Bari i njome per ta thatin

GONI

Primus registratum
Bari i njome per ta thatin

Si gjithmone ata qe shahen me ckane nga userat ,ne chat jane aop ose te pakten shumicen e hereve jana ata .Sop edhe ircop nuk i kam pare ndonjeher qe shahen userat ose te tilla ne chat prandaj nese behet fjale per nje aop perfekt sma do mendja qe mund te gjindet te gjith bejne gabime si ne rastin e Lissus si ne ate te Djalli_Vogel qe jo vetem hane te sharat nga userat dhe kercenimet por edhe ju heqet accessi ne kanal nga sop apo tjeter .Te merret pak parasysh puna e tyre se ai qe akuzon nje aop qe ka bere nje te padrejte ne chat mund te kete shume arsye qe e ben nje gje te tille duke nisur nga ato qe nuk i shpreh ne kanal apo ktu ne forum dmth ato personalet behet fjale .Do ishte me mire nje vrejtje ti behet aop-it se sa te ndermerret nje gje ndeshkuese ndaj tij (behet fjale me her te pare) se keshtu ata e hane gjithmone vetem ne rastet kur ka lidhje mes tij dhe stafit.....(korrupsion)...
chat te mbare te gjith userave dhe sherbim te mbare te gjith aop

enton

Primus registratum
Re: Bari i njome per ta thatin

Se mar vesh ti c'hyn ne kete mes. Mos ke mare gje rolin e avokatit te popullit ne albforum!

Elian

Primus registratum

Gonny hallall. Analist i gjalle je. Gjynaf qe je nul ne sintakse.
Ke degjuar ndonje here per termat: "pike", "presje", "kryerradhe"
Pike ... eshte shenja ".". Vihet ne fund te fjalive.
Presje ... eshte shenja "," Luan rolin e pikes, po brenda nje fjalie.
"kryerradhe" ... nuk ka shenje. Mjafton te shtypesh "enter" ne tastjere, do shofish reagimin.

Ti thashe kto se ishin nje hale me fjale qe se mora mundimin ti lexoj.
1- Per ata qe te thashe me lart
2- Kam lexuar postimet e tjera qe ke bere, dhe vallaj skam me nerva ti lexoj, po kjo pak rendesi ka, jam nje nga ata qe s'eshte i perfshire ne muhabete te tilla.
Duke qene se jemi shume kurioze, nuk do ishte mire te provoje te na iluminoje i cike edhe ne te tjereve, pervec vetes tende me ato qe shkruan?

Ps: Deri tani vetem logs te mirc ke hudh ne rregull ne forum.

Plaku-i-Detit

Primus registratum

Une mendoja se vetem une shkruaja me keq ketu ne forum.
Paska me mire se mua.)

Me Respekt.

GONI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Elian:
[qb] Gonny hallall. Analist i gjalle je. Gjynaf qe je nul ne sintakse.
Ke degjuar ndonje here per termat: "pike", "presje", "kryerradhe"
Pike ... eshte shenja ".". Vihet ne fund te fjalive.
Presje ... eshte shenja "," Luan rolin e pikes, po brenda nje fjalie.
"kryerradhe" ... nuk ka shenje. Mjafton te shtypesh "enter" ne tastjere, do shofish reagimin.

Ti thashe kto se ishin nje hale me fjale qe se mora mundimin ti lexoj.
1- Per ata qe te thashe me lart
2- Kam lexuar postimet e tjera qe ke bere, dhe vallaj skam me nerva ti lexoj, po kjo pak rendesi ka, jam nje nga ata qe s'eshte i perfshire ne muhabete te tilla.
Duke qene se jemi shume kurioze, nuk do ishte mire te provoje te na iluminoje i cike edhe ne te tjereve, pervec vetes tende me ato qe shkruan?

Ps: Deri tani vetem logs te mirc ke hudh ne rregull ne forum. [/qb]
me fal po ca te ka dal gjuha shqipe????

SkinArt

Primus registratum

MOS BEJ SI BEJ UN PO,BEJ SI TE THEM UN

Ate presjen pas <PO> e ke gabim, ose vendose pas <UN, ose kur jane fjalite e vogla mos e vendos me mire sepse e ben edhe me lemsh. :shrug:
Ato thonjzat tregojne qe eshte ndonje shprehje e urte popullore, apo ndonje thenje e vjeter. :confused:

; Btw: po ty c'fare te ka dale gjuha shqipe, sepse paske shume mungesa. :book: me shume :lol:

; No comment for thread. :thumbsup: