O Tedo po nuk e thashe fjalekalimin....si haet aty... /pf/images/graemlins/wink.gif Ka me me zene ky shiu...qe...apo nuk me rreshkasin dhe gomat...se jane bere per t'u nderruar /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Atehere . Uren e Farkes e di se ku bi se o turp me thon Jo... Aty o i likal qe Quhet Elvisi . Tako atje Fatmirin qe eshte bashkepronar dhe manager dhe thuji qe m ka thon Njoni qe ke pas n shkolle qe ktu gatuani mire ... [/qb]
Ate n darket do e njof ... Une njof ne shume vendte te mira dhe te rehatshme . Psh nese shko Ke Lion PArk Pyt Kush eshte ANxhela . Dmth eshte i kamarier me pincete ene thuji m ka thon njoni du t na bosh gjonat mo t mira ene sa me shpejt ... Anisa dmth ariani qe puno n guzhine o nje nga guzhinieret ... Po deshe info te tjera kismet m thuj ku rri t them ke kam ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Po tjeter ke njeh ti...?? /pf/images/graemlins/smile.gifYyyyy sa njihka Tedi...Po Llapaqeni im me ty eshte... :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kismet mo . Duhet me Kalu me i pa se si maj men t gjithe se ka jan leviz ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tedo mos i ngataro gjonat... :smash: Ti s'ke asnje pune me Llapaqenin apo jo.... ??? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ke njeh tek Juvenilja,Kartodromi,Rozafa,Dreri...se ate tek Lion Park ..ma the /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kur t hapet me merr edhe mua i racjon brrumbuj t pjek ene i kukurrec Miu ...Fillimisht postuar nga Fantazy:
[qb] Ne fakt dua te ha po ce do , sme haet sme shijon asgje![]()
e vetmja gje qe ma shton oreksin esh ushqimi kinez po tani esh mbyllur :goofy:
po iki te fle gjum me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
leda, shihe kete faqe njehere; kam postuar nje recete, kam shkruar se do ta provoja, por nuk e kam mbajtur fjalen, so nuk mbaj pergjegjsi nese nuk te del boze e hajrit /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga leda-kelly:
[qb] hej me ka marre malli te pi pak boze shqiperie.
nqs di ndonjeri se si behet boza ne kushte shtepiake, te lutem te ma thote.... [/qb]