Bukuria e Femres

Iliri

Primus registratum
Bukuria e Femres

angel8.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bukuria e Femres

Ilir, asigjo s'mora vesh une ket, nje foto C.Schifer e cfare pasketaj???????!!!!!!!!!!!

E dime qe femra eshte e bukur nadje te gjithe njerezit jane te bukur, por se c'deshe te diskutosh ti ketu une s'mora vesh gje??!! :confused:

Iliri

Primus registratum

Ilir, asigjo s'mora vesh une ket, nje foto C.Schifer e cfare pasketaj???????!!!!!!!!!!!

E dime qe femra eshte e bukur nadje te gjithe njerezit jane te bukur, por se c'deshe te diskutosh ti ketu une s'mora vesh gje??!!
Po fotoja nuk eshte per tu diskutuar por per tu shikuar. /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

njeriu dallon nga kafsha kur admiron me te vertete bukurin duke mos lene arsyen te mjegullohet nga instikti!

dhe ne dy postimet e mesiperme ideja se si jan ngjeshur ne karrige perballe pc dy postuesit ne siklet e me syte shquer tere "admirim" me ben per te qesh... /pf/images/graemlins/smile.gif

Iliri

Primus registratum

njeriu dallon nga kafsha kur admiron me te vertete bukurin duke mos lene arsyen te mjegullohet nga instikti!

Jashte temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Un vallaj me mu duk e bukur njona, duhet ta kem perballe me i nigju zonin e me i pa xhestet. Kshu me gjys busti nuk arrij me e çmu bakarin.

olti

Neo

Bukuria eshte ne nivele te ndryshme dhe kjo e paraqitur ketu eshte njera nga ato /pf/images/graemlins/wink.gif nuk ka shume per te filozofuar e komentuar se si qendrojme para PC!

mili

Primus registratum

Po cna duhen ato neve kur kemi kto femrat tona.
Ka ndonje te mire ketu?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Aveniri:
[qb]Po cna duhen ato neve kur kemi kto femrat tona.
Ka ndonje te mire ketu?[/qb]
Una /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa ja rrej mendjen vedit /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps: Rreth bukurise kam shume argumente , por eshte vone dhe nuk dua te zgjatem.
Kur sheh nje vajze sot ne tv , ose top modele etj etj. Te mbushin syrin jane te bukura. Por njeriu eshte ashtu sic eshte dhe duhet te pranoj veten me te mirat dhe difektet e tij/saj. Ne se arrime te kuptojme kete ndjehemi mire me veten tone dhe kjo sjell te ndjehemi edhe me te tjeret.

Psssss: Per me shume here tjeter.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb]njeriu dallon nga kafsha kur admiron me te vertete bukurin duke mos lene arsyen te mjegullohet nga instikti!

dhe ne dy postimet e mesiperme ideja se si jan ngjeshur ne karrige perballe pc dy postuesit ne siklet e me syte shquer tere "admirim" me ben per te qesh... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Presidenti gabohesh. Dicka e bukur eshte e bukur. Nuk them qe bukuria eshte gjithcka. Por hipokrizi eshte mbushje syri. Kot njerezit sot nuk rrine duke bere lifting etj etj . Per te pasur nje pamje nga jashte te bukur.

Bukuria dhe kujdesja per veten eshte shendet.
Bukuria eshte lakmija e syve.
Te pelqesh dicka te bukur eshte shijim. Ta adhurosh eshte pasterti /sinqeritet.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Korrigjim*

Por hipokrizi eshte mbushje syri. = Pa hipokrizi eshte mbushje syri.

Naten te gjithe.

Ema

Goddes

saba_mbarak.jpg

Kjo me ngjaka mua(do i bej floket e zeza) /pf/images/graemlins/smile.gif