Beni nje prezantim te shkurter per mua......

Sweety el

Locus omnem
ju lutem beni nje prezantim qe une tju njoh me mire se kush jeni ju dhe me ke une komentoj dhe flas cdo dite dhe ndaj mendime.......

Megg

Carpe Diem
Hi,Megi me quajne,ndryshe me therrasin .....po hajt mo....
Mmm,,,ja rri ke ky forumi te shty kohen ...
Nese do gje tjter hap gojen,leviz gishtat ne taste dhe pyet:D

Wii

Grupi i të moçmëve!
Jam Wii...emri i vertete eshte icik ndryshe kuptohet :p ne kohe te lire mundohem me i hap pune vetes ^_^
nei gjo te modhe nuk ka ca me thon...shtyj diten duke bo rolin e studentit :p

Wii

Grupi i të moçmëve!
nuk jam as une e nuk eshte i imi :) Shpresoj ne nje te ardhme te afert ama per nje mrekulli te tille :)

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
une jam Planetaria :p mos me shikoni se jam kaq kozmopolite :) por jam goca me e thjesht ne planet :p

Ps: mos kerkoni me shume, me kaq i thash te gjitha :p bej shaka :)

Hank

Valoris scriptorum
Une jam person qe nuk me ben dot shok shume lehte, por nuk ke probleme po me bere armik. Nuk te sfidoj, nuk te sulmoj pasi jam me verte tip i qete! :)
Megjithate e vleresoj shume shoqerine dhe argetimin

Kondrapedali

Kondrapedali
Kondra, e thot vet llafi. E kom dyst, shof qefin tim ne i hypi nervat dynjos. M'pëlqe me qen me shoq dhe e kom t'vështir me i konsideru të tjerët armiq. Çështje parimore dhe ... dembelizmi. Përse t'i luftosh kur mund t'i injorosh?

gangsterja

Primus registratum
Po tregohem e sinqerte
Jam 16 vjec jetoj ne burrel,nuk jam goce e keqe edhe pse kam pseudonimin e tille.Nuk eshte se kam shume shoke/shoqe mund te kem2-3 max.E hapa kete per te zene ndonje shoqe te mire.Shoqet e klases s'me kan qejf pasi sillem mire mesoj dhe vishem thjesht ndersa ata me nga 2-3 te dashur etj.................Quhrm jetmira.S jam as ziliqare e as inatcore kam disi nerva.

Narkomane

Valoris scriptorum
Po tregohem e sinqerte
Jam 16 vjec jetoj ne burrel,nuk jam goce e keqe edhe pse kam pseudonimin e tille.Nuk eshte se kam shume shoke/shoqe mund te kem2-3 max.E hapa kete per te zene ndonje shoqe te mire.Shoqet e klases s'me kan qejf pasi sillem mire mesoj dhe vishem thjesht ndersa ata me nga 2-3 te dashur etj.................Quhrm jetmira.S jam as ziliqare e as inatcore kam disi nerva.
sa budallacke paskam qen dikur :p :D

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Ja te prezantohem edhe une qe te kesh mundesi te debatosh ti shoqja/zonja/zonjusha sweety el

Emri: Bexhet ( por shoqeria me therret Qamil )
Mbiemri: Ska rendesi
Datelindja: **/**/****
Vendlindja: Maternitet
Vendbanimi: Ne shtepi time
Bindje politike: simpatizant Pd e ps e lsi
Nr i pashaportes: 089654285
Ta pershkruaj veten me nje fjale?
Polemik

Per info te tjera nqs ste mjaftojne me thuaj.

P.s Teme me interesante sesa kjo nuk kisha pare ndonjehere. :p

Pinky

Forumium maestatis
Ja te prezantohem edhe une qe te kesh mundesi te debatosh ti shoqja/zonja/zonjusha sweety el

Emri: Bexhet ( por shoqeria me therret Qamil )
Mbiemri: Ska rendesi
Datelindja: **/**/****
Vendlindja: Maternitet
Vendbanimi: Ne shtepi time
Bindje politike: simpatizant Pd e ps e lsi
Nr i pashaportes: 089654285
Ta pershkruaj veten me nje fjale?
Polemik

Per info te tjera nqs ste mjaftojne me thuaj.

P.s Teme me interesante sesa kjo nuk kisha pare ndonjehere. :p
gezohem un jam bedria me pelqyen te dhenat e tua
Ps do ishae lumtur te te qerasja me nje kafe:p