Caste"te sikletshme"!!!

Sara

Primus registratum
Caste"te sikletshme"!!!

Ju ka ndodhur te jeni ndonjehere ne nje situate kur uronit qe te hapet toka dhe te perpin??Kur ju eshte zbuluar nje genjeshter ose caste qe jeni vene ne kaq turp,do te donit te ishit ne cdo vend tjeter,vec jo aty.
:eek: :eek: :eek: :eek:

Sara

Primus registratum
Re: Caste"te sikletshme"!!!

Po thuje se nuk po e merr vesh kush. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une tani nuk po kam kohe por heren tjeter po ju tregoj nje rast. :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Ne adoleshencen e zjarrte,diku ne vitin e 16 te jetes,dy te dashurit e mij te momentit takuan njeri-tjetrin.Fale Zotit kisha aq mend sa te mos flija me asnjerin,gje qe e bente ceshtjen shume me pak serioze,por tronditja ishte aq e madhe sa kur u ndava prej tyre,hundet po me binin gjak ashtu vetvetiu pa i prekur krejt.Me e bukura,pavaresisht se procka qe ju bera ishte e pafalshme ata prape nuk donin te ndaheshin prej meje.Nga ajo dite mesova shume gjera,me besoni.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ne adoleshencen e zjarrte,diku ne vitin e 16 te jetes,dy te dashurit e mij te momentit takuan njeri-tjetrin.Fale Zotit kisha aq mend sa te mos flija me asnjerin,gje qe e bente ceshtjen shume me pak serioze,por tronditja ishte aq e madhe sa kur u ndava prej tyre,hundet po me binin gjak ashtu vetvetiu pa i prekur krejt.Me e bukura,pavaresisht se procka qe ju bera ishte e pafalshme ata prape nuk donin te ndaheshin prej meje.Nga ajo dite mesova shume gjera,me besoni. [/qb]
femme fatal /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

...qe te kishe fjetur me ta para se te ndodhte gurguleja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Po te thashe moj qe ne dore i kisha edhe pas gurgulese,me veshe apo me b.... po me degjon :mad: Nejse varja.
Ja na thuaj ti ndonje gje te sikletshme tani.

alinos

Forumium maestatis

Sikleti im ka qene kur nje pretendonte qe me donte dhe s'guxoja te hapja gojen ne klase (vit i trete, shkolle e larte) dhe ky tipi pohonte cdo gje timen duke mi ngulur syte thua se do me hante...
S'kishte gje me te bezdisur se zgerdhimat e shokeve tij karagjoze!
Po keshtu ky tipi, zuni dhe te dashur per te me bere xheloze, as if I cared!
Kshu, ndrikull, mesimin s'ta godita he /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sara

Primus registratum

Nje dite hipa ne autobus,pa care koken per asgje dhe po flisja ne telefon me nje shoqen time.Nuk isha duke folur me ze te larte,por blah blah blah personal life etj.Sapo mbarova kete bisede,kur po me therret dikush nga prapa.Ishte nje djale tiranas,i njohur i familjes dhe po me thote "Ckemi Ada,si ja kalon etj.Nuk te fola perpara se ishe ne telefon".Dhe kishte ne fytyre nje nga ato buzeqeshjet"haha.i mora vesh te gjitha". Gati sa sme ra pika. Nuk e di cfare ngjyre me kishte shkuar,fytyra por e ndiva se isha ndezur flake,dhe as nuk e mbaj mend se si jam pergjigjur se nuk e kisha mendjen.
Tani zura mend,Never discuss yor personal life in public, ka shqiptare gjithkund.

Erison700

Forumium maestatis

Momenti im me me siklet qe djerset e ftohta po me dilnin nga te gjitha poret e lekures , ka qene kur une kam bere dashuri me nje femer per here te pare. Nuk e kishim idene nga seksi as un e as ajo, dhe ju e dini si mund te marrin gjerat.
Dhe nje moment tjeter qe une kam emocione te forta eshte kur njihem me nje vajze te re dhe kur i vjen radha dashurise adhuroj momentin kur femra fillon e heq mbathjet. Dicka e re.
Mos kujtoni se e kam llafin si trofe te fituar, jo, por eshte si puna ushqimit cdo restorant ka kuzhinen e tij.

