Re: Broadband ne Shqiperi?
Fillimisht postuar nga 109UV:
Kopperton, qenkan fshire gjithe ato mesazhe atje siper, s'besoj se ka nevoje per nxemje. Nese jeton afer NY, hajde shkojme diku per nje kafe /pf/images/graemlins/tongue.gif e i zgjidhim keto pune. [/QB]
Emo u hodh ky Gaxhaku ketu si kaposh kur i ktheva pergjigje nje Mand se doni te vazhdoni idiotesine paguani malazez, italian, maqedonas per celular,internet,etj. dhe mos i jepni oferta studentave te huaj qe kane eksperience konkrete ne shuma qe ata mund te vijne ne Shqiperi. Duhet te sensibilizohet publiku shqiptar qe at shqiptare qe i duhen per pune cilesore nuk vijne sepse jo se nuk kane deshire por shancet jane me te mira per ta diku gjetke. Kete qeshor dal nga shkolla. Po gjeta pune te mire i thashe per 5 vjet mos me teper "adios" Shqiperise. Per 10 mije leke ne muaj asnjeri nga ne jashte nuk vjen. Te puthem me Milon me vone.
Une thashe se me poshte se pa 50 mije dollare ne vit nuk kthehem. Vetem gjysma e internetit ne Shqiperi eshte me qera nga Mali i Zi. Celularet etj. Albtelekomi veprimet teknike paguan italiane qe vijne bejne pune teknike sa frengu pulen ne Shqiperi.
I kerceu damari GuJack sikur e shava nga te gjitha anet e fisit sepse arsye tjeter sdo kishte si e kane Shqiptaret me mire parate i huaji se nje shqiptar tjeter ne thelb ketu derivohet e gjitha.Te gjitha rruget te cojne ne Rome. E po mire rrini i thashe beni qejf pa drita,me cerek interneti sa frengu pulen se ne ketej ne Perendim nuk jemi ne hall sa te ju lutemi juve. Keto ske pare.
Edhe kane nevoje sa nuk mban me kupa dhe bishtin perpjete. Mua vertet me dhimbset nje vend pune qe te marr nje pagese te mire. Po ketyre nuk u dhimbset vetja? Kaq nuk arrijne te kuptojne. Epo mire te ju behet se ne ne vije e kemi punen. Ata jane pa drita,pa uje,me cerek interneti se frengu pulen etj etj. sjam une. Jeta eshte e mbushur plot me ironira.
Keto ishin ato nxehmjet. Kafen kam 2 jave qe nuk po e pi. Kohe skam. Keshtu faleminderit per oferten. Can I take a rain check?