blue_ja lepurushja edhe 100 zemer :-)

Daniel H

Primus registratum
Re: Gezuar Blue

Blue se s'te kam pyetur?

Per te vendosur kete nick, mos je inspiruar nga flamuri i PD-se? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/grin.gif
o pishmo, po ktu ke gisht ti? (se edhe ajo me ka ba ket akuzen lol)

BMW, isha e vogel kur zgjodha ket nick. Isha ne fazen e kulmit te romanticitetit /pf/images/graemlins/tipsy.gif prandej u inspirova prej trandafilave blu, e n'fakt n'fillim krejt, kshtu e kisha nickname, Blue Rose e statusin e kisha shiraz, dmth lule per tu pire ne gote /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ndoj pytje tjeter a ka zotnija juj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ps: me kalimin e kohs u ktheva ne Blue, u inspirova prej qiellit e oqeanit/detit/lumit/liqenit/prrojit/kanalit/brrakave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Daniel H

Primus registratum

Uroj mos kthehesh ne Bla bla bla me keto modifikime te nickut /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

jo jo se nuk je aq inspirus /pf/images/graemlins/tipsy.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Daniel H

Primus registratum

Une s'e kam nickun Dalai Lama, prandaj pretendimet e mia jane modeste persa i perkasin inspirimit te te tjereve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

I love new york

Primus registratum

Blueeeeeeeeee - happy Birthday /pf/images/graemlins/kiss.gif

Sorry qe e paskam pa temen me vonese, /pf/images/graemlins/idea.gifsi me paska shpetu /pf/images/graemlins/blush.gif

Te Uroj gjithe te mirat, shnet, fat e lumturi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

happy-birthday-1.png

Diavolessa

Valoris scriptorum

O yll u befsh 100 vjece .....

Te puth fort fort fort se me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif

pS: Me fal vonesen zemer ama kam qene shume e zen /pf/images/graemlins/frown.gif
angel.jpg

bebi

Primus registratum

thnx babes /pf/images/graemlins/angel.gif , s'ka problem per vonesen, se u msova me posten /pf/images/graemlins/laugh.gif q1 po mi bjen me vonese pjesen masive t'peshqesheve /pf/images/graemlins/cry.gif

pap ... /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: Bmw /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

2002-68-04.jpg

edhe 100 e dashur... qofshin sekondat,minutat,oret,ditet,javet,muajt e vitet e tua gjithnje te lyera me ngjyren me te bukur... me blu /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Gezuar gezuar e me ça te doje zemra....

P.s Nuk e dija qe urohet datelindja per femnat pas moshes 46 vjeç une!

pppppaa

Primus registratum

Ej BLUE, bashke s'njifena, po meqe me ra rruga ketej po te uroj dhe une "Hajt dhe 100 vjec, e shnet, pare e cuna t'bukur ishallah"

P.S. Kjo e fundit se nga sa kuptova je goce. Po je cun mos e merr parasysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

S6 flm /pf/images/graemlins/smile.gif edhe ditet e tuja pacin ngjyren e lumtunis... blu.

MLK flm e me i nuse si yll /pf/images/graemlins/grin.gif
pse i kalxon sekretet mor /pf/images/graemlins/frown.gif vec ti e dishe moshen teme . se mos thu edhe peshen, se mandej s'me flet kush ma n'af /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Poster tu rrit't ndera e mi ki parasysh njato peshqeshe q1 m'kan met pa ardh.
upss, ti keke poster, jo postier /pf/images/graemlins/grin.gif

thnx guys /pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Peshen nuk e them se ma ke thon me gallona lol me ato njesite matese amerikone e si pa shkoll qe jam nuk po di e bo konvertimin ne kg lol
Po me uroke ne nuse pale! Ka menyra ma t'mira me vra veten hahahaha

bebi

Primus registratum

poo, me ndi fisin kur t'thot: he kur po martohesh /pf/images/graemlins/grin.gif

ps: kusho, andej ka kuzhina mos m'thirr kot, se s'futem se mbledhen kallabllek. kam gjakun e amel brrr mushkajat /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

A po e don nji ka ato pallaskat qe vrasin mizat me i perdor me vra mishkonjat e guzhines?

bebi

Primus registratum

a m'ke than' ti vet'???
gjakut ton' nuk i shkon me u fut' n'kuzhin', lene maaaa me u marr me miza e mushkaja. /pf/images/graemlins/cooli.gif

a ke pru gja iher' /pf/images/graemlins/grin.gif se pata edhe ditlindjen. jeee si i shkohet kujt per ditlindje pa gja n'dor /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Vallaj ishe tu pi cigare kur erdha si kom pas duret bosh per bes oj çike! lol

Daniel H

Primus registratum

O Bluje u be kjo ditelindja jote si muaji i Ramazanit, 30 dite /pf/images/graemlins/tipsy.gif.
Do i japesh fund ti apo te bej ndonjerin kurban une per Bajram? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ne jena tu bo te 40-tat e vdekjes, jo mos bojm te 30-tat e lindjes! /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe po bone kurban i bi te na shkoj 70 dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

MLK, shyqyr q1 jeni shartu ifije me Shkoder, se ju i gur me ca kryt s't'a jepni. Kot u mpreha per peshqesh, ishalla sot i vjet vjen me mend t'tjera te ditlindja jeme /pf/images/graemlins/tipsy.gif

EBM, jepi /pf/images/graemlins/grin.gif