ca po hani tani???...

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: ca po hani tani???...

une milkun nuk e pi se pastaj me thone "ik mer ti se je i vogel, je buzequmesh" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif aaa shum gabim ben ti cuni qe se pin qumshin .. po se di ti sa te mira ka qumeshtiiii ,ka vitamine D edhe te forcon kockat /dhembet ..etccc

Le_Routard

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Caliente_</div><div class="ubbcode-body"> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif aaa shum gabim ben ti cuni qe se pin qumshin .. po se di ti sa te mira ka qumeshtiiii ,ka vitamine D edhe te forcon kockat /dhembet ..etccc </div></div>

Po mire e ke ti mi goca qe e pine po une i shkreti i kam te forta, s'kam ci forcoj me. Tani dhembet po pres te me bien, ti thua te pi qumesh qe ti forcoj.

Meqe ra llafi e mos me dal nga tema, tani po ha i birre. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Sot kam ngrene nje piatance ( spo e gjej fjalen shqip) me fruta deti, karkaleca deti, huitres, midhje, langusta, (s'me kujtohet emri i homar!!) guacka te ndryshem...dmth te gjitha prodhime deti te shoqeruara me vere rose. Shijen nuk e prisha me pas as me kafen as me embelsira, e te gjitha keto 5 metra larg detit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif
Rrofte nje maji, dita e puntoreve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Tani po ha nje bishte lope (cow tail candy) dhe po filloj e po kuptoj pse ca femra se kane problem biles kane leverdi nga poligamia. Duhet nje nuse ne shtepi per te gatuar, perndryshe than zorren.

MLK

Primus registratum

Pse ti ala s'ke gjet nuse !! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ALTIN

Primus registratum

<span style="color: #990000">Molle, Dardhe, Portokall, Kivi. Mix</span>/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

I love new york

Primus registratum

ewwww Dole /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

une po ha Oatmeal me cinamonn roll flavor por qenka shume e embel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif

Dolores

Primus registratum

po kur thon qe po ha kembet moj dmth qe nuk ke asnje gje per te ngrene /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

I love new york

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

do nje kac nga sallata ime me shrimps & crabs /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Shikon sa i dobishem eshte Albaforumi???

Sapo pash kete temen u kujtova qe harrova te ha mengjes. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dolvil</div><div class="ubbcode-body">kembet </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Sa hengra nje ushqim kinez qe me perveloj gojen. Vetem nje piru futa ne goje dhe tani jam duke pire uje papushim. Quhet Fish Filets with Chili. I'm in fire! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

hihihih une sa here shoh fjalen chilli ne ndonje menu nuk m'a mban ta order no matter what /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

une po ha nje sallate spinaqi te fresket me:
grilled chickan, blue chese, avokado, karrota, domate, speca te pjekura, vez te zjera, arra, ullinj te zi, alpha sprouts (si quhen keto ne shqip) dhe noddles

p.s Ana, i just realized qe une dhe ti qenkemi antaresur ne forum me nje dite diference /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ka qene atehere kur i ra damllaja AF ne 2002. Qyqa, jemi qe te kohes se qepes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Meqe ra fjala tek qepa, si quhet ajo qepa qe nuk te djeg?

I love new york

Primus registratum

c'e pyt mo, festojme 5 vjetorin ket Nentor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

une te vetmen lloj qepe qe mbaj mend me emer eshte ajo e Bozhigradit qe i thonin po a eshte ajo qe s'djeg nuk jam e sigurte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

ABCD0004-5.jpg

ABCD0001-7.jpg

ABCD0002.jpg

Llokume Berati /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif sa te mire e bejne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif