Pune bej perkthime ne italisht dhe spanjisht

F

fabi

Guest
bej perkthime ne gjuhet italisht dhe spanjisht te cfaredo dokumenti (cmim i diskutueshem) , material i shkruar apo dhe i folur . jam njohese shume e mire e ketyre gjuheve. kam punuar dhe me pare ne bashkine e beratit me … Me shume

Continue reading...
 
Top