cdo te thote te ndjekesh moden ne Shqiperi

julmi

Primus registratum

Para disa ditesh kam qene ne shqiperi dhe me ka bere pershtypje dicka :neper disa nga qytet me te medhenj te shqiprise Tirane ,Vlore,Korce,Shkoder ,Durres te bie ne sy se njerezit kane filluar te ndjekin vertet moden .Nese pyet adoleshentet ose te rrinjte kerkojne gjithnje rrobat me te shtrenjta dhe me emer edhe pse familjet e tyre nuk jane aq teper ne gjendje.CDO TE THOTE PER JU KJO SE SHQIPERIA PO ECEN ME HAPA TE SHPEJTA ?SE TIRANA PO ARIN PARISIN ?MENDONI SE RINIA SHQIPTARE, TANI KOHET E FUNDIT KA PERPARUAR ME SHUME SE NE VENDET E TJERA?APO MENDONI SE NDJEKIN MODEN PER FODULLIZEM OSE THJESHT PER TU DUKUR?????

Topce

Primus registratum
Re: cdo te thote te ndjekesh moden ne Shqiperi

Ku e ke pare ti moden mo!?
Ketu te kap syri vetem surrogato te shpifura qe vijne verdalle e te sjellin perzierje lengjesh dhe gazrash ne stomak. Ketu, te ajo Tirana qe po behet si Parisi, njerezit nuk kane mend ne koke dhe nuk shofin se cfare u shkon por vetem se cfare shitet. Edhe ato pak vajza qe e ndjekin moden me shije, por po e theksoj; me shije, nuk i sheh dot se ta shpifin te tjerat qe pavaresisht se mund te veshin "Firmato" (gje qe e ve shume ne dyshim sepse niveli i injorances eshte i tille qe shumpak njerez mund ta dallojne nje produkt origjinal nga je fallco) me veten e tyre krijojne nje kombinim te llahtarshem.
Nje rast konkret:
Qysh se ka dale moda me shtrat te shkurter per femra une shoh perdite me qindra plendese te varur mbi qemeret e pantallonave.

-Zana-

e...Thjeshte
Tirana po arrin Parisin, o sa kam qeshur... ke harruar te shtosh, qe shumica veshin firma fallco , dhe ngjajne shume te shpifura :D

Jam shume dakort, me postuesin lart.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Moda ne shqiperi eshte te dalesh sa me shume 'lakuriq' ...:D,Po ca mode ktu aman po ketu i sheh te gjithe me nje lloj forme ngjyre veshje si me qen shpia e femijeve..:!!!!!!!!:D

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Do te thote te maresh 300 mij lek dhe te blesh disa bluze dhe disa pantallona te medreseja se ndryshe smbushet dollapi, po i bleve ne dyqan vetem 1 pal rroba blen.

Almaa'95

Papirus rex

Para disa ditesh kam qene ne shqiperi dhe me ka bere pershtypje dicka :neper disa nga qytet me te medhenj te shqiprise Tirane ,Vlore,Korce,Shkoder ,Durres te bie ne sy se njerezit kane filluar te ndjekin vertet moden .Nese pyet adoleshentet ose te rrinjte kerkojne gjithnje rrobat me te shtrenjta dhe me emer edhe pse familjet e tyre nuk jane aq teper ne gjendje.CDO TE THOTE PER JU KJO SE SHQIPERIA PO ECEN ME HAPA TE SHPEJTA ?SE TIRANA PO ARIN PARISIN ?MENDONI SE RINIA SHQIPTARE, TANI KOHET E FUNDIT KA PERPARUAR ME SHUME SE NE VENDET E TJERA?APO MENDONI SE NDJEKIN MODEN PER FODULLIZEM OSE THJESHT PER TU DUKUR?????

Femrat(cdo njeri) duhet te vishet per vete. Te vishesh thjesht per tu dukur eshte njesoj si te hash midhje kur te haet spinaq. Pa kuptim!

Dhe meqe ceke dhe pjesen e Firmave, dua te te them PO, te ndjekesh mode do prapanice. Smund ta ndjek kushdo sepse del fake. Un personalisht shpenzoj shume, nga peshqirat e plazhit deri tek keto te brendshmet qe kam veshur tani cdo gje e kam firme. Dhe kete se bej per tu dukur, thjesht per tu ndjere mire me veten :)

Per me shume Info (tema)--> Firmat qe veshim. ;)

hareid

Papirus rex
Per mua moda nuk ka lidhje me zhveshjen lakuriq, edhepse interpretohet dhe praktikohet edhe ne ate menyre, por mode do te thote kur dikush, pa marre parasysh formen e trupit, ka shije per tu veshur bukur dhe ne te njejten kohe e ndjen veten mire.....

Mirabel

Locus omnem
Shume paragjykuese postet siper
Por harrojme standartin e jeteses mea shqiperise dhe ndonje vendi tjeter.
gjithsesi sic te sheh syri paçavure...te sheh edhe femra klass .
Dhe nuk eshte kaq problem sot te ndjekesh moden por jane kushtet qe te detyrojne te ndjekesh copeza te saj.
te bukuren gjithkush e do!