Re: Bodybuilding.
Kur thash "proteine ne pije dhe ushqime" desha te thoja "Protein shakes" (Pije proteinike), me keto duhet te jesh i familjarizuar, duhet patjeter nje e tille pas stervitjes ne menyre qe te rikuperosh muskujt dhe te arrish te perfitosh maksimimin nga puna e kryer. Pervec kesaj ushqime te pasura me proteine, peshk, pule, veze, etj etj.
Dieta ime eshte (pervec fundjaves) Proteine e larte, Karbohidrate ne nivele mesatare, Yndyre e ulet. Me kete lloj diete optimizon rezultatet, plus mund te hash thuajse c'te duash me pak kujdes. Eshte gjithmone mire te pergatisesh ushqimet e tua vete, ne kete menyre ke kontroll te plote mbi ato qe fut ne organizem.
Kam gjetur nje marke toni te konservuar (Richmond Tuna Fish)qe ka gjithsej vetem 68 kalori dhe 30 grame proteine.
BumbleBee ka 160 kalori dhe 24 grame proteine.
Me vone nuk do flas me per ushqimin por per ushtrime te ndryshme, dhe menyra per tu stervitur te cilat do mundohem ti ilustroj me figura.
Personalisht jam per nje trup qe ruan akoma format natyrale dhe nuk kam aspak qellim qe te behem si ai robi me lart, me duket deformim dhe aspak gje e kendshme per syrin.