Petroninsja

Primus registratum

Hahahah Apache me ke shkrire i paske goxha te sikletshme momentetet ti lol
Ok po hidhem tek vetja, moment i sikletshem qe jam skuqur qamet ka qene njehere ne plazh, isha ne Vlore me pushime verore dhe dal nga deti duke ecur drejt bregut shikoj qe nje grup cunash buze detit me shikojne te eksituar dhe qeshin me te madhe , ne fillim se kuptoj per cfare behet fjale dhe si tip menefregiste qe jam sja ve shume veshin por eci krenari, ( pika krenarise sime thuaj), kur afrohem afer cadres se si ul koken poshte shikoj qe njeri nga gjokset e mi fluturon ne hapesire i lire dhe besojeni ose jo me zuri nje alergji nga fytyra qe su duka me ne ate ane te plazhit qe nga ajo dite......
Ishte shume shume shume e sikletshme..... edhe ata dreq cuna e bene akoma me te veshtire....
Ehhh ca me bo, e lezetojne pak jeten na bejne te mendojme twice perpara se te bejme dicka sikur se cajme shume koken.....
Jeta vazhdon.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hahahah Apache me ke shkrire i paske goxha te sikletshme momentetet ti lol
Ok po hidhem tek vetja, moment i sikletshem qe jam skuqur qamet ka qene njehere ne plazh, isha ne Vlore me pushime verore dhe dal nga deti duke ecur drejt bregut shikoj qe nje grup cunash buze detit me shikojne te eksituar dhe qeshin me te madhe , ne fillim se kuptoj per cfare behet fjale dhe si tip menefregiste qe jam sja ve shume veshin por eci krenari, ( pika krenarise sime thuaj), kur afrohem afer cadres se si ul koken poshte shikoj qe njeri nga gjokset e mi fluturon ne hapesire i lire dhe besojeni ose jo me zuri nje alergji nga fytyra qe su duka me ne ate ane te plazhit qe nga ajo dite......
Ishte shume shume shume e sikletshme..... edhe ata dreq cuna e bene akoma me te veshtire....
Ehhh ca me bo, e lezetojne pak jeten na bejne te mendojme twice perpara se te bejme dicka sikur se cajme shume koken.....
Jeta vazhdon.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Petro po ti lal kur e ke bere per here te pare ke pase ndonje kasete video qe te mesonte?

Sa per ate sikletin tend, mire qe nuk te kane rene dhe breckat pale. LOL

mostro

Putraku

Kur dola me njeren dhe me ikej tmerresisht ne banjo.banjo nuk kishta ne as nje vend,dhe i vetmi vend ku doja te isha ishte vetem nji banjo.ate e harrova fare dhe ja kam fut nji vrapi drejt endrres.dhe me ne fund si mbaron hisotria do thoni juve?
kete po ja u lej ne dore juve te dashur lexues /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hehehehe kjo me poshte mu kujtua nga historia e Putrakut.
Kur isha 17 dola me njerin. Pas 10 min per mua u be e qarte qe s'kishte pike terheqje fizike. Ai mendonte ndryshe! Me hyri nje siklet se nga casti ne cast me dukej sikur do me fuste llapen. Ahhh sikur ky te ishte fundi. Ne kinema, tek filmi ku u futem salla ishte bosh. E pashe me bisht te syrit qe po me shikonte dhe po mendohej si te bente "his move". Ngriva ne vend, nuk besoj se per 1 ore e gjys te kem leviz as majen e gishtit. Pasi kaloi ca kohe, ai doli jashte, mendova se shkoi te bleje ca kokoshak, po kur u kthye, konstatova se kish qene ne vend tjeter. Banje! Mbante era sperme. A te lumte o kodosh thashe me vete, ja fute nje te shpejte ti. Pastaj kur e pashe qe shtriqi kembe mire e mire dhe po zgjaste krahet, me kapi tmerri se ato duar qe sapo i kish perdorur ne VC, po mi hidhte mbi supe. Muhabeti i banjes vazhdoi dhe tre here te tjera. Kam ngelur e mahnitur. Goxha prodhimtari, 4 here brenda nje ore, dhe e keqja ishte se kishte ere shume te forte. Nuk e di as vete si kam duruar deri ne fund. Sapo filmi mbaroi, i thashe nje "it's not you, it's me" dhe therrita nje taksi.

