Bucket list

Aki

Paint It Black
Featured-Image4.jpg

Edhe ky nje film i bukur, ehh si s'do ishte nese ka Morgan Freeman dhe Jack Nicholson ne te :D. Ok sidoqofte tema nuk eshte mbi filmin por mbi nje shprehje amerikane, qe perdoret per te shprehur deshirat me te medha te nje personi qe do t'i realizoje para se te vdese, dicka qe e di se do te mbetet peng. Mbase dikush s'ka, dikush ka nje liste te gjate, dikush ka vetem nje deshire, madje keto gjera ndryshojne me kohe :)

Hmmmm cfare do doja une petsonalisht te bej para se te vdes:
1.Te hy brenda ne nje piramide ne Egjipt (perhere them nuk do vdes pa e pare Egjiptin :D )
2. Te vrapoj ne ate gjelbersine e maleve te larta te Skotlandes duke bertitur: FREEEEDOOOOOM :p
3. Te shikoj nje here live nje Aurora Borealis
4. Te provoj bungee jumping
5. E preferuara kjo, nje dite te shkoj te vendi punes se @SaK dhe cdo klienti qe do hyje t'i them ky cuni ka AIDS :hidhu::hidhu::hidhu:

Aki

Paint It Black
Tani flas per gjerat qe duam ti realizojme, jo enderr. Do tentosh ti ndonjehere te behesh aktor porbografik me cdo kusht?

Universal

AnonymouS
Tani flas per gjerat qe duam ti realizojme, jo enderr. Do tentosh ti ndonjehere te behesh aktor porbografik me cdo kusht?
Sepse ti ato do i realizosh !?
Gjithsesi e thash ne form shakaje,por jetes nuk i dihet:p

Aki

Paint It Black
Po po, une per vete me gjith mend mendoj ti realizoj, pa shaka
Prandaj dhe quhet bucket list nga qe perfshin gjera qe vertete duam ti bejme

Al-Punk

Still here
View attachment 2273

Edhe ky nje film i bukur, ehh si s'do ishte nese ka Morgan Freeman dhe Jack Nicholson ne te :D. Ok sidoqofte tema nuk eshte mbi filmin por mbi nje shprehje amerikane, qe perdoret per te shprehur deshirat me te medha te nje personi qe do t'i realizoje para se te vdese, dicka qe e di se do te mbetet peng. Mbase dikush s'ka, dikush ka nje liste te gjate, dikush ka vetem nje deshire, madje keto gjera ndryshojne me kohe :)

Hmmmm cfare do doja une petsonalisht te bej para se te vdes:
1.Te hy brenda ne nje piramide ne Egjipt (perhere them nuk do vdes pa e pare Egjiptin :D )
2. Te vrapoj ne ate gjelbersine e maleve te larta te Skotlandes duke bertitur: FREEEEDOOOOOM :p
3. Te shikoj nje here live nje Aurora Borealis
4. Te provoj bungee jumping
5. E preferuara kjo, nje dite te shkoj te vendi punes se @SaK dhe cdo klienti qe do hyje t'i them ky cuni ka AIDS :hidhu::hidhu::hidhu:

Nja dy sugjerime po me lejove :)
1. Do zhgenjehesh kur te futesh brenda nje Piramide. Eshte dicka aq e bukur e madheshtore nga jashte, dhe perfundon ne nje dhome pa shije, pa jete, pa asgje brenda. Nderroje kete ne "Te shoh piramidat dhe Answan"
4. E mbaj mend qe me intrigonte si i ri :) E nderrova me Sky-diving dhe jam i kenaqur. Konsideroje dhe ti.
5. YEAH, JUST DO IT!

Aki

Paint It Black
Ahahahhahahahahaha
Sa te duash ti :)
Prit iher te vi te ti humb klientet pastaj bone listen :p

gurax

Pan ignoramus
Sa e gjat duhet te jet lista qe te konsiderohet list :p
"More than 2 and it's company". Kshtu eshte shprehja. :p

Nje nder gjerat qe kam ndermend te bej ndonjehere eshte te humbas ne labiritnin e Minotaurit ne Krete. No joking.

Aki

Paint It Black
@gurax ekziston labirinti vertete? Ti thua 2 po vete the vetem nje :p
@SaK po kot e ke me mlargo prej ktu po nga dyqani si do me ndalosh :p

n00b

Forumium maestatis
@n00b ca bon me pistolet ndor ti mer

eshte version i modifikuar (modern) i kesaj @SaK
iwkad22-8-awesome-facts-about-star-trek-the-next-generation-jpeg-205959.jpg