ca po hani tani???...

TEDI

Valoris scriptorum
Re: ca po hani tani???...

Atehere . Uren e Farkes e di se ku bi se o turp me thon Jo... Aty o i likal qe Quhet Elvisi . Tako atje Fatmirin qe eshte bashkepronar dhe manager dhe thuji qe m ka thon Njoni qe ke pas n shkolle qe ktu gatuani mire ...

ilva

Primus registratum

Lum ju qe arrini te hani me kete vape.Une jam me nje kafe edhe nje caj e nuk me shkon mendja per buke hiç. Ciao ju befte mire. (kush me jep nje ide per darken)?

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Atehere . Uren e Farkes e di se ku bi se o turp me thon Jo... Aty o i likal qe Quhet Elvisi . Tako atje Fatmirin qe eshte bashkepronar dhe manager dhe thuji qe m ka thon Njoni qe ke pas n shkolle qe ktu gatuani mire ... [/qb]
O Tedo po nuk e thashe fjalekalimin....si haet aty... /pf/images/graemlins/wink.gif Ka me me zene ky shiu...qe...apo nuk me rreshkasin dhe gomat...se jane bere per t'u nderruar /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

NUk e di une gjithmone ha atje ku njof ene qe e di se do e bojn t mire per muve ...Athere shko ke 1 MAji ene Kryekamarieri o shoku im Thuji qe te te boj nai gjo t mire ta moresh me vete ...

Po tjeter ke njeh ti...?? /pf/images/graemlins/smile.gifYyyyy sa njihka Tedi...Po Llapaqeni im me ty eshte... :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Po tjeter ke njeh ti...?? /pf/images/graemlins/smile.gifYyyyy sa njihka Tedi...Po Llapaqeni im me ty eshte... :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ate n darket do e njof ... Une njof ne shume vendte te mira dhe te rehatshme . Psh nese shko Ke Lion PArk Pyt Kush eshte ANxhela . Dmth eshte i kamarier me pincete ene thuji m ka thon njoni du t na bosh gjonat mo t mira ene sa me shpejt ... Anisa dmth ariani qe puno n guzhine o nje nga guzhinieret ... Po deshe info te tjera kismet m thuj ku rri t them ke kam ...

Tedo mos i ngataro gjonat... :smash: Ti s'ke asnje pune me Llapaqenin apo jo.... ??? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ke njeh tek Juvenilja,Kartodromi,Rozafa,Dreri...se ate tek Lion Park ..ma the /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tedo mos i ngataro gjonat... :smash: Ti s'ke asnje pune me Llapaqenin apo jo.... ??? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ke njeh tek Juvenilja,Kartodromi,Rozafa,Dreri...se ate tek Lion Park ..ma the /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kismet mo . Duhet me Kalu me i pa se si maj men t gjithe se ka jan leviz ...

Guest

Ne fakt dua te ha po ce do , sme haet sme shijon asgje :rolleyes:

e vetmja gje qe ma shton oreksin esh ushqimi kinez po tani esh mbyllur :goofy:

po iki te fle gjum me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Fantazy:
[qb] Ne fakt dua te ha po ce do , sme haet sme shijon asgje :rolleyes:

e vetmja gje qe ma shton oreksin esh ushqimi kinez po tani esh mbyllur :goofy:

po iki te fle gjum me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur t hapet me merr edhe mua i racjon brrumbuj t pjek ene i kukurrec Miu ...

EnkelejdaF

Primus registratum

hej me ka marre malli te pi pak boze shqiperie.
nqs di ndonjeri se si behet boza ne kushte shtepiake, te lutem te ma thote....

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga leda-kelly:
[qb] hej me ka marre malli te pi pak boze shqiperie.
nqs di ndonjeri se si behet boza ne kushte shtepiake, te lutem te ma thote.... [/qb]
leda, shihe kete faqe njehere; kam postuar nje recete, kam shkruar se do ta provoja, por nuk e kam mbajtur fjalen, so nuk mbaj pergjegjsi nese nuk te del boze e hajrit /pf/images/graemlins/wink.gif

boza yummy yummy

Po genjej veten me nje daygum!
daygum_microtech.jpg

Seriozi

Primus registratum

Vezë te skuqme.E qaj kete specialitet n.q.s. doni mund tua tregoj receten.

solitario

Primus registratum

une nuk po ha ndonje gje ne kte moment por eshte hera e pare qe po hyj ne albanian chat.Dott.essa po luan?