BBC Pas Shqiperise Franca destinacioni i mundshem

Tërhequr më 15 Nëntor 2013
Protestat e qytetarëve kundër armëve kimike siriane kanë gjetur pasqyrim edhe në mediat e huaja. BBC shkruan se qindra protestues të shoqërisë civile u mblodhën para parlamentit dhe godinës së qeverisë dhe kërkojnë që t’i thuhet jo armëve kimike siriane.

Gjiganti britanik i informacionit shkruan më tej në faqen zyrtare në internet edhe për vendin pritës të këtyre lëndëve helmuese. Në ras të një refuzimi nga Shqipëria, thotë BBC, me shumë gjasa 1 mijë ton gaz sarin dhe agjentë të tjerë vdekjeprurës, do të transportohen drejtë Francës për t’iu nënshtruar procesit të shkatërrimit. BBC thotë se i gjithë arsenali i armëve dhe lëndëve helmuese luftarake të Basha al-Assad është nën kontrollin ndërkombëtar në portin e Latakias në pritje të marrjes së destinacionit se ku do të zhvendosen. / Top ChannelArmët kimike
SHBA mbeten partner startegjik
OPAK: Do të gjejme« alternativa te« tjera
Protestuesit festojn JO_ne e madhe

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
jam tu frigu qe ky kryeministri ynë,qe e kemi pa shkollë,ekam fjalën për kryeministrin e kosoves.hashim thaqin.ka më ju thanë,evropes bini në kosove ato armë dhe asgjësoni,vetëm për mëju hi në hatër ndërkombëtarëve që nëtë thojnë ndërkombetart bravo hashim thaqi se ti je njeri i mirë,tani ky kryemistri bylykbashi ynë gishtin veq përpjet e ma.
na sakatun kta njeërz pa shkollë ku të gjitha votat i kanë marr prej njerëzve pa shkollë.

MeKaNiKu

Forumium maestatis
eshte mase e sigurt kjo gje mar vlla po kur ti futet populli me shkelma ati ta shofi ai ku ka me shku