Besoni tek dashuria me shikim te pare?

Megg

Carpe Diem
Un besoj te dashuria me shikim te pare... Sepse e desha mamin tim qe ne momentin qe hapa syte...:D

Megg

Carpe Diem
Lool e vetmja dashuri qe ste le ne balte,se per te tjerat....
do te te vije ''me mire'' kur ta kuptosh si eshte....

Anavlore

Forumium praecox
Lool e vetmja dashuri qe ste le ne balte,se per te tjerat....
do te te vije ''me mire'' kur ta kuptosh si eshte....
mos ti pergjithsojm gjerat,, qe te enderrojn pak ata te vegjlit :p si puna ime :p :hidhu: asnjeher si dihet, ne fund te fundit mbetemi njerez dhe nuk perjashtohet mundesia qe ne nje cift te duhen te dy ne menyre reciproke

Megg

Carpe Diem
mos ti pergjithsojm gjerat,, qe te enderrojn pak ata te vegjlit :p si puna ime :p :hidhu: asnjeher si dihet, ne fund te fundit mbetemi njerez dhe nuk perjashtohet mundesia qe ne nje cift te duhen te dy ne menyre reciproke
E drejte,,,lool me duket se u plaka se kam fillu te filozofoj nga pak :(
:qaj::bang::furious:

Megg

Carpe Diem
Beni gjithcka per dashurine se me te ver8 ja vjen. Mos u dorzoni kurre se si dashuria e pare me nuk gjen. Jepni cdo gje per te qene te lumtur. Mos pyesni asnje qe ju thote se do dilni te humbur. Ne jete lumturia vjen vetem nje here prandaj mos e lini tju ike duke degjuar te tjere...

Sweety el

Locus omnem
po mos ti besoja nuk do ta kisha personin qe une dua.dashuria me shikim te pare eshte spontane.shikohu sy me sy me nje cun ose goc dhe ne bark te levizin fluturat.me sakt e dine keta qe jane te dashuruar.,,,,:)

Anavlore

Forumium praecox
po mos ti besoja nuk do ta kisha personin qe une dua.dashuria me shikim te pare eshte spontane.shikohu sy me sy me nje cun ose goc dhe ne bark te levizin fluturat.me sakt e dine keta qe jane te dashuruar.,,,,:)
:p hahah shume interesante