Borat

master of puppets

Primus registratum
Borat

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Kush e ka pare kete film?lexova biografine e personazhit dhe ishte me te vertete super!kur del ne itali ky film?

Katastrofa_23

Primus registratum
Re: Borat

un nuk e kum pa e as qe e kam nermen me pa...se kur del ni film komedi qellimi asht qe krejve npergjithsi me ju pelqy e jo dove po e dove jo....shkurt e shqip...aj krejt i shtin me kesh ama per njerzt e kazakziskiekastadreranit (shum zor asht me shkru emnin e qeti shteti)....e gjynah osht qashtu....dikush kesh e dikush idhnu sbon....se aj me tjera fjal tuj i kesh njerzt e kazakistrtesfatanfkatersaniat....po i shtin tjeter njerz me kesh....nuk bon qashtu....logjikoni vet ju psh....qysh ju kish dok juve nese dikush bon hajgare (perbuz) me naj njo nforum e tjert rrin veq keshin....qashtu edhe kazakistreejakazistani.....mar bota kesh e ata kaj...nuk kajn ama inati ju vjen....un psh kum kooooooop krejt kur e paten transmetu nifar emisioni prej shqipnis ktu nskandinavi...se qysh jetojn shqiptart e shqipnis...qfar kushte kan....mka ardh inati...se ata nuk kishin inqizu diqka mir po ishin shkue e kishin inqizu ku o keq e mas keqi....e pranondoje un e kum bojkotu ket fil....

PARANOID

Forumium praecox

Borat eshte komedia me e bukur e vitit te kaluar. Film shume origjinal, pa efekte speciale. Problemi i vetem qe kisha un me te eshte eshte kur 2 meshkuj zihen laskuriq /pf/images/graemlins/smile.gif Ajo skene mund ta kishin lene pa e shfaqur. Italisht nuk e di sesi do duket filmi, po e pe, shife anglisht.
...twisting your mind, smashing your dreams ... hehe

regele

Forumium maestatis

Film e kot, me skandaloz nuk kisha pare ndonjehere! Nuk ju keshilloj te paguani bileten per te pare kete film karagjoz!

M

Mortal

Guest

Mua me zuri gjumi ne theatre 10 minuta pasi filloi. Te mos ma kishte blere ticket shoku im, do me ishin ngritur bubat.

pinkparadise

Forumium maestatis

dmth mesa shof, un qekam e vetja qe e paskam pelqy ket film /pf/images/graemlins/laugh.gif

-kjo eshte motra ime, eshte prostituta e 4-t e qytetit /pf/images/graemlins/laugh.gif
-ky djath eshte bere me qumeshtin e gruas time /pf/images/graemlins/laugh.gif
-sexyyyyyyyyyyyy time...
/pf/images/graemlins/laugh.gif ...nejseee....

u74

Primus registratum

Jo moj vajze jane edhe miliona te tjere neper bote.
Ne qe jemi emigrante dhe jemi te deturuar te mesojme gjuhen dhe ti pershtatemi kultures se vendit ku jetojme na djeg pak /pf/images/graemlins/laugh.gif ... por... cili eshte ai qe nuk e ka pare veten ne sutuata komike gjate komunikimeve fillestare ne nje gjuhe te huaj /pf/images/graemlins/shrug.gif eshte me te verte gazmore !

elviskelmendi

Primus registratum

my name is borat!!! im from kazakhstan! this is my sister! shes the best prostitute in kazakhstn ahahaha ....
you have a gentle face and an erotic body ahahaha
asht filmi komik ma super dhe origjinal qe kam pa nojher ne jeten teme....

bona

Primus registratum

katastrofe

po ta bente boratin sasha ne shqip do ta fliste shqipen si ti.

Al-Punk

Still here

Me thene te drejten filmi eshte shume komik dhe karagjoz. Nese dikujt nuk i ka pelqyer, te kontrolloje nivelin e moralit me te cilat i gjykon gjerat. Humori eshte gjithmone pak Banal dhe theres. Filmi ishte ironik, citonte varferine dhe pasojat qe sjell (Kazakistani), nga ana tjeter, citonte Pasurine dhe Injorancen qe sjell (Ameriken).

Kritikojeni cfare shihni, po mos e gjykoni!

(Duhet te permend qe nje skene nudo ishte pak e tepruar dhe teper banale, po dhe ajo ben pjese e kultures amerikane pak a shume)

Anana

Primus registratum

Hey e vute re si Kazakistani dukej si fshatrat e Shqiperise? Ajo lokja ne fillim komplet si ato nenat shqipo. Po ato kenget e filmit, me bismila e shiki shiki java? hahaha, Ne i kemi ato ne Shqiperi, i nxjerr televizori, hahaha sa kam qesh. Une sa s'rashe nga karrigja tu qesh me ate film. Ishalla eshte akoma ne kinema te iki ta shof prap. Edhe meshkujt qe puthen pllaq e plluq tamam si ne Shqiperi ose kur kercejne vetem meshkujt pa grate, si neper dasmat shqipo.

regele

Forumium maestatis

Ato fahtarat e Kazakistanit, jane fshatrat e Rumanise, madje dhe gjuha qe flasin atje ata fshataret eshte rumanisht! Nese Borat do kishte vajtur seriozisht en Kazakistan, me sigur qe do ta kishte ngrene nje dru te mire!

Al-Punk

Still here

Xhirimet jane bere me verte ne nje fshat Rumun dhe gjithcka eshte reale... Asgje nuk eshte shtuar apo sajuar (te pakten keshtu kam lexuar).

Anana

Primus registratum

Te them te drejten s'me behet vone per teknikat. Thjesht thashe qe me kujtovi shqipot filmi. Une kur isha e vogel ikja te nena ne fshat edhe qe komplet ashtu si te Borat, hahaha. He kundershtojeni po deshet po do qesh dhe me juve pastaj.

M

Mortal

Guest

Te pelqesh apo jo nje filem , or for that matter, anything in life, nuk ka te beje fare me "nivelin e moralit me te cilat e gjykon gjerat". Ka te beje thjesht me shije personale. Filmi ishte teresisht nje ironi, banaliteti i hiperbolizuar te cilin fatkeqesisht shume e kuptuan thjesht sepse e tha "media", apo sepse bente "muu".

E une c'flas...une se pashe.

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
(Duhet te permend qe nje skene nudo ishte pak e tepruar dhe teper banale, po dhe ajo ben pjese e kultures amerikane pak a shume)

[/ QUOTE ]

kam qesh me lot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe une. E tallte menderen me amerikanet dhe nxirrte tamam natyren e tyre te vertete, edhe pse Kazakistani del me i humbur ne kete situate, pasi shume njerez duke qene siperfaqesore dhe injorante do e marrin per dokumentar.
Edhe nje gje: pershkrimi i qytetit te tij mund te ishte fare mire ne Shqiperi!