femme fatal /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Ne adoleshencen e zjarrte,diku ne vitin e 16 te jetes,dy te dashurit e mij te momentit takuan njeri-tjetrin.Fale Zotit kisha aq mend sa te mos flija me asnjerin,gje qe e bente ceshtjen shume me pak serioze,por tronditja ishte aq e madhe sa kur u ndava prej tyre,hundet po me binin gjak ashtu vetvetiu pa i prekur krejt.Me e bukura,pavaresisht se procka qe ju bera ishte e pafalshme ata prape nuk donin te ndaheshin prej meje.Nga ajo dite mesova shume gjera,me besoni. [/qb]
Petro po ti lal kur e ke bere per here te pare ke pase ndonje kasete video qe te mesonte?Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hahahah Apache me ke shkrire i paske goxha te sikletshme momentetet ti lol
Ok po hidhem tek vetja, moment i sikletshem qe jam skuqur qamet ka qene njehere ne plazh, isha ne Vlore me pushime verore dhe dal nga deti duke ecur drejt bregut shikoj qe nje grup cunash buze detit me shikojne te eksituar dhe qeshin me te madhe , ne fillim se kuptoj per cfare behet fjale dhe si tip menefregiste qe jam sja ve shume veshin por eci krenari, ( pika krenarise sime thuaj), kur afrohem afer cadres se si ul koken poshte shikoj qe njeri nga gjokset e mi fluturon ne hapesire i lire dhe besojeni ose jo me zuri nje alergji nga fytyra qe su duka me ne ate ane te plazhit qe nga ajo dite......
Ishte shume shume shume e sikletshme..... edhe ata dreq cuna e bene akoma me te veshtire....
Ehhh ca me bo, e lezetojne pak jeten na bejne te mendojme twice perpara se te bejme dicka sikur se cajme shume koken.....
Jeta vazhdon.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cuditem si ke pritur deri ne fund te filmit e nuk ike me te rendur qe heren e dyte qe ai iku ne banje.E tmerrshme dhe shume mbreselenese historiaFillimisht postuar nga Dorm@nt:<br />[qb] Hehehehe kjo me poshte mu kujtua nga historia e Putrakut.
Kur isha 17 dola me njerin. Pas 10 min per mua u be e qarte qe s'kishte pike terheqje fizike. Ai mendonte ndryshe! Me hyri nje siklet se nga casti ne cast me dukej sikur do me fuste llapen. Ahhh sikur ky te ishte fundi. Ne kinema, tek filmi ku u futem salla ishte bosh. E pashe me bisht te syrit qe po me shikonte dhe po mendohej si te bente "his move". Ngriva ne vend, nuk besoj se per 1 ore e gjys te kem leviz as majen e gishtit. Pasi kaloi ca kohe, ai doli jashte, mendova se shkoi te bleje ca kokoshak, po kur u kthye, konstatova se kish qene ne vend tjeter. Banje! Mbante era sperme. A te lumte o kodosh thashe me vete, ja fute nje te shpejte ti. Pastaj kur e pashe qe shtriqi kembe mire e mire dhe po zgjaste krahet, me kapi tmerri se ato duar qe sapo i kish perdorur ne VC, po mi hidhte mbi supe. Muhabeti i banjes vazhdoi dhe tre here te tjera. Kam ngelur e mahnitur. Goxha prodhimtari, 4 here brenda nje ore, dhe e keqja ishte se kishte ere shume te forte. Nuk e di as vete si kam duruar deri ne fund. Sapo filmi mbaroi, i thashe nje "it's not you, it's me" dhe therrita nje taksi. [/qb]