Ca ju pelqen ju meshkujve per 1 vjetorin e lidhjes

klejla

Primus registratum
Ca ju pelqen ju meshkujve per 1 vjetorin e lidhjes

Me jepni nje ide, cfare dhurate ti bej te dashurit tim per 1 vjetorin e lidhjes??

DANNI_Kapedani

Primus registratum
Re: Ca ju pelqen ju meshkujve per 1 vjetorin e lidhjes

Ndarjen se shum paska duru ai shkreti biles /pf/images/graemlins/tonguee.gif:p

klejla

Primus registratum

o cuno, po ti do me na nda me zor a si? po ai mezi me ka mo. /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

blej 2 bileta treni (nga ato me kabina /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ose merre per i xhiro t'gjat'si pun' tripi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum
Re: Ca ju pelqen ju meshkujve per 1 vjetorin e lid

Klejla, pipino apo shqiptar e ke te dashurin ?

mozaiku

Primus registratum

Vetem mos rri tu ja kujtu tere diten /pf/images/graemlins/laugh.gif psh; sot kemi 1 vjetorin... ca do bejme per nje vjetorin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Rrezikon ti merzitet me te vertete pranaj merre shtruar. Bo sikur s'ka ndodh asgjo ( nderkohe pispillosu keq , bohu yll menjefjale) /pf/images/graemlins/laugh.gif. Andej nga pasditja merre ne tel edhe thuji: U merzita ne shtepi. Ikim pijme noj birre?! ( pa i ra ne sy qe e kishe mendu me perpara kete gje /pf/images/graemlins/laugh.gif).

elviskelmendi

Primus registratum

Me ken e dashura jeme itash breakup me ty.
Si dreqin vjen e pyt njerezit per dicka qe
eshte supposed me u zgjell vetem nga imagjinata
e shkaktuar nga dashuria per at djal.

Qysh se hyni dixhidalbi en shqipni ka maru romatizmi.

mozaiku

Primus registratum

Goca eshte e dashurume seriozisht cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif ; ka hall mos boje noj gafe e vjen me pyt ato qe kane me shume eksperience si puna jote e ime... /pf/images/graemlins/laugh.gif Nimoje gocen , thuji ca duan cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

klejla

Primus registratum

Shqipetar eshte, dhe nga ata te pakte te vertete qe kane mbetur.
Sa per ty Autoritar po te them: E di ate shprehjen PYET 100 VETE E BEJ SI DI VETE?
Asnjeri nuk besoj se ka gjetur keq nga te pyeturi, se perndryshe nuk do ishin hapur as forumet. Mire

random

Primus registratum

ahaaaa po pati ngel shqiptar i vertet, bleji i qeleshe, ene i cifteli ..ose nai lahut. Hajd u boft 100.

S

Scorpion

Guest

Dilni bashke, shkoni ne ndonje restorant te qete a ku te pelqen ty/atij. Hani darke nen driten e qirinjve...park lojrash, kinema, etj etj.

Ma merr mendja qe meshkujt nuk jane aq te tiposur pas dhuratave /pf/images/graemlins/laugh.gif Thjesht mendoj une, dilni e levizni sa me shume ate dite, beni qejf e kalojani mire. Mund ti besh ndonje gje simbolike si dhurate, ndonje pulover, jeans apo dhe ore. Nuk eshte nevoja te shpenzosh shume. Dhurata ka vleren 0% para nje dashurie te sinqerte. Ciao!!! /pf/images/graemlins/wave.gif

P.S Perdor me shume efektin surprize /pf/images/graemlins/wink.gif

elviskelmendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ahaaaa po pati ngel shqiptar i vertet, bleji i qeleshe, ene i cifteli ..ose nai lahut. Hajd u boft 100.

