ca po hani tani???...

I love new york

Primus registratum
Re: ca po hani tani???...

/pf/images/graemlins/lol.gif une hengra brinje qingji edhe pilaf te mire per Pashke - yum yum /pf/images/graemlins/goofy.gif
tashti po pi uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK - jo cdo gje qe behet dyshe ose me shume te shijon patjeter, /pf/images/graemlins/tonguee.gif ka edhe vetem si thote Bonbonia /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Vajza nga sa kile jeni bo ju se e shof qe nuk "kursekeni" te ushqimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Une po gatuaj cik peshk red snapper...mezi po pres ta haj /pf/images/graemlins/goofy.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vajza nga sa kile jeni bo ju se e shof qe nuk "kursekeni" te ushqimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

everything should be enjoyed in moderation /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
that's the key /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani sapo hengra nje tas cereal (banana crunch) dhe granola me rrush te thate dhe kanelle /pf/images/graemlins/goofy.gif

Dole, me boj nje cerre nga dreka kur t'a kesh red snapper-in ne pjatance me sallate jeshil dhe limon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Helena, po mos ta shofesh kohen se kur i ke postu keto shkrimet te krijohet pershtypja se ti vetem ha gjiteh kohen :)

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten 3 here ne dite me nja 2 snacks in between

tani sapo piva nje Arranciata Sanbenedetto me Limon/Lime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lenka mos i degjo keta barktharet hic. Une hyj ketu sikur te jem duke shfletuar ndonje katalog. Shikoj listen atyre qe ke ngrene (cfare diversiteti qe ke per zotin) dhe bej listen e ushqimeve qe dua te blej /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Ja ku u gjet nje good use for my postings

po tani qe do haj ca Triscuits me Hummus ca do thoni /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Do thoja qe zyra jote duhet te jete si nje pantry, nga ku rrezik mund te gjesh edhe hyrjen per ne Narnia. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

actually I have a cupboard alone, half of which is like a mini-pantry /pf/images/graemlins/laugh.gif
Can I just tell you that I also have a mini-refregerator underneath my desk /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per Narnia, maybe it'll get there but it's not there yet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nelka ca po han ti tashti?

Po ha veten me dhembe nga zilia. Prandaj vij ketu dhe kenaq syte te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Hmmm dmth qe ti je smart, kenaqesh duke ngrene virtualisht por ama kur vje puna per plazh your will prevails /pf/images/graemlins/laugh.gif .....

s'kam per te honger asigjo per ca dite /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hellena

Primus registratum

Helene mos ma haj me sy ket qe sapo bleva se ste lejoj sikur ca te behet ....:D

Cinabbon /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
1092cinnabon2.jpg

I love new york

Primus registratum

Mosssssssss /pf/images/graemlins/lol.gif po thith vetem aromen e saj kur ngrofet /pf/images/graemlins/wub.gif
this used to a favorite of mine kur udhetonim me makine neper Amerike dhe ndalonim ne pika pushimi rruges. Hidhi edhe ca toasted pecans persiper dhe behet sinnful as hell /pf/images/graemlins/laugh.gif
it's so yumm and it's sooo fattening /pf/images/graemlins/laugh.gif

une sapo mbarova tasin tim me cereal dhe qumesht.

Vals

Primus registratum

Helena, me kujtove ne nje aeroport kalova para nje Cinabon qe sapo i nxirrte nga furra keto gjerat e tmerrshme dhe me cpoi hundet era. Ndalova dhe po beja llogarite sa vrap duhet te beja qe te digjja kalorite. SI perfundim, i dilte te run-ja nje maratone (gje qe s'kishte per te ndodhur) por e bleva dhe e kullufita nje pa me vrare ndergjegja hic fare.

Sapo hengra nje tuna salad nicoise (cka e kishin bere) dhe tani po pi kafe me shije lajthish.

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Vals, I know the feeling /pf/images/graemlins/lol.gif

une sapo hengra nje hot spinach wrap, me turkey, avokado dhe domate.
Nga ora 4 kemi nje ditelindje ne pune dhe e di qe do n'a sjellin ca embelsira /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tundimi eshte mekati me i madh qe mund te ket njeriu.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps. Nje keshille, hyp ne peshore perpara se te hash embelsireat, e mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte dore me nje nga ilaçet me te mira per te luftur tundimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tundimi eshte mekati me i madh qe mund te ket njeriu.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps. Nje keshille, hyp ne peshore perpara se te hash embelsireat, e mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte dore me nje nga ilaçet me te mira per te luftur tundimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

eshte, dakort jam por it's a pleasurable sin ama /pf/images/graemlins/wink.gif
ehhhh nuk e bej ate gje se pastaj kam hall se me ze sheqeri dhe nuk fus embelsire ne goje /pf/images/graemlins/lol.gif dhe s'dua te jetoj fare pa ate tundim pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani po ha nje muffin me yogurt&amp;cappucino flavor /pf/images/graemlins/goofy.gif
MLK do icik ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Mua me ka shkuar mendja per turshi lakre, a lejohet tek kjo tema qe ka vetem omelsina? /pf/images/graemlins/laugh.gif