Re: Bin Laden
Fotografitë, për të cilat ti pyetesh me dyshim "se prej kah mbinë tani" nuk mbinë TANI por janë fotografi zyrtare të agjenturave botërore të lajmeve, p.sh. REUTERS, AFP, NEW YORK TIMES nga N A S A (me anë sateliti) si dhe nga p.sh. kamerat e sigurimit që janë gjithku përreth PENTAGONIT.
QE PAMJA E PENTAGONIT KU ËSHTË PËRPLASUR "AEROPLANI", MENJËHERË PASI ËSHTË FIKUR ZJARRI - ASKU NUK KA PJESË TË AEROPLANIT:
KËTU MADJE E SHIHNI GJATË FIKJES SË ZJARRIT DHE PËRSËRI ASKUND ASNJË COPË E AEROPLANIT:
KËTU SHIHNI, SIPAS SHKATËRRIMIT NË NDËRTESËN E PENTAGONIT, NJË KRAHASIM ME MADHËSINË E NJË BOEINGU I CILI GJOJA ËSHTË PËRPLASË NË TË. SHIHNI SE SIPAS SHKATËRRIMIT DO TË DUHEJ QË PJESA MË E MADHE E AEROPLANIT TË KETË MBETUR JASHTË, MIRËPO ASKUND NUK KA PJESË:
NDËRSA KËTU SHIHNI BËRTHAMËN E METALIT TË WTC, E CILA GJOJA ËSHTË "SHKRIRË" NGA DJEGIA E KEROZINËS:
TANI SHIHNI EKSPLODIMIN DHE DJEGIEN NGA KEROZINA E AEROPLANIT - SHIHNI SE SHUMICA (POTHUAJSE 100%) DJEGET JASHTË NDËRTESËS:
KËTU E SHIHNI SKEMËN E DJEGIES, KËSHTU QË FLAKA E KEROZINËS POTHUAJSE FARE AS NUK E PREKË BERTHAMËN E METALIT:
NDËRSA, çështja se pse Amerika i ka acaruar marrëdhëniet me Gjermaninë...hm...JO AMERIKA, por George W. Bush (presidenti i cili i vjedhi votat para syve të mbarë botës). Unë nuk kam asgjë kundër AMERIKËS, fundi i fundit Amerikës i falënderojmë edhe ndihmën në luftën kundër ÇETNIKËVE, por atëherë ishin demokratët në qeveri. Që nga momenti që G.BUSH i ka vjedhur votat dhe ka ardhur në fuqi - NUK ËSHTË DUKE BËRË ASGJË TJETËR vetëm se të ACAROJË MARRËDHËNIET ME TËRË BOTËN. Që në momentin që ka ardhë ai (E DINI SE GEORGE BUSH ËSHTË SHUMË I LIDHUR NE KONCERNET E NAFTËS, ai është biznismen nafte), ka tentuar që në çdo mënyrë t'i okupojë vendet ku ka naftë, dhe pasi në Arabinë Saudite etj. veç i ka ato, atëherë i kanë pasë mbetur vetëm edhe disa "rebelë-shtete", apo si i ka quajtur ai "boshti i së keqës", pa i pasur nën kontroll. Këtu bëjnë pjesë AVGANISTANI, IRAKU, IRANI, SIRIA, etj.
Pa shih p.sh. Korenë Veriore E CILA MADJE HAPTAS I KA SHPALLË LUFTË AMERIKËS dhe është KËRCËNUAR SE DO TË HEDHË BOMBA ATOMIKE MBI AMERIKË - pse nuk po e sulmon më parë Amerika (lexo: BUSHI) atë, por e sulmoi IRAKUN? SEPSE NË KORENË VERIORE NUK KA NAFTË!!!
Fundi i fundit, unë nuk i shpifë këto të dhëna: i kam marrë nga revista NAZCA, dhe ajo i ka nga ekspertë të shumtë botëror, nga të cilët ka shumë edhe amerikan. A e din ti se cili është LIBRI më i SHITUR momentalisht në botë (pothuajse gjithku ka zënë vendin e parë)? Është libri "Stupid White Men" (Njerëzit e bardhë budallenj) nga Moore, i cili është amerikan ndërsa libri ka nëntitullin "barazim i llogarisë me George W. Bush" ku autori flet ME ARGUMENTE për KATASTROFËN në të cilën e ka sjellë BUSHI Amerikën që nga dita që i vjedhi votat e lira të popullit...LIBRI ËSHTË SHKRUAR MADJE PARA SULMEVE TË 9/11!!!! Kështu që mos të thotë dikush se mos ndoshta edhe Moore është terrorist e tani për "inat" po shkruan ashtu...