Ca pika shiu rane mbi qelq...

Re: Ca pika shiu rane mbi qelq...

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Thenia e vjeter e Heraklitit
sec m'u kujtua sot per dreq
te zgjuarit ne bote jane bashke
te fjeturit jane vec. :shrug: [/qb]
sa me pelqejne keto vargje!

Alanis

Primus registratum

Ca copa bresheri rane mbi qelq dhe per ty ndjeva mall

^^MIA^^

Forumium maestatis

ah zot sa mall kam per ate njeri.tek i flisja i peshperisja :Ca pika shiu rane mbi qelq dhe une per ty se cndjeva mall,jetojme te dy ne nje qytet sa rralle shihemi sa rralle...me mungon tmerresisht shume.kujtime qe me verbojne,qe me thumbojne ne cdo moment zemren.e kam kaq prane dhe skam guximin ti them se eshte shpirti im binjak,ti them se eshte gjysma ime,ti them se pa te sdo mundja dot kurre te gjeja paqe me veten time.nuk do mundja dot kurre ta harroja.sot i kerkova te me premtonte qe sdo me harronte,por ahh do doja te me premtonte dicka tjeter.jam e rrethuar me dashuri,por te gjitha do ti flakja vetem per ti pare aty syte e tij kur me premtojne qe sdo kete me kujtime sepse do jete me mua ne cdo moment.ndonjehere e ndjej kaq shume,me merr malli kaq shume saqe ulem ,lexoj letrat e tij dhe mbi to pika loti me rreshkasin.do doja ta perqafoja,ta shikoja ne sy dhe ti thosha se ne kete jete nese do doja te mbeshtetesah diku,do ishte vetem Ai.ahhh zottt me kalove perseri prane...po me cmend....

Alanis

Primus registratum

Eshte shume e thjeshte kim, e gjithe bota jote perbehet nga 2 persona /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

beshbossi

Primus registratum

Ca pika shiu rane mbi qelq......
e une per ty sec ndjeva mall
jetojme te dy ne nje bote
po ku dreqin je valle?????

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol:
ANGEL D. BEJI NJE TELE DHE E GJEN /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

BISOU SKA PER TE QENE KURRE REALE AJO QE DO DOJA TE ISHTE.NE KETE BOTE SDO DOJA TE BEJA ASNJE TE VUANTE PRANDAJ AJO DO JETE DASHURIA ME E BUKUR EQ NDONJEHERE KAM NDJERE DHE DO NDJEJ.ESHTE DASHURI PLATONIKE QE ME JEP FORCEN DHE GUXIMIN TE VAZHDOJ TE BUZEQESH DHE TE PRANOJ CDO MIRESI NE KETE QE ME OFROHET.KESHTU ESHTE NISUR DHE KESHTU DO VAZHDOJE.BISOU ESHTE DICKA SI MAGJI,UROJ TA KESH NDJERE ME DIKE REALISHT SEPSE KETE QE KAM NDJERE UNE E THEM QE ESHTE MAGJI

Thus_I_spoke...

Primus registratum

ca pika shiu rrane mbi qelq...
E une i mblodha nje nga nje edhe i bera...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... supe!!!

P.S.:Urime per temen!!!

Thus_I_spoke...

Primus registratum

prite bre se nuk gjeta 'bresheken nuk bente per supe'; e kihni pare gje. Me mbeti supa pergjysem.

^^MIA^^

Forumium maestatis

ajo magji per te cilen flas,eshte tamam si ajo auerola qe te mbeshtjell e kur ti ndihesh mire ajo duket sikur shkelqen,eshte ajo mbeshtjellja e njeriut qe te mbron,ashtu eshte edhe kjo magji,te mbeshtjell te gjithen dhe te magjeps.

Ema

Goddes

Kush jane keta Thus I Spoke dhe ky mozaiku i qelqte me karafila te thara?

beshbossi

Primus registratum

ca pika shiu rane mbi qelq
e une per ty sec ndjeva mall
jetojme te dy ne nje qytet
pse ndodhi ashtu valle?

BISOU

Primus registratum

KIM...
ESHTE ME TE VERTETE MAGJIKE.... E KAM PROVUAR...
DHE JA LASHE KOHES....TAMAM SI TY... E CUDITSHME....
DHE PO ASHTU I KAM MARRE CDO TE MIRE DHE IA KAM KTHYER PER TA JETUAR ASHTU SIC ESHTE...
NGANJEHERE THEM PSE??? DHE PSE-JA SKA FUND.... I RIKTHEHEM VETVETES DHE JAM E LUMTUR QE JETOJ KAQ SHUME.......

fairy

Primus registratum

Koha eshte per te harruar dhe per te qetesuar dhimbjet, vetem atehere mund t'ia lesh ne dore kohes. Asnjehere nuk eshte koha per t'u dorezuar. Magjia eshte nje moment, qe sot e ke e neser jo, por momentet magjike kapen e arrihen, madje dhe shtohen duke shpresuar, kembegulur dhe luftuar. Ka gje me te bukur sesa te vraposh mbas endrres tende, magjise tende, kur e arrin nuk je e lodhur, nuk te flihet, thjesht e jeton, behesh pjese e saj. /pf/images/graemlins/wink.gif

mozaiku

Primus registratum

I thone ndryshe " antipaste "... ndersa te tjeret i thone " gje per te ngrohur barkun". Si ne njerin rast dhe ne tjetrin, pikat e shiut as qe kane nder mend te bien mbi qelq. E c`u duhet te merren me te larin e te shpelarin, me te dukshmin e te tejdukshmin?!

I mori era pikat e shiut...