ca po hani tani???...

re artu

Primus registratum
Re: ca po hani tani???...

vallai bilai jam tu hor ni gjo te mire qe ska mo ku me shku jam tu lepi ne gishtatat. chi cia i denti non cia il pane. e chi cia il pane non cia i denti.

lozonjarja

Primus registratum

Patatina Lays
Ma kane bere qellezen cope ...po ca ti besh jane si semundje po i pate perpara patjeter qe do i hash.......

BISOU

Primus registratum

ahhhhhh
Lean Cuisine " beef Peppercorn" 25-grams carbs..
si perfundim kam gjith javen ne diete se sic e dine edhe 2-3jave dhe kalojme ne rrobabanje
keshtu diete diete diete :smash: :smash:

:mad:
se duroj dot dieten :mad:

Florus

Forumium maestatis

paske nevoj per kaq shume djete ti Bisou :eek: e mi se ska gje, trecereku i amerikonve jane mbi pesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
un sapo ngrena kek shqiptar :goofy:

BISOU

Primus registratum

FLOBO!!
QELLIMI ESHTE QE TE DUKEM PERFEKTE PER TRUPIN QE KAM :thumbsup:

KAPISH!!!! :smash: :smash:

SE UNE E KAM MAMIN SHQIPTARE DHE NUK I NGJAJ AMERIKANEVE TE SHENDOSHA ASPAK :goofy:

SE PO TE FLASIM PER AMERIKANET KINGE NUK KAM SE C'TE THEM JANE TE MIRA DHE PIKE!!!
TE GJATA TE HOLLA MODERNE, KUJDESEN PER VETEN ETC ETC.. TE MIRA FARE JANE DREQKAT /pf/images/graemlins/laugh.gif .....

Florus

Forumium maestatis

Bisou
ne foto nuk dukesh keq /pf/images/graemlins/wink.gif apo si ngjan edhe Britnit :wink: opsss u... /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej po ne fund te fundit pyt ato kinget se me ca furnizohen :idea:

p.s. si shkon palestra :rolleyes: apo vazhdon xhirot ne park me bici?

AsiaN

Primus registratum

patate te skuqura me shume salce pikante(salce e ardhur nga tunizia)
i ulur perdhè..
me duar te zhveshura dhe me dritaret hapur nga ku reflektohet jeshilleku i pemeve ..duke degjuar FIGHT MUSIC --EmineM

TEDI

Valoris scriptorum

Tani akoma spo ha gje se sapo i bera ca GJona t Papame . Kush do me ardh le te vije Kam Gjelle me Bizele dhe MIsh , Sallate Mix dhe per Perfundim Tarator ...

BISOU

Primus registratum

SUSHI SHUME SHUME TE MIRA, NJE SPICY TUNA, & ELL & AVOCADO ROLL SALLAD WITH ORANGE DRESING!!!!

SOOOOOOO GOOD :goofy:

erisa

Primus registratum

kurse une sot gjeta nje dyqan ku shiste fara luledielli te qeruara ...me jane fryre buzet nga kripa po ca ti besh nepsit se /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

sapo hengra nje decaf me luleshtrydhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pi kafe dmth dhe dikush me dha ca luleshtrydhe, kombinim i cmendur, por kur je i uritur... :smash: