(Cameria)Zjarrin e don politika Shqiptare qe te zgjidhet Cameria

gentilushi

Primus registratum
Re: (Cameria)Zjarrin e don politika Shqiptare qe te zgjidhet Cameria

PERSHEMBULL UNE NUK IKI NGA SYTE KEMBET DITEN KUR ESHTE PUNA PER SERBE APO PER GREKE.UNE NUK NDRYSHOJ SI KAMALEONI PERSA I PERKET CESHTJEVE SHQIPTARE.
UNE DO TA PERMBLIDHJA QE JAM SHUME PATRIOT DHE JO NACIONALIST (NACIONALISTET KANE TENDENCA PER ZHDUKJEN E KOMBEVE QE NA RRETHOJNE DMTH NJE KSENOFOBI)
PERSE KEMI FRIKE NE SHQIPTARET TE PASTROJME TRADHTARET NE QOFTE SE ME LEJON TI QUAJ KESHTU
E KAM LLAFIN PER KLIKEN QEVERITARE
ESHTE FAKT QE TASHI PER TASHI KUNDERSHTAR ME TE FORTE SE F.N
NE POLITIKE NUK KA.ESHTE I RRAHUR ME SHUME LLOJ PROBLEMESH.DHE QE TA SFIDOSH DUHET ME PATUR "BOLE" DHE TRU.
PRANDAJ PERSA I PERKET SHQIPERISE DHE ARRITJEVE TE POPULIT SHQIPTAR THEM QE PO NUK I SPASTRUAM NE VETE KETA HAJDUTE,TRADHTARE,EGOISTE DHE JO PUNETORE ME THUAJ TI KUSH DO TA BEJE.

MJAFTON MOS I JAPESH VOTEN E LAL.

TE THEM NJE SHEMBULL:NE VITET 1989 BASHKIMI "SOLIDARNOSC" NE POLONI ME NE KRYE LECH WALESA KISHTE 2 MILION ANETARE DHE I AI I FITOI ZGJEDHJET ME 96% NE POSTIN PER PRESIDENT.ISHTE "HERO" LE TE THEMI.NDERSA NE 1995 I HUMBI ZGJEDHJET DHE FITOI VETEM 2% TE VOTAVE SEPSE NUK ISHTE I AFTE PER ATE POST.

DUA TE DAL KETU QE KUR TE BEJE POPULLI SHQIPTAR DISA ZGJEDHJE RRACIONALE PERSA I PERKET POLITIKANEVE.TE FILLOJE TE SPASTROJE ATA QE JANE TE PADOBISHEM MADJE TE DEMSHEM PER TE ATEHERE DO E SHIKOSH SI DO TE ZHVILLOHET SHQIPERIA.DO TE MARRIN RRUGEN TE ZGJIDHEN SHUME CESHTJE SI KJO E CAMERISE.
NUK DO JA KEMI FRIKEN ASKUJT.AS GREKUT AS SERBIT.

POR ESHTE FAKT QE KEMI DHE SHUME PER TE BERE

R-A-F

Primus registratum
Re: (Cameria)Zjarrin e don politika Shqiptare qe te zgjidhet Cameria

Cicero nuk kam cfare te them mo lal se i ht e te gjitha vet,menoj vetem per nji moment te menoshin te gjithe si ti do te fillonte nje rruge e mar per shqiptaret por ce do jemi shume egoist dhe shofim ne fillim interesat tona personale.
Une ja thashe dhe zonjes ne fillim, po nuk qe trau i forte shtepia lekundet shpesh,
ne ja bejm vetes,dhe kur ja ben vetes cfare te ka i huji,asgjo.
Une thjesht shpreh mendimin tim,jam per nje (spastrim)te disa politikaneve qe po e majn shqiprine nen kontrollin e tyre per interesat personale,dhe nuk flas kot se e kam perjetu dhe e di se kush jane.

Dhe nje here eshte kenaqsi kur flet me njerez qe e jetojn dhe arrijn ta kuptojn situaten,dhe jo si zonja qe e sheh neshjen nga tribuna.
Me Respaekt R-A-F :wave: :thumbsup: