ca po hani tani???...

mostro

Putraku
Re: ca po hani tani???...

Fillimisht postuar nga Exhaust:
[qb] pak paluze
(nuk me kane dale kicat akoma prandaj) [/qb]
Amon lale ma shuj pak injoroncen!cer jane kicat se po me dhi tu qesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ku dalin atoja?

mostro

Putraku

[qb] pak paluze
Amon lale ma shuj pak injoroncen!cer jane kicat se po me dhi tu qesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ku dalin atoja? :eek:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] pak paluze
Amon lale ma shuj pak injoroncen!cer jane kicat se po me dhi tu qesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ku dalin atoja? :eek: [/qb]
qyqa cuno nuk dike kicat ti cfare jane???? ti je akoma edhe n'kopesht mor xhan
kicat jane dhembushkat e vogla qe dalin ke goja edhe ti kafshon ndonje ushqim ose shoqen e kopshit ke qafa /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
(gjasme nuk e dije ti c'jane kicat lol)

TEDI

Valoris scriptorum

UN tash jom tu honger i buke e djathe ene nja 2 qofte ene po pi i gastare uje me xixa... Uje Pocemi ...

mostro

Putraku

çumçakiz TURBO.ME FOTO MAKINASH MRENA..a i mani mend ere??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] çumçakiz TURBO.ME FOTO MAKINASH MRENA..a i mani mend ere??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku ka mo mer . AS Holali ska mo na kan hik shum gjona

Katja

Primus registratum

Ama c'me hahet nji cope buke me vaj ulliri e me qepe te njoma e me djathe /pf/images/graemlins/laugh.gif Si nje here e nje kohe /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

Une ngela tu ble Feta cheese, po ketu eshte goxha i shtrenjte per nje gjys grushti. Ne Toronto kishe qejf se mund ta blije me kove. /pf/images/graemlins/smile.gif

Une tani po ha baby carrots (me m'grry zorret qe me mjes).