Best Internet Service Providers In Albania

roxherskrasniq1

Primus registratum
Prsh tgjithve... do doja me dit cila nga kompanite ne shqiperi ka internetin me tmir nlidhje edhe per lojra me ping sa me te ulut, po perdor vodafone dhe ping minimal esht 70 dikush mundet mem ndihmu me naj sygjerim?
 
Top