Re: Bebja ne barkun e nenes
:lol: :lol: sa rren e bukur, m'knaqe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] U se mu kujtu 1 e nolt qe me ka nodh i here ne autobus.PO shkojsha me i ven(s'ka rendesi se ku) edhe aty afer meje ishin ul dy alamet gocash me barre.U me rafte pika i thashe kush ju paska katandisur keshtu qe mos pafte hajer ishalla.Pse mo ylli ma bene ato mua,ca te keqe ka.Po ja i thashe une gjynof alamet gocash me barkun ke goja shtatezene e kaq te bukura.Uaa me thane ato,po edhe ti yll i bukur qenke edhe me barre(une kisha mcef nja ca milion dollare ne gji edhe u duksha sikur isha barkderr,po sju pelqeu ky shpjegim atehere duhet ta kuptoni qe skam qene une po i guzhinier /pf/images/graemlins/laugh.gif )Jo mi sorkallet e mia i thashe se une s'jam me barre,jo je jo sje u hap gjithe ai debat.Sapo u zbut cik debati i pys une me rralle.Ca do lindesh ti zemra i thashe njones?-cun me tha ajo,po ashtu edhe tjetres,ajo tjetra do bote goce.E ku e dini ju i thash?Po ja thane e kemi pare ne Eko.Po ti mu qepen ato mua cfare do lindesh?E filloi debati prape jo je jo sje me barre,me ne fund u lodha edhe u thashe:-Une do lind elefant...Hahahaha filluan duke qeshur ato mosbesuese.Skishte te qeshur me te bukur se e qeshura e atyre bukurosheve shtatezen.Edhe sot me bucet ne vesh.Po ti kingu me thane ku e ke pare qe do lindesh elefant???:-Ketu ngela une,sdija cti thosha,nje ftyre me vinte nje me ikte u zverdha e u djersita u sikletosa qamet.:-He fol-kembengulnin ato,ku e ke pare.Stacioni im ishte akoma larg.Skisha cbeja duhejt te pergjigjesha.
E kam pare mi drenushat e mia:-u thashe-E kam pare se i ka dale nocka. /pf/images/graemlins/laugh.gif
uff u lodhaaaa duke shkrujt :tipsy: [/qb]