Befason Gjenerali me i famshem dekadat e fundit ne Greqi

Gjenerali i ushtrisë greke befason: “Do largohem jashtë vendit për punë, nuk ia dalë dot me ato pak të holla që marrë këtu”

Është padyshim gjenerali më i famshëm i ushtrisë greke dekadat e fundit.
Fjala për ish shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Greqisë, Gjeneralin, Frangos Frangoulis, i cili fitoi besimin dhe simpatinë e kolegëve dhe të forcave të armatosura gjatë kohës që ai ishte në “timonin” e tyre. Por, gjenerali u akuzua gjatë udhëheqjes së kryeministrit Andrea Papandreu për “grusht shteti”. Pasi doli i “pastër” nga kjo peripeci i mbështetur nga të gjithë, ai shkroi një libër të suksesshëm për Greqinë dhe Turqinë dhe për bisedimet që ai ka kryer në të gjithë Greqinë si dhe jashtë saj.
I intervistuar nga gazeta e madhe greke “Real News”, të gazetarit më të njohu grek, Nikos Hatzinikolaou, ai theksoi se kriza e madhe që ka “pushtuar” vendin e ka prekur shumë e dhe atë pasi pensioni i është përgjysmuar.
“Nuk ia dalë mbanë. Pensioni im nuk më mjafton dhe mendoj të largohem jashtë vendit për të punuar”, është shprehur gjenerali.

scadarsko

Locus omnem
Kote kjo!kur ne qeveri deri dje ishte i perkedheluri i gjithve, tani na qenka varferu kaq shpejt......si me than neser sali berisha po humbi sot,do lagohem NBA shqiperia se SME d'El pension apo rroga.....flliqira KTO njerez. tradhtar 100%

scadarsko

Locus omnem
Po général zotnija.....minimum ka patur rroge 70 mije EUR muaj. ketu kryeministri merr 60 mije jo ai edhe ne NATO.

scadarsko

Locus omnem
I marin i marin shoku..... ska forma tjera !rroga eshte rroge e standartet Jan extra per keto funksionare. qa kujton ti se merr 2 mije EUR sa une?

Hektor12

Locus omnem
edhe aq nuk marrin mos te duket ndonje cudi e di sa merr nje gjeneral amerikan jo me shume se 3000 dollare kur eshte jo ne zone lufte dhe 3 fish kur eshte ne lufte, ka te tjera benefite... edhe ne kete rast jane shkurtuar shume benefite, ata mbyllen televizionin kombetar se shpenzime te shumta

scadarsko

Locus omnem
Nuk po t akuzoj !por rrogat e punve te larta si ky......uuu shoku Jan jo qesharake.ja prsh:vetem mreti que la funksionin e shef forcave armatosura merr 1 EUR vit per person ketu. E ka 12 million banore. e sa Jan KTO eeee gjithkund korrupsion

scadarsko

Locus omnem
Mbret leshit.... kush e pyt ate edhe pak rrezikon shperberje federata belge..... si Yougoslavie dikur !

scadarsko

Locus omnem
Keq a puna dhe ketu zona flandria nerlandofone, kerkon shkeputje NBA zona Wallonie frankofone ou jam une, per arsye se ketu ou banoj une thuajse te gjitha uzinat po mbyllen, e sistemi social belge detyron me ligje te paguajme taksa mbi punenesimin dhe pagen.... ne vend que te marr 4 mine EUR muaj 60% i mère shteti. e keto donte berisha me bâ dhe ne shqiperi.....

Hektor12

Locus omnem
mbase po nejse ... gjithcka eshte per te mbajt te ardhurat dhe ritmet e veta te fitimit ... jane mesuar ... po jo gjithcka shkon si e ke llogaritur ...

scadarsko

Locus omnem
Une llogaris nje gje sic llogarisin shumica e njerezve que punojme ketu:rapporti nje punon d'y t papune perfitojn gratis, n vend te marrin rrogen komplet shteti ketu me sindikatat, grabisin djersen e punetorit Duke e taksuar ne extrem NJ i papune mère ndihme sociale i izoluar rreth 750eur n muaj,nje i pap une ne asistence teknike minimumi merr 1150 EUR e mbledhi bashke sa dalin ?e keto shteti nul i nxjerr NBA xhepi tij pour NBA xhepi i punetorit. kjo eshte llogarija IME !