Ca qelpsinash keto .........ja dh***** rracën

Ela_001

Primus registratum
Ca qelpsinash keto .........ja dh***** rracën

Hej,

meqe jemi ke zona e thashethemeve,

a shajm njehere keto femrat e huaja. Ca pisesh qe jane papapapa.

Ok une po filloj me ruset, inaaaaaaaaaaati im jan ruset. Mezi qeshin, vishen me Versace fallco ku osht veni ene ku s'osht. Shqiptaret marojn per ruse. Ka ne t'bukra plot po une si honeps dot hic mo :smash: .Me duken shume femra cheap si i thon.
help.gif

Hajde hidhuni per muhabet. Cilat keni inat dhe pse???

oktapodi

Primus registratum
Re: Ca qelpsinash keto .........ja dh***** rracën

une kam inat,
keto qe kane inat te tjeret.

Shikoni breket e juaja,
dhe jo te botes.

Ju pershendes.

Hermesss

Primus registratum

Duke cuar me tej idene e parafolesit: une kam inat breket e mia /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ela_001

Primus registratum

Pune brekesh u be ky muhabet?

Per ata qe se kuptojn, kjo eshte teme gallate. Thnx Oktapod per mendimin tend interesant.

Mos te dogji gje tyja?

Hermes, pse nuk te pelqejn breket tyja, me thuj si i do dhe ibejm derman atij muhabeti.
Apo e ke per shqiptaret, se po e pate ashu :rolleyes: :smash:

oktapodi

Primus registratum

Ne nuk beme gje bashke

sa shpejt qe e ndjeve djegjen.
fantazoni,
gje e mire kjo.

Ela_001

Primus registratum

shprehesh bukur, porjashte teme. :sleep:

Iness

Primus registratum

Ela une po i pergjigjem temes se jam goce e mire.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Jam shume dakort me ty qe nuk pelqen ruset... Edhe une kam njohur nja 5 a 6 dhe jane shume "fake". Mund te jene te bukura po nje bukuri pa shume lezet...
Tjeter... nuk me pelqejne fare fare gjermanet (me thene te drejten si meshkujt dhe femrat)... apapaapa :smash:
Edhe hollandezet qe kam ketu nuk i honeps dot. Jane shume posesive dhe hipokrite dhe me thene te drejten me shume se gjysma jane "bitch".
sorry po keshtu mendoj una /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eni_883

Primus registratum

hollandezet qe kam ketu nuk i honeps dot. Jane shume posesive dhe hipokrite dhe me thene te drejten me shume se gjysma jane "bitch".
sorry po keshtu mendoj una /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB][/QUOTE]
Iness mos e ke per ndonje hollandeze ne vecanti ti ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithese dhe une jam dakort shume njerez te ngjitur jane.
Sa per ruset....hmmmmmm no comment...nuk me pelqejne fare .

Blendi

Primus registratum

Une i kom inot rusët meshkuj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje note me i klub qe nuk mbyllet asiher po bojsha muhabet me i ruse bjonde, me sy te mdhenj te zgurdullum, gati gati i lexohej emri Olga ne balle, po nuk ia mbaj mend si e kishte.
Nejse.
Erdhi shoku i vet rus dhe e terhoqi per krahu larg meje, a thu se do i bosha gjo.
Ky rusi qe e mori qe nga rrobat deri te e qethmja u dukte fiks si kalec i sigurimit andej nga viti '88. I futa nji te shame me buzeqeshje dhe kaq.

tirana

Primus registratum

I kom inot se jan arrogant. Sidomos parellinjt rus qe nuk lejn okazion me tregu qe kane xhepin plot..
Se kujt i rruhet!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

vallai une kom inot jevgat e brrakes,bregut te lumit,mehalles se durrsakve edhe je4vgate tabakhones......

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] vallai une kom inot jevgat e brrakes,bregut te lumit,mehalles se durrsakve edhe je4vgate tabakhones...... [/qb]
Mafte zoti dore se vallai jom tu ta shkul ate llapen e qeni t te birit te qenit...si mer ti me sha mu jevgat?more bicimsez.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Una kame inat te gjitha ato femrat qe studiojne ERASMUS,ktu ne itali.sidomos ato gjermanet qe e heqin vetn sikur dine gjithshka.dhe rracen aziatike,si japoneze me kom te shtremta.
femrat e europes lindore..si ajo shgprehja"me mire e kepus dhe ty s'ta f.u.s /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Una kame inat te gjitha ato femrat qe studiojne ERASMUS,ktu ne itali.sidomos ato gjermanet qe e heqin vetn sikur dine gjithshka.dhe rracen aziatike,si japoneze me kom te shtremta.
femrat e europes lindore..si ajo shgprehja"me mire e kepus dhe ty s'ta f.u.s /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore putrak po kush ngeli more? :eek: Jam dakort per gjermanet :cool: por Evrope lindore jemi edhe ne ... :smash:

Ela_001

Primus registratum

Hihi,

O putrako, aman mos e kput, se s'ke kuy e fut masanaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj ne raste emergjence nuk jan ne aq keq ato jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi, te ka nuhat ai robi ty, ka thon biçim i rrezikshem ky. Tu bo flirt me Olgen ti :tipsy: :smash: pffff

Une i kam inat ruse se dalin me ke u vjen perpara. I kan fiksim arabet, se kan pare e i majn ne pllemb te dores. Shqiptaret i kan qef se i japin dru mgjes e dark e kan si me vakte. Ktyre sa me shum dru tu jepke aq me qef te paskan :smash: .

Ndoshta eshte dicka ne lidhje me shkepjen (ne dhome te gjumit ama) qe u bej cunat shqiptare. Sa inat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness, jam dakort per Hollandezet. Edhe une kisha nje grup ne universitet dhe keshtu te duken shume miqesore, ama femrat jane teper hipokrite dhe xheloze. Shume posesive ndaj meshkujve hollandeze. Nese keta ja hedhin syte nje te huaje keto plasin nga marazi :mad: Ene un ja msova stilin dhe i terbojsha. :smash:

Kurse keta gjermanet jan si te ftofem n'myth, nuk kan emocion hic. Leje masanaj sa her iken ne plazh ku jan gjermon duhet me u cu qe n'shtat, se po u cove me von aha ike per lesh ti kan zon tër venet gjermont.

esvathi

Primus registratum

For me ....
I love 'em all. /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: (for one nite s******) But a little bit more Albanian girls.
help.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Si psh? :confused: Ca titulli do ti ?

Oktapodi, po deshe me shajt shqiptaret ka tema te tjera sa te duash.Se kemi shum problem ne po na shajte ktu, qefe qefe kjo dynja.

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Psh: Komplimenta nderkulturore, Thashethem pashaporte ose dhe: Dashni me shikim te (n+1). Vetem qelpsinat ne dhitjet e rraces hiqi te lutem nga titulli se stonojn per mendimin tim. Na falni per nderhyrjen. [/qb]
Me too bro :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

Ok, kujt tia ket qefi le ta ndryshoje.Une jam me mendimin e popullit, I just thought it looked funnier this way. /pf/images/graemlins/frown.gif

Iness

Primus registratum

Ela sorry e dashur po edhe une i mbeshtes pafolesit :thumbsup: Titulli eshte njecike "too much"...