Cana: Sulmuesi Serb Më Ndihmoi Të Transferohem Te Nantesi

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
cana-sulmuesi-serb-m-euml-ndihmoi-t-euml-transferohem-te-nantesi_hd.jpg

Sulmuesi i Serbisë, Filip Gjorgjeviq, kaloi vitin e kaluar nga Nantes tek Lazio, kurse muajin e kaluar Lorik Cana nga Lazio u bë pjesë e Nantesit.
Mediat franceze kanë pyetur Lorikun për marrëdhëniet e tij me serbin, sidomos pas ndeshjes Serbi – Shqipëri. Të dy ishin bashkëlojtar tek Lazio për një vit. Cana zbuloi se e ka pyetur Gjorgjeviqin për Nantesin.

“Është keq që presidenti e ka lënë të lirë të largohet ng këtu, pasi ai është një super lojtar. Ai më tha se bëjë mirë të vijë këtu, më foli për klubin, tifozët, stadiumin dhe qytetin. E pyeta edhe në lidhje me jetën e përditshme këtu. Nuk kam pasur ndonjë reagim negative nga ai”, deklaroi Cana për ‘butfootballclub.fr’, shkruan gazetaolle.

Deklaratat e Canës vijnë disa javë para takimit, Shqipëri - Serbi.

Mirabel

Locus omnem
kam pershtypje se ne kohe te tjera Cana as do mendonte ta bente kete deklarate sepse sdo kishte ndonje interes te madh...por e bere ne kete kohe ai po kerkon te percoj nje mesazh ndergjegjesimi ....dhe ska faj ne fakt, po krijohet nje lloj atmosfere sa ndeshjes po i humbet qellimi dhe po mendohet kush do sulmoj ke....

sec kam nje lloj ndjesie se kjo ndeshje sdo shihet me qejf as nga TV ,jo me nga stadiumi..

hareid

Papirus rex
Tani e kemi shansin historik, jo vetem per te u kualifikuar per garat e kampionit europian por edhe qe te e vertetojme qe dim, si tifoze dhe si shqiptare, te sillemi me kultur... Provokimeve te cfaredolloji, fyerjeve, sharjeve ne baza nacionale duhet gjithsesi ti lejme anash....Ta bindim opinion europian qe incidentet qe ndodhen ne Serbi ne Shqiperi nuk kane shanse qe te perseriten...