orikum

Primus registratum

haaaaa e bukur kjo po dhe me kujton nje shprehje qe perdoret ne vlore,pa ofenduar njeri:"sikur ta kishe doren leter zmeril ,kushedi sa do te ishte holluar ......." /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

DARIO

Primus registratum

kur kam pare nje fantazem qe fluturonte, kjo eshte e vertet dhe nese do te dini me shume rri vetem ne nje pyll dhe atehere do e kuptoni :mad: :mad:

cokus

Primus registratum

ne tiran im at nuk para vinte ne shpi ne drek kshu qe rastisi qe dhe ime me me vllain nuk ndodheshin dhe un shkoj ne shpi me te dashuren.gjat aktit sublim un degjoj deren e jashme qe hapet dhe hidhem nga krevati vishem shpejt e shpejt dhe dal nga dhoma vetem me brek e me nje t-shirt.per cudin time me te madhe ishte im at qe po me shikonte vrenger.pasi me pyeti me ke isha dhe un normalisht i thash vetem iku por duke dal me tha:mir mir po her tjeter mos ma sill me ne shpi!nuk e doja veten ju betohem.

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Dorm@nt:<br />[qb] Hehehehe kjo me poshte mu kujtua nga historia e Putrakut.
Kur isha 17 dola me njerin. Pas 10 min per mua u be e qarte qe s'kishte pike terheqje fizike. Ai mendonte ndryshe! Me hyri nje siklet se nga casti ne cast me dukej sikur do me fuste llapen. Ahhh sikur ky te ishte fundi. Ne kinema, tek filmi ku u futem salla ishte bosh. E pashe me bisht te syrit qe po me shikonte dhe po mendohej si te bente "his move". Ngriva ne vend, nuk besoj se per 1 ore e gjys te kem leviz as majen e gishtit. Pasi kaloi ca kohe, ai doli jashte, mendova se shkoi te bleje ca kokoshak, po kur u kthye, konstatova se kish qene ne vend tjeter. Banje! Mbante era sperme. A te lumte o kodosh thashe me vete, ja fute nje te shpejte ti. Pastaj kur e pashe qe shtriqi kembe mire e mire dhe po zgjaste krahet, me kapi tmerri se ato duar qe sapo i kish perdorur ne VC, po mi hidhte mbi supe. Muhabeti i banjes vazhdoi dhe tre here te tjera. Kam ngelur e mahnitur. Goxha prodhimtari, 4 here brenda nje ore, dhe e keqja ishte se kishte ere shume te forte. Nuk e di as vete si kam duruar deri ne fund. Sapo filmi mbaroi, i thashe nje "it's not you, it's me" dhe therrita nje taksi. [/qb]
Cuditem si ke pritur deri ne fund te filmit e nuk ike me te rendur qe heren e dyte qe ai iku ne banje.E tmerrshme dhe shume mbreselenese historia :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

Sic me ka ndodhur mua s'i ka ndodhur asnjerit ketu.
Ne shtepine e te dashures,ne aktin sublim...Bie dera.Ajo arrin te vishet ndersa une futem drejt e ne dollap.Ishte xhaxhai i saj.
Dera e dollapit nuk qendronte mbyllur dhe une u perpoqa qe ta mbaja te mbyllur.Ai i degjoi kersitjet e deres se dollapit,futet ne dhomen e gjumit te te vellait hap dollapin,dhe une brenda,qe mezi arrita te mbulohesha me 1 rrobe te varur aty,gjerat e patregushme.
Ai ngeli per 1 moment,pastaj me tha...Ca do aty ti?
Ja i thashe se po kerkoj 1 gje qe kan mcef ktu,
Ai nejti pak me pa mire edhe mire,s'ke turp tha edhe iku.
Amon mer zot ca sikleti amon edhe sot kur me kujtohet me mushet trupi me djerse