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

I was just kidding. Im sorry nese te kam merzit
ty vajze.

klejla

Primus registratum

mos e vrit mendjen, thjesh mendoja se do me jepnit nje ide me pergjigjet tuaja. Un dua vertet ti bej dicka qe ai mos e harroj kollaj, kjo eshte e gjitha. Ska rendesi te jete e kushtueshme apo e lire. Besoj s /pf/images/graemlins/thumbsup.gife me kuptoni.

klejla

Primus registratum

Dhe me sa di un shqipetaret nuk karakterizohen vetem nga qeleshja dhe ciftelia. Po nga cilesi te tjera. /pf/images/graemlins/wink.gif

random

Primus registratum

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

I was just kidding. Im sorry nese te kam merzit
ty vajze.

[/ QUOTE ]

po ti mer teveqel, po kerko falje per gjonat qe shkruj une e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

klejla

Primus registratum

emo s`e e ngaterroi cuni, mos ja ver re. /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Sic ta thashe dhe me lart, castet nuk harrohen aq kollaj. Per mua beji nje dhurate me shume "pjese".

Krijo mundesine (nuk e di nese ke afer det) qe buze detit te hani nje darke qe ke gatuar ti per te. ose dhe ne shtepi... por ver shume gjera qe kane te bejne me detin... rregullimi i tavolines etj etj.

Them une tani.... Problemi eshte qe duhet kohe dhe para per kete ide..... tjeter ? Nuk e di mua personalisht me pelqejne gjerat qe tregojne se personi ka vrare mendjen per ty. Te jete per gjera thjesht materiale... iki i blej dhe vete ne dyqan, kupton? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne fund te fundit... ti je personia e vetme qe mund ta dish, se per cfare do ti behej qejfi me teper!

Keshtu keshtu.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

-Bliji nje rrip lekure origjinal, ta dish qe do e perdore per nje kohe te gjate dhe nuk do e harroje.
Sa per ore dore, njihemi qe i thyejme shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj varet dhe nga tipi dhe karakteri i tij, dhe kjo ndikon shume ne zgjedhjen e berjen e dhuratave.

olololol

Primus registratum

Klejla. /pf/images/graemlins/kiss.gif ne faqe.

Qenka me fat ai cuni qe te ka se mendon seriozisht dhe vret mendjen si ta besh sa me te bukur kete lidhje.

Bravo.

Tani per sa i perket Hallit te kendshem qe ke.

Nje dite para merre ne TEL dhe thuaj neser je nen urdherat e mia do bejme sipas planit tim.

Dilni heret me te hani nje mengjes bashke dike sa me thjeshte te jete vendi.Se bashku dhe me kafen.
Ju ato qe mendoni te konsumoni ne ate lokal ti besh parapagim nje dite para dhe kur te vij momenti me pagu tju thone se i keni te paguara nga pronari si cift shume i kendshem.( do ndihej mire djali yt) /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Nje xhiro ne nje park lojrash , zbavituni pak , puthe ne publik se i pelqen te jete i adhuruar ne sy te botes.

Ne kinema me pas nje film sa te qetesoheni pak.

Coje nje restorant Turk ose Oriental me pas te provoje dicka ndryshe, nga heret e tjera.

PO keni makine ikni ne nje Lume a Liqen a Park dhe beni seks ne makine , por ma bej peshk telef me i fjale /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Kur te ndaheni thuj jam shtatzane , treme i cik se gjith ai qef i ben dem.Tregoj qe skam gje se e nxive mos ja maj gjate lol.

Ne darke pastaj gjeni naj club/pub pini pak .

Naten e mire me pas.

Shpresoj tet kete pelqyer, mos bej dhurate fare.

Sirena

Primus registratum

Nqs eshte tip qe mban bizhuteri apo aksesore, mund ti blesh nje byzylyk (as unaze e as ore se i fut friken ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif) nga ata in acciaio e oro (ne itali mund ti gjesh edhe 50 euro) ne menyre qe mos ta heqe asnjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithsesi jam dakort me faktin qe duhet organizohesh qe te dilni diku, te kaloni kohe bashke /pf/images/graemlins/smile.gif