blue_ja lepurushja edhe 100 zemer :-)

MLK

Primus registratum
Re: Gezuar Blue

Po mij blue /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif nje ket i ke per ditelindje, ne myre miqesore sigurisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu m'raft nji pik q1 s'e paskam pa ma par kte temën e s'paska than gja kerkush. Megjithse ma mir von se kurr.

Blu, pafsh 1000 dit t'bardha si kjo e datlindjes e ta pruft Zoti mar e ma mar.

blue_rose.jpg
anniversaire.gif

bebi

Primus registratum

MLK, ma kadal se jam e vogel /pf/images/graemlins/blush.gif

Kondra me tan' at urim gati-gati m'u duk vedja si me kene ne pixhere t'trenit e ti poshte tuj m'pershndet me dor' /pf/images/graemlins/laugh.gif
flm e i njejti urim vlen edhe per ty... /pf/images/graemlins/wave.gif

FIXHI USA

Primus registratum

EC GEZUAR PER SHUME VJET /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

bebi

Primus registratum

Pllaqi, ku me ec mor /pf/images/graemlins/laugh.gif se s'jam tuj ndjek ndoj petull /pf/images/graemlins/grin.gif
flm /pf/images/graemlins/wave.gif

jak /pf/images/graemlins/angel.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

mendt i kam me pushime iher per iher, po sa t'me vijne do t'i tham ca m'ke than' ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

flm /pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Kujdes mos ti kapi dielli mend kur t'jen me pushime, se kan me tu nxi krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo po duhet me i ly me kos qe mos te dalin fllucka ka mendt /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum

flluskat duhen kajher per me ju fresku pak /pf/images/graemlins/goofy.gif
edhe mso si bahen vizitat /pf/images/graemlins/tipsy.gif merr shembull prej zogut (nji kat ma posht, ka ngatrru deren /pf/images/graemlins/grin.gif prej emocioneve) po i fjal' n'tok' s'i ka ra /pf/images/graemlins/cooli.gif

pse m'gergan', ik se jam e vogel iher /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Po se po dum me e kon stafeten ne dur te sigurta, pranej po te....
Per at fjalen me duhet perkthys /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum

ik mor shejtan, dur t'sigurta thot'. ik se jam e vogel, m'len t'rritem /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Fidani, qet behet i drejte dhe i shendetshem, ne menyre qe t'zbukuroj sa me shume ambientin qe rrethon, duhet me u vadit qysh i vogel, e peredite!
Na per t'miren tuj po munohena /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

t'paska marr malli per aksion /pf/images/graemlins/lol.gif
kan' ik ato kohe, iku vapa me gushtin grupi /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Humori çliron energjite negative te njeriu, mos godisni me çekiç ata qe kontribojne te luftojne te keqen, se vet e keqja ka me ju kundervu /pf/images/graemlins/laugh.gif
U bo kohe qe nuk po m'kerkojn per vullnetar, keshtu qe thash po vesh kominoshet e po mor i kove me uje n'dor /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum

t'a paskan vlersu me 5 yje koven /pf/images/graemlins/lol.gif

merci pour la chanson.
t'a shofim a po shtojne edhe ndoj yll tesh q1 kalxova se je romantik /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

bob

Primus registratum

gezuar BLUE!!!!!!!!!!!1

nuk e di sa jam me vonese por GEZUAR DHE SHUME URIME! /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Flm rambla /pf/images/graemlins/angel.gif

great, je i muj e i dit' me vonese /pf/images/graemlins/grin.gif , dmth e kisha me 21 t'mujit t'kalum.
po s'ka gja, urimet jan' t'mirprituna gjithmone.
flm /pf/images/graemlins/wave.gif .

MLK

Primus registratum

Une po t'uroj per ket vit qe vjen pra, se kam frike mos harroj apo mund te me dali ne nonji pune /pf/images/graemlins/laugh.gif