Bixhozi...... cmund te thoni per te?

Petroninsja

Primus registratum
Bixhozi...... cmund te thoni per te?

Bixhozi eshte nje argetim social qe ka qene rreth njerezimit per vite te tera. Pyetja qe parashtroj eshte si e konsideroni?

Semundje apo argetim social??

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1....

edda

Primus registratum
Re: Bixhozi...... cmund te thoni per te?

Per mua bixhozi e keto lojrat e fatit apo jo jane semunje. Kur ulem ne ndonje salle bingo s'me vjen te ngrihem pa harxhu gjithe paret qe kam ne portofol. Kur qeshe ne viene harxhova 200,00 euro (qe i qaj edhe sot /pf/images/graemlins/frown.gif ) duke gjuajtur me pushke ne nje luna park..loja eshte vesi im me i keq ..
help.gif

LEA

Primus registratum

ka raste, kur bixhozi i tejkalon caqet e "lojes" ata qe e luajne behen te semure dhe per ta nuk ehste me leku ne plan te pare. bixhozqinjte e "mirfillte" kane nevoje per kete kick sepse ehste menyra e vetme e tyre, te arratisen per pak kohe nga realiteti i eger. ne keto raste veprimi i bixhozit eshte pothuajse i njeti me ate te droges. te pakten psiqikisht.per lojtarin kronik, vete pjesmarrja ne nje loje bixhozi eshte shperblim dhe ketu nuk merren parasysh fare pasojat. pasoja si humbja e miqve, e familjes dhe e shendetit. dhe te gjithe humbin leket. por shume pak nga keta gjejne nje fund sepse nuk behet fjale per humbje a fitim por eshte vete loja qe ka arritur ta ndryshoje njeriun krejtesisht dhe ne karakter.

kam degjuar raste, ku babi i dy femijve, ka vrare veten nga borxhet e shumta qe i kishte shkaktuar bixhozi.

bixhozi mbase te largon pak nga problemet por nuk i le ato te zhduken totalisht.

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

e dine ate barcalet per nje baba milioner dhe te birin???
nejse po jua tregoj edhe nese e dini
i thone babait djali jot ka filluar te shkoje me kurva po i le leket me kurva
babai-- NUK HARXHOHEN LEKET ME MIA ME KURVA SE KAM SHUME LEK
i thone-- djali jot ka filluar drogen po le leket duke pire te bardhe (kokaine)
babai---NUK HARXHOHE LEKET E MIA SADO TE BARDHE TE PI DJALI IM
i thone-- djali jot ka filluar bixhozin
babai-- MOS ME IKEN LEKET

LlamBo

Primus registratum

Per mendimin tim bixhozi eshte semundje .Mbaj mend dikur qe humba pervec lekeve edhe arturinat qe kisha me vete,dhe qe ate dite STOP larg meje.

genti1

Primus registratum

Te flasesh per bixhozin duhet te kesh parasysh dhe llojet e tij.Jo nga provoja ime por me sa kam par degjuar ne fillim eshte nje argetim pastaj behet nje semundje,ose shumica i futen thjesht kur i thone 'per nje dor',pastaj vjen dora tjeter derisa te griset astari i xhepit dhe pastaj te heqin dhe br....
Kur thashe ne fillim per llojet e tij kisha parasysh bixhozin ne kazino,me shuma te llahtarshme,dhe bixhozin ordiner ate te rruges me 5 leksha.
Une per vete kete vit qe shkoi vura dy baste ne nje shume te konsiderueshme:1-Gjermani -Kamerun 2-0 dhe 2-Gjermani-Korea Jugut1:0 per kampionatin boteror,tek te dy nuk dola keq...
Petroninse nuk ta keshilloj nje gje te tille,thjesht per ta ditur nje nder bixhozxhijt me te medhenj kur beri llogarite ne fund te jetes doli i fituar vetem me nje "5" leksh..
Nuk thote kot populli bixhozi te len pa breke...
Cao............ cao..........

Kordelja

Valoris scriptorum

Shume i rrezikshem, ves i ndyre, dhe si te gjithe veset e tjere nuk mundet ta besh zap,nuk mundesh ta rrallosh, ka vetem nje rrugedalje.LARG TIJ!

