Bashkbisedim mes Shkodranesh!!!

leonora

Primus registratum
Bashkbisedim mes Shkodranesh!!!

Me kete teme deshiroj qe te bashkebisedojme per c'do gje qe ju ben pershtypje nga Shkodra si ne te mire ashtu dhe ne te keq, te jepni opinjonin tuja mbi te.
Nje gje nder shum te tjera qe me prek mua, dhe qe me vjen shum keq qe nuk po i shoh nje vazhdim eshte: Humori!
Shikoj qe humoristat Shkodrane "po plake" (kuptohet, kan shum per te bere akoma po flas ne menyre figurative) e them ashtu se nje dite nuk do jene me! Ajo qe me vjen keq mua eshte se nuk po shoh vazhdim nga te rite ne kete kulture fantastike qe kemi.
Kur takoj disa miq qe kam nga jugu, me thone gjithmone qe humorin e kemi klas. Ajo qe me gezon eshte kur ata me flasin per Shkodren dhe batutat e humorit. Te mendosh nga ana tjetr qe po largohet kjo kultur c'do dite e me shum me vjen vertet shum keq.

Oliver/Andi

Forumium praecox
Re: Bashkbisedim mes Shkodranesh!!!

Ehh mu me vjen keq se kishin heke dyqanin e "Satberes" ne rus, aty kam pas ble gjithmone byrekun kur kam ken ne fillore dreqi e hangert. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

Te flasim dhe per te mirat jo vetem ato qe na prekin per keq.
Une e kam fiksim p.sh shetijen e dakes ne vere.
Eshte nje gje fantastike.

Oliver/Andi

Forumium praecox

shetitjen e darkes? hmmm cil shetitje mendon ma zemer shetitjen e djemve qe ecin si me ken ne zbor ne rresht per 3 dhe 4, se vajza te sheh syni pak perzoten edhe nese tek tuk sheh nonje e ke te blindume prej 4-5 djemve ne mes....

edy

Primus registratum

Mua me pelqen gjithçka ne shkoder. Pamvarsisht nga difektet apo mangesite ekonomike etj. Asht' fantastike. Burrash jam merzit aq shum me pa sa gati m'bahet me u nis kam.
Vini re: Ju lutem mos e shani vendin tuj(tone) mjafton me hjek gjyslykt e pesimizmit.

lb

Primus registratum

shkodra ka mbet mbrapa shume ne shume pikpamje.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] shetitjen e darkes? hmmm cil shetitje mendon ma zemer shetitjen e djemve qe ecin si me ken ne zbor ne rresht per 3 dhe 4, se vajza te sheh syni pak perzoten edhe nese tek tuk sheh nonje e ke te blindume prej 4-5 djemve ne mes.... [/qb]
Nuk fola per vitn 97.
Shko shihi tash, ma zi se djemt, i ke nga 10.....
E kam fjalen aty reth turizmit.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lb:
[qb] shkodra ka mbet mbrapa shume ne shume pikpamje. [/qb]
Ate e dim, eshte diskutuar 1000 her.
Jep nje mendim mbi ate qe te prek me shum?

samanta

Primus registratum

Muzgu ne Velipoje ishte i mrekullueshem.Gjithmone ulesha ne breg e shihja perendimin e diellit /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Muzgu ne Velipoje ishte i mrekullueshem.Gjithmone ulesha ne breg e shihja perendimin e diellit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:thumbsup: :wub:

Pipi

Primus registratum

Une du ta nis me nota t'ambla kete citim, sepse sinqerisht sa here kthehem n'Shkoder gjithmone me knaq pamja qe me shfaqet ne hymje te saj. Kalaja jone e pame nga rruga mu gjithmone me ngjall shpresen qe ky qytet s'do mplaket kurre.

jack daniels

Primus registratum

Me qe keka teme bashkebisedimit a ban me pyte ihere ndonji ktu qe eshte mjeshtre per me ba me hanger,se me ka marre malli me hanger Tespixhe si e bajme ne ne shkoder /pf/images/graemlins/laugh.gif

A ka ndonje vullnetare ktu qe mundet me na e nxjerre receten se duket qarte qe interresi eshte ne maksimum! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ndigja nqs nuk dini ku me e gjete receten po ju tregoj une.Shko e merrja gjyshes se mesiguri e ka msheh te xhepi i bohces. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt boll ndihme ju dhashe tesh,ishalla po ma kryni detyren. /pf/images/graemlins/wink.gif DU RECETEN!

Pipi

Primus registratum

E gjeta ma ne fund!!!! atehere per nje tepsi normale duhet nje gote gjalpe i shkrire e nje gote qumesht qe vihen te ziejne. i hidhet nje luge e vogel sode buke e nje luge sheqer, dhe lihet te ftohet pak. pastaj i hidhet miell (deri sa brumi te behet i bute), dhtohen 3 te kuqa veze, arra etj. Piqet dhe sherbetoset ne mase 1 me 1 (sheqer me uje). hajt ju befte mire dhe me krahe te lehta ajo qe do e beje

jack daniels

Primus registratum

''hajt ju befte mire dhe me krahe te lehta ajo qe do e beje''

Cfare ajo moj po per vec mejet kush ka me e ba. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse ne djemt a nuk jena te shqume me ba me hanger a? :goofy: faleminderit,se tapo e baj,tapo me han gjith diten besoj.

rosela

Primus registratum

po ku jeni ma shyqur ma ne fund u bate te gjalle....RROFTE SHKODRA E TANE SHKODRANET.......ju puthi fort tanve.
shkodranja e re e forumit :kiss: :kiss:

jack daniels

Primus registratum

mire serdhe :wave: Na prune puthje te fresketa direkt prej shkodret moj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja kalofsh mire naqe.

Princesha

Primus registratum

O ti a ka jet ma, a po na len edhe ne noj puthje apo per vedi gjithca.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Rozaline naqe ka deke Nane Tereza /pf/images/graemlins/laugh.gif ...megjithse po sakrifikoj me qe te kam afer po ti jap cope 2.......per hajr ishalla! /pf/images/graemlins/laugh.gif