Bashkbisedim mes Shkodranesh!!!

Diddy19

Su@mi
Re: Bashkbisedim mes Shkodranesh!!!

Sa te dashtun jena na shkodranet ,e??

Pa he nji here,per çfare po diskutoni?'

Kishte permende njena diku ma nalt shetitjet ne darke ne Shkoder...Deshta me korrigju diça :ne Shkoder ne darke jena tane te ndrym neper shpija...Ku ka shetitje ne darke ne Shkoder!! Shetitja mbaron ne oren 8 te mbasdites kur hala s'ka perendu dilli...Ne Shkoder s ka jete natet...ka jete "mbasditejet"! :shrug:

Gjithsesi Shkodren nuk e nderroj me asnji gja...Ju puthi fort tan shkodranve ! :kiss:

rosela

Primus registratum

po he mo su@mi se mos ta kishe thane ate te funit keq e kishim pase punen!!!
tane e dime "gjendjen" qe gjendet Shkodra po e rendesishme asht te jena krenare qe jena shkodranë...po ku ka si Shkodra e shkodranët????
prandaj /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

o zottttttttt kush pa paska hap ket tem
rapatusheeeeeeeee muahhhhhhhhhhhh ylli i vogel
/pf/images/graemlins/wink.gif :wub: :wub:
nje te ka HIGH ty :kiss:

Geti M.

Primus registratum

Me falni per vonesen, erdha jam dhe une....
Me ka marre malli te shoh ate komedine (qe nuk ia di tittullin)por eshte me aktoret e pallatit 146,apo 164,nejse nje pallat kemi pas ne,eshte ajo pjesa kur aktori kryesor zgjohet nga koma pas dhjete vjetesh,kur kishte rene regjimi i enver hoxhes(e di qe edukatorja na ka msu me e shkru me te madhe emrat e njerzve po spo ma ka qejfi sot)
Te njejten histori kam pare para ca muajsh ne kimemate milanese me titull"Goodbye Lenin",
Duhet te kerkojme te drejten e autorit se na kane kopjuar rregjine.
Ju puth tanve
Tvinkle :wave:

leonora

Primus registratum

su@mi<br />desha me te thene vetem nje gja se shetitjet si ne Shkoder per mua nuk ka askund dhe pse marojn shum shpejt (ke te drejt per kyt)
por mjafoj ajo shetitja e vogel afer mramjes me shoqerine dhe nje kafe tek lulishte 1 maji qe ta kenaq zemren
me kalimin e kohes do permisojeme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Twincle,pallati tek ajo komedia e kam numrin 176 e jo 146! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Geti M.

Primus registratum

Hajt ma mire.Nuk e mbaja ne mend titullin.mgjth te falemnderit. :tipsy:

H

harap

Guest

afer i ka shku po he /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Gadi i pat ra n'te /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kush thot qe nuk ka shetitje ne shkoder mar?Tan shetisin neper.....oborrat e shpis me avlli te nalta dy metra /pf/images/graemlins/laugh.gif ,nuk te kap as naj plum qorr.

leonora

Primus registratum

hahahahaaaa po ashtu duhet se ju doni me pa shum /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Hahahahah,qa dona me pa na te shkretet,pak by....pak sha....pak ci.....pak bark,po ju nuk po na leni me jua pa.....as themren e kams :cry: :cry: :cry:

Princesha

Primus registratum

Themren e kams shife ne anderr ti shoq, se per te tjerat i shef perdite /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

hahhahaahhahaa vete ty po shoh tu kjajt se nuk i sheh ato se dyjaja plasen tu pa :eek: :eek:
nejse Zoti ka me ba mir dhe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gileke

Primus registratum

hello 82-shkodrane !
e kam provu me te çue nje mesage dhe nuk kam mujt,
si dhe pse se di si mundesh me ben me dite
flm

leonora

Primus registratum

Pershendetje!!
une nuk jam eksperte ne kyt pune por me sa shoh une ti ke nderpre mesazhet dhe as qe mund te marresh as mund te dergosh...
pyt moderatoret per me shum :wave: :wave:

jack daniels

Primus registratum

Per ato qe kane qene ne Velipoje kete vit :
A i dini emrat e kengetareve te atyre kengeve popullore shqiptare qe i venin te Redbulli e Costa Del Sol naten se kisha dashte me i marre. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

hajde muhabet shkodransh hajde
sa po ta qaj hallin se ke hek keq ne fakt te redbulli e costa del sol /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Mos na e nxjerr namin e Velipojes ktu moj se po na njef dynjaja kot kshu... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...jane pune me rrezik kto /pf/images/graemlins/laugh.gif

He more su ba kerkush i gjalle ktu me mi tregu kanget??...ba kurgja puna juj.U pa kjo pune tapo i coj i tel. atij pronarit te Redbullit ta mbylli kyt pune ihere e mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jozi

Primus registratum

eshte e vertete...une isha ne frankfurt kur doli "Goodbye L." dhe e pashe ne ekskluzivitetin e tij e te njejten gje mendova edhe pse gjermanet nuk ishin te bindur qe mund te kopjonin nga ne ...jemi te paparashikushem dhe unike!!!