Certifications!!!

Prodigychild01

Primus registratum
Re: Certifications!!!

Enderr e Njomet,

Per nje muaj diplomohem nga Western Kentucky University me nje Bachelor's of Science in Computer Information Systems.

Jam duke marre aktivisht me gjueti per pune. Si ka mundesi tju kontaktoj per te me ndihmuar meqense ky qenka dhe profesioni juaj.

A ka mundesi te me jepni emailin apo nje nr ku tju kontaktoj. Nqse doni te ma jepni kete informacion privatisht ma dergoni tek shkuri@wku.edu<br />
te fala
~iliri

DArtur21

Primus registratum

Deshmite dhe certifikatat sigurisht qe ndihmojne.
Mua ama me duken shume te shtrenjta dhe me to behet tregti e vertete.

Nese keni mundesi ti mesoni gjerat pa marre pjese ne kurse, mesojini.

Shumica e firmave serioze te marrin ne provim vete.

Ne moment po kerkoj vend per te bere nje praktike 6-mujore. Dhe ne dy firma ku jam paraqitur deri tani, kam dhene provim. E kisha tjetrin perballe dhe me rrinte me ore para hundes se sa minuta me zgjat detyra. Kerkesa shume e larte dhe pagesa e ulet.

Avash-avash po i vjen fundi epokes se arte te informatikes.

ladio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GuJack20:
[qb]...Une jam duke printu nji liber qe e kam si PDF dhe nuk e kam gjet ne Hard Copy (eshte nja 1200 faqe) me titullin "Network Foundamentals" dhe sepse ksihte gjera te lezetshme.[/qb]
A ka mundesi te ma dergosh kete librin ne email ose ta vendosesh diku ta download??

-email im: mafja@yahoo.com<br />
Faleminderit,
mySteRioUs

GuJack20

Primus registratum

Per hir te se vertetes duhet te them qe libri ka titullin "Upgrading And Repairing Networks" dhe eshte 1195 faqe...me fal nese e kam ngaterruar si titull ne postimin e meparshem. Do mundohem ta uplodoj diku dhe te them ne forum. OK?

Prodigychild01

Primus registratum

E kaloi lala Net+. Hajt ma boni me shnet. Certi i dyte qe kam ne plan do jete A+. I treti Project +. Pastaj MCSE /pf/images/graemlins/smile.gif

dea_alb

Primus registratum

une sapo kam mbaruar semestrin e pare te CCNA, dhe nga marsi do nis te dytin.

Admirali

Primus registratum

Une per vete jam akoma student, dhe diplomohem per
Bachelor of CIS (Computer Information Systems) dhe Associate Degree of Global Network & Telecommunication

Gent Laho

Primus registratum

Une jam Programmer Analyst diplomuar CDI College,Toronto,Canada,
Gjuhet: C/C++, Java, HTML, Delphi, VB, JS, Assembler, Sybase, Cold Fusion.
Aplikacionet: Ms Office, Visual Studio, Crystal Report.
Database: Oracle, SQL, Access.
Sistemet Operuese: Unix, Windows/*.

ivetmuari

Primus registratum

Pershendetje!
Desha t'Ju kujtoj te gjitheve se vertet ka plot mundesi online per course dhe çertifikata por a mund te me thote njeri se si mund t'i gjej Book-et per tu pergatitur per nje MSCE ose diçka tjeter se me thene te drejten kam uri te madhe per kete por nuk mund te gjej book-et pa pa money ...
Gu Jajk 20 a mund te na hedhesh ketej nga ne po deshe ate librin per RRjetat...
Dhe Ju IT me certifikata a mund te na ndihmoni me materiale per te lexuar?????
Ju lutem po qe se keni ndonje mundesi te tille per te derguar me E-mail ndonje material ose ndonje sit per ta shkarkuar, bejeni se do jeni te bekuar! Mund te me dergoni E-mail privatisht : mondifrance@yahoo.com