Bye Bye Albforum...

true confidental

Forumium maestatis
Re: Be back later Albforum...

Shif ky , Hodhi gurin dhe tani fsheh doren .....apo harrove qe e hodhe ..apo apo ke qen ktu por ne ilegalitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum
Re: Bye Bye Albforum...

Scorpe ku shkon ti ere pa m'marr leje mu ? /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/cry.gif Si m'iken tan kandidatet nga af /pf/images/graemlins/frown.gif filloj me legjonin e perfundoi me skorpionin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Xhan une ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ueeeee un sikur e kam par verdall neper af kete tipin /pf/images/graemlins/shrug.gif
do ikesh a jo??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Prit dhe pak, sa ti kepus kabllin e internetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

un kam nje ide tjeter ne koke qe perputhet me aktin e keputjes....por te dickaje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

cit anej mer perversi vogel se ta futa çizmen ne goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ncncncnccncn. Ca ishte kjo mi Immortal?

Immortal_goddess

Primus registratum

Ca ishte mo?Rishihe dhe iher e sillu mire kendej e tutje te mos na detyrosh te bejme postime te tilla(normalisht s'do ndryshoja postime por meqe qenke ti...):D /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Na felliqe mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif Bobobobobbobo /pf/images/graemlins/laugh.gif Te dija per engjell ty une /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e di mire ca raporti dua une /pf/images/graemlins/wink.gif Kete ylberin e ekzekutoj si Hitleri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Na felliqe mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif Bobobobobbobo /pf/images/graemlins/laugh.gif Te dija per engjell ty une /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e di mire ca raporti dua une /pf/images/graemlins/wink.gif Kete ylberin e ekzekutoj si Hitleri /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Me pas do te te ekzekutoja une ty,se ylberet jane a girl's best friend,se dije? /pf/images/graemlins/devil.gif
Jo une se di ca raporti do ti,meqe jemi ne teme,he?Ca raporti do ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

Kjo eshte teme lamtumire mi. E ka hap njeri qe harroi te ike /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ec se ta shpjegoj diku tjeter raportin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Kjo eshte teme lamtumire mi. E ka hap njeri qe harroi te ike /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ec se ta shpjegoj diku tjeter raportin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
E ku do spjegoje raportin?E?Ta kam thene une ty qe te ti shkul mustaqet /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Na nje pershtatje e kenges "ja ku jam" e Gjebrese dedikuar ikjes se atij njonit:

Te kerkoj,si i cmendur te ekrkoj
ne boten e forumit qe s'mbaron
pse,pse me torturon me ikjen tate forumore
pse thone qe jam forum pa fat?
Ti,dhe njehere po te kthehesh ti ja ku jam
dhe nje here ti te shkruash ne mua ja ku jam

S

Scorpion

Guest

O kur te jesh merzitur shume te kjo teme kerkome,
Atje do jem i fshehur une mbi ndonje fjale a ndonje shkronje...
/pf/images/graemlins/kiss.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Hahahaha,na-na ti se po na skuq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam rrace e ndjeshme una /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Je vesh me te kuqe prandaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ca fjale do i thuash ketij qe ka hap temen, pret ngushellime ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Je vesh me te kuqe prandaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ca fjale do i thuash ketij qe ka hap temen, pret ngushellime ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Po pret qe te te them me lot ne sy"MOS IKKKKKKK"?As qe behet fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ai per ty ka ardh me duket, ndryshe do i kishte lene shendene me kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Akoma ske ik ti mer:)
Grate kshu ekan o folin o hic .

Kot e ke se ske ku shko /pf/images/graemlins/smile.gif