Ca mendoni a do te shpetoj SALI BERISHA nga spitali qe esht ne gjendje shum te rend

Aquarius

Valoris scriptorum
ashtu i bjen
kur kam qene ne klasen e 8,para 3 vitesh,nje nxenes tek shkolla ime me shante mua por nuk mi thoshte ne sy por ja thoshte tjereve duke shpifur per mua,keshtu qe une shkova tek klasa e tij dhe i thashe thuaji ato i ke thene te tjerve per mua,mi thuaj ne sy kurse ai me tha mua se nuk ka folur fare per mua.Une i sjell nje shokun tim ku ai i kishte thene shokut tim disa fjale te keqija per mua qe nuk ishin te verteta kurse ai ngeli ''si buf''. I thashe nese e ben edhe njehere tjeter,une do te qi ropt. Por a e di se caa ndodhi pas 1 jave?
Ai djali qe em shante mua nderroi shkollen dhe vetem prej meje.

Kete merre si paralajmerim dhe nese tall trapin edhe njehere ti,une do te te ther si kec.
Behu djale i mire.

dr love

Locus omnem
kur kam qene ne klasen e 8,para 3 vitesh,nje nxenes tek shkolla ime me shante mua por nuk mi thoshte ne sy por ja thoshte tjereve duke shpifur per mua,keshtu qe une shkova tek klasa e tij dhe i thashe thuaji ato i ke thene te tjerve per mua,mi thuaj ne sy kurse ai me tha mua se nuk ka folur fare per mua.Une i sjell nje shokun tim ku ai i kishte thene shokut tim disa fjale te keqija per mua qe nuk ishin te verteta kurse ai ngeli ''si buf''. I thashe nese e ben edhe njehere tjeter,une do te qi ropt. Por a e di se caa ndodhi pas 1 jave?

Kete merre si paralajmerim dhe nese tall trapin edhe njehere ti,une do te te ther si kec.
Behu djale i mire.

Kshu ne korespondence? Te puth gjith diten une...kapish..

dr love

Locus omnem
he mo sonia ckemi

He mo..gjinia mashkullore..prandaj te paska mbetur merak???

Kur kam lind une...akoma nuk ishe projektuar ne carshafet e bardhe ti....ruaj mendjen se koqe gruni asht....
Ai qe nuk ka forcen e fjales dhe llogjikes....perdor dhune..je i ri qetesohu..Ok..puc lali ty.

princ

Valoris scriptorum

Behu djale i mire.

un djal i mir jam por qa te bra ty bre vlla s po i shua keo fjal te kota

Aquarius

Valoris scriptorum
Kshu ne korespondence? Te puth gjith diten une...kapish..

He mo..gjinia mashkullore..prandaj te paska mbetur merak???

Kur kam lind une...akoma nuk ishe projektuar ne carshafet e bardhe ti....ruaj mendjen se koqe gruni asht....
Ai qe nuk ka forcen e fjales dhe llogjikes....perdor dhune..je i ri qetesohu..Ok..puc lali ty.

nuk me plas trapi fare se ca thua ti
une po te dua te fus nje plumb mu ne koke dhe nuk e caj trapin fare.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
he me se late nam ju duke u zene, kot fare! ketu s 'jeni per te tregu kush eshte me i forti, jo per gje po si hyn njeriut ne pune, nese keni gjera interesante per te ndare me te tjeret ok, nese jo, se kuptoj per çfare ziheni! femije te keqinj! t 'ju kisha afer jua rregulloja une ju! dru si heret qe te dyve :p