjon me BOLLANON per te shitur Himaren Shqipetare te greku.
Ate fjalin e fundit nuk ta kuptova mire .Pse ti nuk e ndien veten shqipetar te shqiperise???

shqipetare

Primus registratum

ore ti bukurosh qe hape temen.asnjeriu nuk i vjen mire qe jane ngritur tarifat e telekomit,por ama iu pelqen kur konsiderohet alternativa qe shqiperia te hyje ne bashkimin evropian etj etj.por si do hyje kjo shq kur telekomi , qe ne asnje vend ne ev nuk eshte me i shtetit.dhe aq me teper ne cfare vendi me ke pare ti qe te mos paguash as abonim mujor tel,qe kudo eshte i detyruar,apo ku ke pare ti qe te flitet me ore te tera ne tel sic bejme ne dhe te paguash prape pak.atehere meqe telekomi do te privatizohet duhet te shlyhen borxhet qe ai rafti qe po lakonit aq shume me lart e coi ne borxhe qe arrinin shifra te papara(te cilat jane bere publike disa muaj me pare ne mediat e ndryshme shq).keshtu pavaresisht se nuk na vjen mire,as mua as juve,lerini rehat njerezit te kryejne punen e tyre per te cilen jane ngarkuar.

adani

Primus registratum

E di moj bukuroshe e di,po te kem ato syzet e tua patjeter qe do shikoj ato qe thua ti por ja qe une kame veshur ca dylbi dhe i shikoj gjerat e vogla qe jane shume large pake te zmadhuara dhe shume me afer. :wink:

kozeta lala

Primus registratum

Nqs do te merreshim pak me thashetheme duhet te dini se A.Noti eshte nga Erindi i Gjirokastres dhe kusheri i pare i F.Nanos i cili eshte gjithashtu nga ky fshat.