Bebja ne barkun e nenes

Princesha

Primus registratum
Re: Bebja ne barkun e nenes

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] U se mu kujtu 1 e nolt qe me ka nodh i here ne autobus.PO shkojsha me i ven(s'ka rendesi se ku) edhe aty afer meje ishin ul dy alamet gocash me barre.U me rafte pika i thashe kush ju paska katandisur keshtu qe mos pafte hajer ishalla.Pse mo ylli ma bene ato mua,ca te keqe ka.Po ja i thashe une gjynof alamet gocash me barkun ke goja shtatezene e kaq te bukura.Uaa me thane ato,po edhe ti yll i bukur qenke edhe me barre(une kisha mcef nja ca milion dollare ne gji edhe u duksha sikur isha barkderr,po sju pelqeu ky shpjegim atehere duhet ta kuptoni qe skam qene une po i guzhinier /pf/images/graemlins/laugh.gif )Jo mi sorkallet e mia i thashe se une s'jam me barre,jo je jo sje u hap gjithe ai debat.Sapo u zbut cik debati i pys une me rralle.Ca do lindesh ti zemra i thashe njones?-cun me tha ajo,po ashtu edhe tjetres,ajo tjetra do bote goce.E ku e dini ju i thash?Po ja thane e kemi pare ne Eko.Po ti mu qepen ato mua cfare do lindesh?E filloi debati prape jo je jo sje me barre,me ne fund u lodha edhe u thashe:-Une do lind elefant...Hahahaha filluan duke qeshur ato mosbesuese.Skishte te qeshur me te bukur se e qeshura e atyre bukurosheve shtatezen.Edhe sot me bucet ne vesh.Po ti kingu me thane ku e ke pare qe do lindesh elefant???:-Ketu ngela une,sdija cti thosha,nje ftyre me vinte nje me ikte u zverdha e u djersita u sikletosa qamet.:-He fol-kembengulnin ato,ku e ke pare.Stacioni im ishte akoma larg.Skisha cbeja duhejt te pergjigjesha.
E kam pare mi drenushat e mia:-u thashe-E kam pare se i ka dale nocka. /pf/images/graemlins/laugh.gif
uff u lodhaaaa duke shkrujt :tipsy: [/qb]
:lol: :lol: sa rren e bukur, m'knaqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

zwanger.gif
uuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh

TN_lies186.jpg

mire

Primus registratum

Une kam nje djale 3 vjeq dhe tash jam ne javen e 10 te shtatzanise dhe kam ndryshim shume te madhe nga shtatzania e pare,por ende nuk e di se a eshte djale a vjajze,

sweet eda

Primus registratum

une s'e pashe se cfare sekssi e ksiha bebin, por me cme thane njerezia u dukja per cun e cun bera, sa per ekon, e bera une ne javen e 18, asgje s'pame se bebi levizte shume, megjithate c'renedesi ka cun apo goc, rendesi ka qe eshte bebi yt, e do ta duash me nje dashuri te jashtezakonshme.......

ps. peshkatari /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

nameless

Primus registratum

nqs je e ema atehere i yti esht sta mohon dot njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif:D

/pf/images/graemlins/angel.gif

D

dorina

Guest
Bebja ne barkun e nenes

Doja te dija ne cfare muaji shikohet bebja ne barkun e nenes,nese eshte djale apo vajze?
Dikush qe i ka provuar te dy lindjet mund te dalloj nepermjet shenjave te barres nese femija eshte vajze apo djale perpara se ta shikosh.A mundeni te me shpjegoni shenjat qe ka nje vajze dhe shenjat qe ka nje djale gjate shtatezanise.
Kam degjuar qe thone kur te kap nur i bukur e ke vajze,kur barra te prish eshte djal e gjera te tilla si keto.

flm.

policia

Forumium maestatis
une kam nje vajze yll bote, qe kur e kisha ne bark ishte shume e mbare...
kur isha 4 muajshe shtatzane e mora vesh qe e kisha vajze, kam pasur nje bark te rrumbullaket dhe te vogel dhe nuk kam pasur asnje lloj shqetesimi, kam shkuar ne pune, kam shkuar me pushime, nuk kam pasur probleme me ushqimin dhe shtova ne peshe vetem 13 kg. e kujtoj me shume nostalgji periudhen e shtatzanise, nuk kam pasur as njolla ne fytyre, nuk kam pasur neps...
e vetmja gje qe me prish mendjen per te bere nje femi tjeter eshte pikerisht ajo periudha e bukur e shtatzanise...