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Shume i rrezikshem, ves i ndyre, dhe si te gjithe veset e tjere nuk mundet ta besh zap,nuk mundesh ta rrallosh, ka vetem nje rrugedalje.LARG TIJ![/qb]
po te hyni krymi zor se mund ti qendrosh larg

enderr e njomet

Primus registratum

Kur shkoj ne kazino kam ndermend ose te fitoj ose te bej qejf.
Kur shkoj per te fituar, ulem ne tavolinen e black jack (21-sh per juve qe mbase nuk e dini cfare eshte) me 100 dollare, FITOJ 100 te tjera dhe iki. E kam praktikuar shume here kete dhe asnjehere nuk kam dale i humbur.
Kur shkoj per te bere qejf, ulem me 100 dollare, edhe kam per borxh te rri aty deri sa te lodhem se luajturi ose deri sa te humb te tera parate. Kam qene rreth 1000 ose dicka me teper fitim, edhe i kam lene te tera thjesht sepse nuk kisha vajtur aty me mendjen per te FITUAR.
Ja... gje e thjeshte.
Bixhozi eshte argetim nese e shikoni ne kete prizem, por patjeter qe eshte gje e ndyre nese e beni sic e bente nje miku im, i cili fitoi 30.000 dollare brenda dy javesh dhe i humbi te tera brenda 2 ditesh... e jua garantoj qe ai nuk kishte ardhur aty per te bere qejf...

Cleopatra

Forumium praecox

Jam tip qe me pelqen te provoj e shijoj cdogje.
Por cdo gje e ka nje limit.Nese kalon max kalon ne semundje.

Kondrapedali

Kondrapedali

Po arrite ta kontrollosh, luaj. Vetëms e duhet shumë kujdes e vullnet që mos mbetesh fillikat mes 4 rrugëve. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Hellena

Primus registratum

Te dish te thuash STOP .. pasi ke marrur nje dore leke ... ajo eshte trimeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Kjo teme na takon mua me Dahlia /pf/images/graemlins/grin.gif ka lezet te luash pak sic luajme ne /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif me ka ca borxhe por do ti laje /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

olololol

Primus registratum

Me gjithe te keqiat e tij , rrenimin financiar
Mbetet nje nga pasionet e njerzve, i pashmangshem.

Ramses

Forumium praecox

Droge...Me e keqja ndoshta...Se nuk shkatron vetem veten tende por dhe njerzit qe te rrine prane...

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Droge...Me e keqja ndoshta...Se nuk shkatron vetem veten tende por dhe njerzit qe te rrine prane...

[/ QUOTE ]

Te drejt ke sic po shkaterroj dhe un njerezit qe kam prane si psh Dahlia /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ismaili

Primus registratum

E keqja eshte sepse gjithmone fiton kur luan per here tpare.

cacol

Forumium maestatis

Bixhozi me pelqen shume... aq shume sa do doja te kisha nje kazino timen, meqe te gjithe klientat humbiskerkan /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

2celjan-fr3

Primus registratum

Une vuaj nga semundja e bixhozit dhe kam humbur shume per ate dhe jo ne planin e parave, eshte nje adiktim i vertete, sa here qe kaloj nga vendi ku luhet cdo pjese e trupit eshte ndryshe, cdo mendim qe kisha 1 min me para shkon ne plan te dyte, i gjithe perqendrimi im eshte tek ai ylli i fundit do te vi apo jo.Kur vjen momenti per te ikkur eshte e njejta ndjenje ajo e vetmise pasi i ke humbur te gjitha e vetmja gje qe te mbetet besnike eshte ndjenja e forte adiktuese, e cila te ndjek kudo dhe shpresa se do te futesh prape se shpejti, popo per ate yllin e trete

Une jam pro kazinove, njerezit aty shkojne per tu argetuar dhe jane pergjegjes, ata qe kane para zakonisht vendosin nje shume parash per ti shpenzuar ne kembim te argetimit dhe kjo ska gje te keqe, pastaj ata njerez qe dalin nga rruga jane kryesisht njerez problematik dhe problemi qendron mbi ta.
Sa do te kete kerkese do te kete oferte, mos kerkoni mos te kete kazino por kerkoni te mos kete njerez te dobet qe duhen ndihmuar