ca po hani tani???...

I love new york

Primus registratum
Re: ca po hani tani???...

Ana kam gjet nje dyqan grek ktu qe e bejne turshine tamam ashtu, laker armé sic i thonim ne shqiperi. Shiko neper lagje greke or so, mos e gjesh.
ose nqs te ka shku menja keq fare, m'a jep adresen se t'a coj nji kove qe ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

tashti s'po haj asigjo /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

u sa e mire qe eshte une hengra para dy javesh, ma kish rojtur mami ne nje kavanos, po dhe vete mund ta beni tani qe po ngrohet per 10 dite eshte gati.

MLK

Primus registratum

Sot ne darke hengra Profiteroles, recteten mereni ketu http://images.google.fr/imgres?imgurl=ht...o-make-you-melt,1559,RS.html&h=150&w=150&sz=6&hl=fr&start=2&um=1&tbnid=DUVBnLNKE9LvQM:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dprofiteroles%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dfr%26rls%3DGGLD,GGLD:2005-37,GGLD:fr%26sa%3DN kete qe bera se jap dot se kam premtuar te ruaj sekretin /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

ky shkrimi me lart : is that some kind of a DaVinci code style qe te besh vajzat te intrigohen nga ty /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Si gentelman q1 jam, dhe qe mos te lejoj te krijosh konfuzion ne kurriz te reputacionit tim.... /pf/images/graemlins/laugh.gif po sjel nje "shkrim" me te deshifrushem http://www.deliaonline.com/recipes/profiteroles,1447,RC.html

Ps. Te intriguarat, takim te zadrat te liqeni /pf/images/graemlins/laugh.gif ora 21h30 /pf/images/graemlins/tipsy.gif

I love new york

Primus registratum

a little better, but still not where it should be /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Per Vajzat: Mos e pi e Kiriiiiii /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

More tu te ka çuar gjo fshati te me ndjekesh mua nga mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif Oj kjo, Kike Kike /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

dont flatter yourself that much /pf/images/graemlins/tonguee.gif
i'm only followed /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
oj ky, xhabaxhabaxhabaaaaa /pf/images/graemlins/lol.gif

po haj orbit /pf/images/graemlins/goofy.gif

mozaiku

Primus registratum

Une piva caj me mjalte, per fytin se vdiqa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Nuk jena te tema duhur se do te kishe dhon nji recete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per vete e mbylla me nje sallate frutash /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

E mbake veten ne forme ti /pf/images/graemlins/laugh.gif pranaj dukesh akoma i ri... /pf/images/graemlins/smirk.gif

Ate receten e ke noj cike efikase ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Se keshtu budalliqe kam pi sa te duash sot une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

une s'e kam mbyll akoma, te shohim cfare me pret ne shpi per darke /pf/images/graemlins/goofy.gif

Mozi, be careful me fytin se kshu me filloi mua dhe pastaj me palosi gripi /pf/images/graemlins/smash.gif
mora vitamin C, cough drops et etj por e beri te veten /pf/images/graemlins/idea.gif.

Qerratai

Primus registratum

S'po ha... po rrekellej nje gote Syrah.

PS: Ketu paska nga ata qe u pelqekan ca lloje te vecante "lepirjesh" /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une s'e kam mbyll akoma, te shohim cfare me pret ne shpi per darke /pf/images/graemlins/goofy.gif

Mozi, be careful me fytin se kshu me filloi mua dhe pastaj me palosi gripi /pf/images/graemlins/smash.gif
mora vitamin C, cough drops et etj por e beri te veten /pf/images/graemlins/idea.gif.

[/ QUOTE ]

Shi shi ene ty te paska zon!!! "Difekt i pergjithshem signor Tenete" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Heres tjeter me leter ne me laps ne dore t'ju jap receten se e shof une si e keni zon, po ja ngjisni gjith AF-se /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ene shefen Lura e qujn? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per vete sot qeka dite frutash, luleshtrydhe, portokalle, banane, kom bo 7 xhiro ka guzhina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Degjo shume fruta te detyrojne te besh xhiro dhe nga vende te tjera keshtu qe mos e tepro /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kisha fjalen per chef guzhine ... me thuaj si e quajn tenden pastaj te them per timen ..

Tani do haj Profiterol /pf/images/graemlins/wub.gif

MLK

Primus registratum

Kafen e pi me pak e imja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos me permend Profiteroles se bera dje ne me kan ngel ne frigo akoma nja 8 /pf/images/graemlins/laugh.gif pertoj te shkrij chokollaten /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me jep mu gjysmat se e shkri une çokollaten... /pf/images/graemlins/grin.gif

s'po haj asgje...per te qene ne teme