"Caffe ALBFORUMI"

S6T6N6

Forumium maestatis
"Caffe ALBFORUMI"

KLIENTE!!! Me qe te gjithe po merren me bisnes thashe ta hap dhe une nje... ndonese virtual dhe pa tatime.

Miresevini ne "CAFFE ALBFORUMI", shija e muhabetit

P.S. Fillimisht si "pronar" jam i detyruar te punesoj banakiere dhe kamariere!
Kush nga ju afrohet vullnetar??? KONTAKTONI /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

Me VOnese se un kom Hap Klubin TIm ka yhyyyyyyyyyyyy sa kohe ...

S6T6N6

Forumium maestatis

Pse jo... E VOGLA sa po eshte punesuar ne Caffe Albforumi... Tani qe ke nje pune si thua, do dalesh pak me shefin ne darke /pf/images/graemlins/smile.gif (me fal po pronaret e shfrytezojne ndonjehere detyren)

S6T6N6

Forumium maestatis

O Tedi?! Ti mund ta kesh klubin tat dhe klientet e tu por nuk eshte faji im qe ti nuk di me e administru + qe nuk eshte e thene qe gjithe forumi te kete vetem nje klub...
(demokracia)
P.S.U kenaqa me kafen qe piva me klientin tim te pare TEDIN

S6T6N6

Forumium maestatis

Ca thua mi lal ishte vetem nje provokim qe te bona se ktu brenda dua vetem njerez te ndershem... /pf/images/graemlins/smile.gif

crazy

Primus registratum

:thumbsup: mgjth nuk te besoj,shiko se po su solle mire e le direkt punen une. /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Po ca thu mi lal ti je banakjerja me e mire e te gjitha kohrave ta siguroj... pstaj te gjithe ktu ne albforum e dine...

Odea

Primus registratum

A ka mundesi te jem une manaxherja per mbushjen e magazines me gjera, per mirembajtjen e ambientit si dhe per te mbikqyrur punetoret. Kam nevoje per pune /pf/images/graemlins/smile.gif

Plus, a me lejohet te kendoj ndonjehere e ti bie dy korda kitareje qe di? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Ca thu ti mi lal. me duhet nje menaxher biles kisha dale per ta kerkuar gjetke por... sa hap e mbyll syte te gjej ty ketu (per me teper kam degjuar se ke aftesi ne kete fushe)

Jam dakort je e punesuar. Fillo qe sot /pf/images/graemlins/smile.gif

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Ca thu ti mi lal. me duhet nje menaxher biles kisha dale per ta kerkuar gjetke por... sa hap e mbyll syte te gjej ty ketu (per me teper kam degjuar se ke aftesi ne kete fushe)

Jam dakort je e punesuar. Fillo qe sot /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ok, cfare te bej atehere? Eager to start :goofy:

Odea :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

se c'kam nje parandjenje se do perfundoje me te shumtat kjo tema :rolleyes:

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] se c'kam nje parandjenje se do perfundoje me te shumtat kjo tema :rolleyes: [/qb]
Ndoshta, but deri atehere, let's have fun!!! :goofy:

Odea :lol:

pippo

Primus registratum

jepi nje teke kacurel ketij shokut tem e te rroj partia e shoku enver qe na e hapi ket cafen e re .........

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
6ds05738.jpg