Burgaxhinjte Shqiptare ne Europe

nizzaboy

Primus registratum
Burgaxhinjte Shqiptare ne Europe

Kush ka qene ne burg e si ja keni kaluar ? Per ata qe kane qene ne burg ne Itali Impicatevi :) .
Kur isha ne burg une me tha njeri qe kishte bere burn ne Spanje qe ishte burgu me pishine RRENE APO E VERTETE ? Ndani eksperiencat e juaja ne burgjet ne vendet respektive , ne Itali po pate njerez me te ra mbrapa burgun nuk e degjon fare po spate prap e kalon por me avash.

ps:Te qenit Shqipetar te jep rrespekt dhe territor edhe ne burg por te veshtireson jeten ne te njejten kohe me autoritet.

ere

Primus registratum
Re: Burgaxhinjte Shqiptare ne Europe

sa u kenaqa une kur kam qen ne burg, ne beverly hills, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ishte kryeveper me vinin kamarirat me kokteje te ndryshme, me benin masazh, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dhoma ime kishte 1 superking bed, nga dritarja ndieja zhurmen e valeve te detit qe perplaseshin me njera tjetren, ajri i paster dhe era e kafes se ngrohte qe ma sherbenin ne mengjes ishte e mrekullueshme. Ne darke mblidheshim tek klubi i nendhenshem dhe e gdhinim duke be qef te papare... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif.Ehhhh c'tju them kam shume mall per ate kohe...tani jam duke munduar te bej ndonje krim qe te shkoj serish atje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

nizzaboy

Primus registratum

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA JE I MADH KRYEVEPER FARE lol po vrit ne njerin qe te japin pena di morte se atje e keni ju lol

bizi

Forumium praecox

Une per vete e kom bo n'Shqiperi, na lenin me shku n'shpi vetem fundjavave ose ne rast se do dilnim duhet te merrnim leje.
Ushqimi ishte me dite, here mire here te tjera s'futesh n'goje fare.
Nga gjithe Shqiperia kishte, nga t'i doje.
S'kishim pishine, dhe i kosh basketbolli mas 3 vjetsh e gjys na e sollen.

VoGeLuShI

Primus registratum

ore per burgun apo per ushtrine po flet ti??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

nizzaboy

Primus registratum

hahahahahahahaha will nam kjo e funit , lol duket sikur paska qene semiliberta
ne ketu ne itali sna lenin m eshku vetem ne ajer dhe vizita kishim 6 ore ne muaj dmth gati 2 ore ne jave varej nga burug se une ku sme kane quar ketu kur isha mrena tere lombardine e shetita san vitore lodi como ne burgjeve them e , ushqimi su hate fare por kush ka lek e blen vet kishte mjek e ilaqe dhe sherr me burgaxjinjt

antip

Primus registratum

Po ti paske traume mor djale... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

ere

Primus registratum

costa po te korigjoj pak: jam ajo dhe jo ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

coste po ne rebbibia s'ke qene ndonjehere mo??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nizzaboy

Primus registratum

HAHAHAH jo ne rebibia jo por kisha njerin ne vercelli ne alta sorveglianza AS qe kishte qene atje dhe me thone qe eshte burgu me i mire ne te gjithe italine , pastaj kur ka pune brenda dhe shkolle ose kurse shtyhet disi prandaj pse ke njeri ne rebibia

S

Scorpion

Guest

S'ke provu Spaçin ti Kostaqi...

bizi

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WILL</div><div class="ubbcode-body">ore per burgun apo per ushtrine po flet ti??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>

jo lal jo, per shkollene mesme, po i therrisnim me perkedheli "burgu"