Al-Punk
Still here
Thojne se per here te pare ne Shqiperi debati politik qe karakterizon çdo fushate zgjedhore eshte spostuar edhe ne Internet. Kam vezhguar ditet e fundit perdorimin e mediave sociale nga dy rivalet per Bashkine e Tiranes, Edi Rama dhe Lulzim Basha. Rezultati eshte disi zhgenjyes dhe tregon sa pak njihen dinamikat e komunikimit politik online nga dy kandidatet. Por as shqiptaret nuk duken shume te interesuar te komunikojne me ta ne Internet.
Me poshte gjeni materialin qe kam pergatitur duke perdorur Storify, nga nje ane per te sjellur nje rast perdorimi kontrekt ne shqip, nga ana tjeter sepse eshte shume me thjeshte sesa te mbledhesh gjithe keto elemente direkt ne faqen e blogut. Nese nuk e lexoni materialin te plote klikoni mbi “Load more” ne fund te faqes:
[View the story "Basha, Rama dhe Interneti" on Storify]
Artikuj te ngjashem:
Artikulli i plote...
Me poshte gjeni materialin qe kam pergatitur duke perdorur Storify, nga nje ane per te sjellur nje rast perdorimi kontrekt ne shqip, nga ana tjeter sepse eshte shume me thjeshte sesa te mbledhesh gjithe keto elemente direkt ne faqen e blogut. Nese nuk e lexoni materialin te plote klikoni mbi “Load more” ne fund te faqes:
[View the story "Basha, Rama dhe Interneti" on Storify]

Artikuj te ngjashem:
- Storify: Jepini nje kontekst ngjarjes qe po tregoni
- Publiciteti, Interneti mund gazetat dhe sfidon TV
- Kur nje blogger (shqiptar) informon me shume se gazetat (shqiptare)
Artikulli i plote...