Wii

Grupi i të moçmëve!
10.JPG

Bebja ne barkun e nenes

Doja te dija ne cfare muaji shikohet bebja ne barkun e nenes,nese eshte djale apo vajze?
Dikush qe i ka provuar te dy lindjet mund te dalloj nepermjet shenjave te barres nese femija eshte vajze apo djale perpara se ta shikosh.A mundeni te me shpjegoni shenjat qe ka nje vajze dhe shenjat qe ka nje djale gjate shtatezanise.
Kam degjuar qe thone kur te kap nur i bukur e ke vajze,kur barra te prish eshte djal e gjera te tilla si keto.

flm.

Foto me siper eshte e marre nga revista Focus qe paraqiste kohe me pare nje koleksion fotot te bera gjate shtatzanise (13 foto me ekzaktesisht :) ) dhe paraqet nje fetus ne javen e 22 i gjate 21 cm dhe me nje peshe 650 gram . Per sa i perket ndarjes se gjinise ajo ndodh rreth fundit te muajit te dyte dhe zakonisht ne librat e embriologjise mund ta gjesh edhe me datim me te sakte te tipit ne diten e 57...gjithsesi, ajo qe dihet eshte qe ndodh rreth fundit te muajit te dyte. Natyrisht qe nese do mundohesh ta shohesh ne ekografi duhet te pritet disi. Ne eko mund te verehet rreth muajit te 4. Afersisht ne kete periudhe kemi nje fetus qe i afrohet 20 cm te gjatesise!
Per sa i perket shenjave qe mund te te bejne te mendosh nese eshte mashkull apo femer, shenja te sigurta nuk ka me ato qe di une te pakten! Gjithsesi, femrat qe kane qene te pakten nje here shtatzene jane ne gjendje te dyshojne nese femija eshte i se njejtes gjini me femijen e meparshem apo jo sepse shenja si vjellja, keputja, pesha etj ndryshon si ndjesi subjektive...nese nuk gabohem ne shtatzanite me femije femer keto shenja duken si me te zbehta ne krahasim me femijet meshkuj :)

T

thy isedln

Guest
View attachment 96

Foto me siper eshte e marre nga revista Focus qe paraqiste kohe me pare nje koleksion fotot te bera gjate shtatzanise (13 foto me ekzaktesisht :) ) dhe paraqet nje fetus ne javen e 22 i gjate 21 cm dhe me nje peshe 650 gram . Per sa i perket ndarjes se gjinise ajo ndodh rreth fundit te muajit te dyte dhe zakonisht ne librat e embriologjise mund ta gjesh edhe me datim me te sakte te tipit ne diten e 57...gjithsesi, ajo qe dihet eshte qe ndodh rreth fundit te muajit te dyte. Natyrisht qe nese do mundohesh ta shohesh ne ekografi duhet te pritet disi. Ne eko mund te verehet rreth muajit te 4. Afersisht ne kete periudhe kemi nje fetus qe i afrohet 20 cm te gjatesise!
Per sa i perket shenjave qe mund te te bejne te mendosh nese eshte mashkull apo femer, shenja te sigurta nuk ka me ato qe di une te pakten! Gjithsesi, femrat qe kane qene te pakten nje here shtatzene jane ne gjendje te dyshojne nese femija eshte i se njejtes gjini me femijen e meparshem apo jo sepse shenja si vjellja, keputja, pesha etj ndryshon si ndjesi subjektive...nese nuk gabohem ne shtatzanite me femije femer keto shenja duken si me te zbehta ne krahasim me femijet meshkuj :)

A

arianita

Guest
Bebja ne barkun e nenes

flm.

A

arianita

Guest
Bebja ne barkun e nenes

flm.