Bojkot TOP-it dhe Digitalbit! Hajdutet e Boterorit

antip

Primus registratum
Bojkot TOP-it dhe Digitalbit! Hajdutet e Boterorit

Nuk e di pse nuk po reagojne njerezit ndaj kesaj vjedhjeje ne mes te dites qe po behet per boterorin 2006. Nuk eshte pare ne asnje vend te botes qe boterori te shihet me pagese. Kjo eshte skandaloze. Ne Greqi e jep ERT (tv kombetar) ne Itali RAI dhe ne Maqedoni MTB (tv kombetar). Kaq vende di une se kam qene keto kohe dhe kam njerez qe jetojne atje. Topi dhe Digitalbi po na mashtrojne sheshit dhe duhen denoncuar. Ne paguajme taksa vit per vit per TVSH edhe pse nuk e shohim pothuajse fare dhe nuk kemi mundesi te shohim for free as boterorin i cili jepet nje here ne 4 vjet. E prape se prape ketu nuk flet asnjeri... Po mire o njerez po ju zhvasin ashiqare dhe nuk e ngrini zerin fare... /pf/images/graemlins/confused.gif
Ptu... vend i qelbur hajdutesh... /pf/images/graemlins/madie.gif

ujku81

Primus registratum
Re: Bojkot TOP-it dhe Digitalbit! Hajdutet e Boterorit

Mire ndeshjet, po kane blloku dhe emisionet me komente te italianit. Ne vend te tyre jemi te detyru te shofim "Sokolo Balla show" qe ta shpif me pseudo komentet qe bejne. /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mos e vrisni menien. Dilni pini i kafe nëpër lokale me at rast. Kush thot që qeveria shqiptare nuk menon për mirqenien e popllit të vet? Ja, tani duhet të rrisim kontaktet shoqërore dhe nuk ka rast më të mirë se duke parë një ndeshje futbolli në lokal, si njerëz të civilizuar /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. Knej ka jom un nuk e jep CBC apo RadioCanada (TV kombëtare) botërorin pasi është një eveniment vetëm për sportdashësit dhe ku Kanadaja nuk merr pjesë.

S

Scorpion

Guest

Pse qani mer, une po e shoh per qejf te ARD e ZDF mer njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Gjeta listen e TV neper bote qe transmetojne boterorin
Lista e TV te Boterorit
Mund te shikoni se ne gjithe Europen, jane TV kombetare (pa pagese) ato qe kane te drejten e transmetimit te Boterorit. Vetem ne Shqiperi çuditerisht figuron TV privat "TOP Channel". /pf/images/graemlins/confused.gif Theksoj ketu se nuk permendet fare "Digitalbi" qe qofte edhe per formalitet konsiderohet i veçuar nga TOPi.
Edhe pse tani kane filluar te transmetojne nga nje ndeshje ne dite (pasi u ngopen se shituri Digitalb-e) nuk me del inati me keta hajdute te ndyre...
Kuptojeni o njerez qe Shqiperia eshte i vetmi vend ne bote ku VJEDHJA eshte e mbrojtur me ligj... /pf/images/graemlins/mad.gif

Matan

Primus registratum
Re: Bojkot TOP-it dhe Digitalbit! Hajdutet e Boter

Lubardhi: Kuptojeni o njerez qe Shqiperia eshte i vetmi vend ne bote ku VJEDHJA eshte e mbrojtur me ligj...

Haha, kuptojeni u njerez qe tani jetoni ne kapitalizem e s'ka me te mira per te gjithe por vetem per ata qe paguajne. Tani boll me te qara. Digitalb e ka ble e natyrisht qe do ta shfrytezoje se nuk eshte e mire shoqerore shikimi i boterorit.

antip

Primus registratum
Re: Bojkot TOP-it dhe Digitalbit! Hajdutet e Boter

Nuk e ka ble Digitalbi por TOP Channel... dhe e transmeton me pa te drejte ne Digitalb.
Po ta kishte blere Digitalbi tarifa e blerjes do ishte krejt tjeter se eshte TV me pagese... besome dhe TOPI nuk do te kishte bythe ta blente.
Ne KAPITALIZEM jane dhe Franca, Greqia, Maqedonia, Zvicra etj, etj, por nuk i bejne shtetasit e tyre te paguajne per Boterorin qe vjen 1 here ne 4 vjet... Ky eshte krim. Cdokush paguan nje takse vjetore per ate TV kombetar qe ka ndaj dhe pretendon qe kjo takse t'i rikthehet ne nje fare menyre... Por TOPi i qelbet ia ka mbush xhepat me leke atyre te TVSH-se dhe ia ka mbyll gojen qe te mos flasin per kete gje. Turp... /pf/images/graemlins/mad.gif
Kapitalizmi nuk eshte sistemi i vjedhjes...